בוקר טוב לאם הבית וליושביה

erika6

New member
בוקר טוב לכל חברי הפורום../images/Emo108.gif

השעה מאוחרת עדיין לא התעוררתם. השמש זורחת היום, יום נפלא לטיולים

בוקר טוב לאם הבית וליושביה../images/Emo140.gif

יעלי יקרה,,פתחתי היום הבית,חיפשתי עד עכשיו את "המפתחות" נראה לי ששני הבתים (של יעלי ושל אנימו יתחברו,, שוברים קירות? סתם סתם,,,כל מה שאני כותבת זה ב -
אולי התחרפנתי, יום טוב לכולנו,,

erika6

New member
זמן לנקיון במגרות ליבי../images/Emo108.gif

הייתי זקוקה לנקות את מגרות ליבי לזרוק כמה מחשבות לא נחוצות לשטוף כמה אוצרות שהעלו חלודה בינתיים אז הוצאתי מתחתית המגרה זיכרונות שכבר איני רוצה להיזכר בהם וגם לא לא רוצה אותם יותר. זרקתי את השנאה והכעס וגם הפרחים היבשים שהחבאתי פעם בתוך הספר ההוא שאף פעם לא קראתי הסתכלתי על החיוכים העתידיים שלי ועל השמחות שעדיין לא חוויתי ושמתי אותן בצד שיהיו קרובים אלי. נשארתי בלי סבלנות רוקנתי את הארון וזרקתי הכל לרצפה תשוקות נסתרות, חלומות שלא התגשמו, מילים איומות שלא הייתי צריכה להגיד אף פעם, או כאלה שלא שלא הייתי צריכה לשמוע אף פעם, פגיעות קשות מהחברה או החבר שהיו לי, זיכרונות מיום עצוב. אבל גם מצאתי דברים מקסימים ומיוחדים. הוקסמתי מכל הזכרונות היקרים שלי- חשבתי על ילדי שבינתיים כגלו ירח צבע כסף בלילה שקט ושקיעה של שמש היום. המשך יבוא בהמשך היום. יש בדעתי לסדר ארון הבגדים, לכן נזכרתי לכתוב זאת שזה לא מפרי עטי.

erika6

New member
משך../images/Emo108.gif

התיישבתי על הרצפה על מנת למיין הכל זרקתי לתוך הזבל שאריות של אהבה שפגעה בי מצאתי כמה דברים שעדיין כואבים לי ושמתי אותם בצד, אחליט יותר מאוחר האם להמשיך ולשמור או פשוט לזרוק. לקחתי את המילים הכואבות וזרקתי אותן מהר כבר לא רוצה להיזכר בהן בצד מיוחד של המגרה שלי, אני שומרת דבר יקר, האהבה שעוד תגיעה, שמחת החיוכים, וגם קורט של תקווה לרגעים שאזדקק לה. אספתי את המשאלות שלי ופזרתי עליהן בושם בריח של תקווה, ניקיתי את חבילת המטרות שלי והתפללתי לשלומם ואושרם של יקירי. שמתי במדף התחתון כמה זיכרונות מילדותי במגרה מעל, כמה זיכרונות מנעורי ותליתי מול העיניים חבילה המכילה את היכולת שלי לתת מה שעוד לא נתתי והיכולת שלי לקבל מה שעוד לא קבלתי ובמיוחד היכולת להתחיל מחדש. ננצל את הזמן הזה לניקיון יסודי במגרות ליבנו . זהו את הכתיבה סיימתי ארון הבגדים לסדר עוד לא התחלתי.

עמליה3

New member
תודה אריקה על סדור מגרות הלב../images/Emo23.gif

גם מגרות ליבי זקוקים לסידור וזריקת זכרונות רעים לפח. עדין מתקשה. לקחתי לליבי את השיר היפה שכתבת.

erika6

New member
עמליה לכל אחד יש מגרות../images/Emo108.gif

שעדיין מלאות ויש מקום לעשות סדר בליבנו. אין ברירה אי אפשר לזרוק את כל הזיכרונות אך אפשר לנסות ולהתחיל בצעד קטן.

אדזה

New member
אריקה

אני מקווה שהשארת מגירה אחת פנויה כדי להכניס בה את המחמאות שמגיעות לך על השיר היפה הזה.אהבתי במיוחד את המשפט"אספתי את המשאלות שלי ופיזרתי עליהן בושם בריח של תקווה",תקווה זה מקור הכוח שלנו להחזיק בחיים,לבכות,לצחוק,לא להתייאש,ומי קבע שמוכרחים לסדר את הארון?

erika6

New member
הקטע הזה במיוחד יפה../images/Emo108.gif

ואפשר לאמץ ואולי גם ליישם. הבעיה עם הארון שלי, הוא מלא בגדים וקשה לי למסור אותם, אוסף שהם למעשה כמעט לא בשמוש. זה מן הרגל "מגונה" הודות לקטע שהבאתי, החלטתי לעשות כמו בסיפור היפה, אעשה סדר בארון הבגדים וגם במגרות ליבי.

yaely2

New member
מנהל
לשוש סיתווניות ואריקה ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

שלום כולם, מקווה ובטוחה שכולם מרגישים טוב. תוך כדי הליכתי בבוקר נזכרתי בסיפור וחשבתי שברגע שאגיע אכתוב אותו אז הנה הוא לפניכם. בדואי קיבל קריאה לחזור מיד הביתה. מבוהל לגמרי עלה על סוסו כדי לנסוע דרומה למאהל. הימים ימי חורף, וכשהגיע לנחל באר שבע גילה שהנחל עלה על גדותיו ואי אפשר לחצות אותו. המים זרמו בשצף קצף, שטפו גם את שתי גדות הנחל והבדואי עמד צפה במים ולא ידע מה לעשות. לפתע הבריק במוחו רעיון והוא צעק: "יה אללה, יה אללה, אם תאפשר לי לחצות את הנחל ולהגיע לביתי בשלום, אמכור את סוסי ואת התמורה אתן תרומה לעניים. כבמטה קסם נרגע הנחל ותוך דקות מספר דהר הבדווי העליז למחוז חפצו. שהה באוהל כמה ששהה וכשרצה לחזור צפונה נזכר בשבועה שנשבע לאללה. "הכנסתי לעצמי גול עצמי חשב הבדואי" הסוס שוויו 70,000$ ומי זה נותן תרומת צדקה בסכום כזה? תפש את ראשו יבב וצעק "אללי, מאין אקח כסף לסוס אחר? מי יעזור לי במצוקתי? כל חבריו בשומעם את הסיפור הנידו ראשם בעצב, אולי יעשו מגבית למענו? היו שניסו לחפש פיתרון בדרך אחרת, אך כולם היו בדעה אחת ששבועה יש לקיים. לפתע צץ רעיון בראש זקן השבט והוא אמר לו: "לך לשוק באר שבע..." ישב הבדואי בשוק באר שבע הסוס לידו ותרנגולת קשור לרגל הסוס. הבדווי הכריז "למכירה סוס ותרנגולת הסוס 3$ והתרנגלת 70,000$. באו קונים ורצו לקנות רק את הסוס ב - 3 דולר, אך הבדואי הסביר שזו עיסקת חבילה, או את הסוס והתרנגולת או כלום. לבסוף בא הקונה שהיה מוכן לקנות את שניהם. הבדואי נתן את שלושת הדולרים צדקה כפי שהבטיח ובמחיר התרנגולת קנה סוס אחר.

י מ י ת 2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifבקר טוב

לך יעלי ולכל חברי הפורום המשכימים קום. תודה על סיפור הבדוי היפה, כבר שמרתי אותו. אולי ישמש אותי בעתיד. איך ניחשתם שאני מתכוננת היום לעשות קצת סדר. כבר מסרתי ארונות שלמים ועוד לא אמרתי די, כי יש עוד ועוד. כנראה יצר הרכושנות שלנו אינו יודע שבעה. אז קדימה לעבודה נתראה יותר מאוחר.

אנפה2

New member
תגלו לאן למסור ולמי למסור,

אני גרה בקרית-אונו, ונוסעת תמיד עד פיתחון לב בראשון לציון ונותנת את הבגדים, אולי ידוע לכם אל ארגונים אחרים, כי בעגלות שברחובות אני לא רוצה לשים את זה, הראו בטלויזיה שהם מוכרים את זה בעזה. לי לא בא שבעזה ילבשו בגדים שלי,

אדזה

New member
.לאנפה

אני חושבת שהכי טוב יהיה אם נארוז את הכל בחבילות ונשלח לדודים באמריקה.מי זוכר את החבילות שקיבלנו בשנות ה-50-60 ואיך חגגנו סביבם,אמא היתה בוררת את הדברים שהיו ראויים לשימוש ומוכרת אותם,אם הכסף נעזרנו לעבור את הימים הקשים של הצנע והתלושים.חוץ מזה אני חושבת שהי טוב להעביר את הדברים לויצ"ו,הם לפחות עורכים בזארים למטרות מועילות כך נראה בכל אופן.

אנפה2

New member
אני מתנדבת בויצ"ו, ואפילו מחר יש

אצלי חוג בית, והם בויצ"ו לוקחים בגדים במצב מעולה שלבשו אותם פעם אחת, או שנקנו ולא נלבשו, ו מ ו כ ר י ם אותם ב-2 מרכזים שיש בהם חנויות יד שניה. ומי שמוסרות בפורום בגדים בטוח לא מוסרות בגדים חדשים, אלא כאלה שנלבשו ונשחקו, כי גם אני לא מוסרת בגדים חדשים, בגדים חדשים אני קונה לעצמי, ואולי הם לא מוסרות אלא זורקות ורק מספרות שמוסרות, כי עובדה שאף אחת לא ענתה.

אדזה

New member
אנפה

לא מזמן נכחתי בבאזאר שנערך מטעם ויצ"ו בפ"ת בבניין החדש שלם ומכרו שם דברים די משומשים(ממש שמאטעס)אבל היו אנשים שקנו ב.-שקלים די הרבה דברים.היום כשאני מציעה לעובדת שלי דברים היא עונה עוד מבלי להסתכל בהם שלא צריך,אז מה לעשות? כנראה שאנו קצת כפייתיים בקניות ובאגירת דברים,מצד שני תודה לאל שיש לנו את האפשרות לקנות מה שמתחשק לנו גם אם זה לא כל כך נחוץ לנו.אז שיהיה לנו רק כף ושנוכל גם לזרוק דברים,מה רע בזה?העיקר הבריאות

אנפה2

New member
ואצלינו בויצ"ו ר"ג אמרו בפרוש

להביא בגדים שנלבשו פעמים ספורות, או בגדים שנקנו ולא נלבשו, כנראה שכל מחוז עם הבקשות והרמות שלו.

אנפה2

New member
ושוב אשמח מאוד למסור בגדים,

אני שמה אותם לאחרונה ליד פחי האשפה ליד הבית, ויש מספיק אנשים שנוברים בזבל ומאושרים לקחת אותם, אבל מכיוון שזה די הרבה כמויות של בגדים כל עונה , היה באמת רצוי שיגיעו לכמה גורמים ולא לבן אדם אחד.

erika6

New member
אנפה בעבר הייתי מתנדבת../images/Emo108.gif

בוויצו, בין היתר עשו גם בזרים. רוב הדברים הגיעו ממרכז ויצו בת"א. רוב הדברים היו משומשים ומשומשים מאוד, והיו גם דברים חדשים שקיבלו ממפעלים. לבגדים החדשים "הרביצו" מחירים גבוהים. הבגדים שאנשים הביאו או השאירו בחצר כולם הלכו לאלטא זעאכן. אני אישית מביאה לפתחון לב בראשון לציון. ראיתי ששם מקבלים בברכה כל דבר, מסדרים יפה על קולבים. ונותנים לאנשים לבחור לעצמם מה שמתאים. בגדים לא ראויים אני זורקת לזבל. אינני מכירה ארגונים נוספים או אחרים. שמעתי שיש מתנדבות ממגזר הדתי שעושים אסוף בגדים או כל דבר אחר בביתם.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל החברים המצטרפים ../images/Emo45.gif

ממש נעים לראות חומר חדש.
כל אחד והודעתו, כל אחד וטוב טעמו. הפעם אריקה הביאה דברים יפים ואני מודה לה.

אדזה

New member
כדאי לקרוא -קיבלתי באימייל

שירות פשוט ומדהים, רק לנסות ולספר !! כמה פעמים חיפשתם טלפון של עסק ונאלצתם לטלפן ל 144 לשלם גם על זמן אוויר וגם על פעימות מונה מיותרות? ובסוף אין איפה לרשום את המספר.... יש עכשיו שירות SMS פשוט שחוסך את כל זה: שולחים מה שמחפשים בהודעת SMS ל - 2580 , לדוגמא : "ארקפה רעננה ", או "אינסטלאטור בהרצליה" מחכים שנייה ומקבלים הודעת SMS חזרה עם הפרטים המבוקשים ששמורים אצלך במכשיר ומחייגים מתי שרוצים... תנסו ותיהנו.... קל גם לזכור את הספרות, הן בסדר יורד בנייד !!! תמיד !!! הפיצו למכותביכם !!! The information contained in this message is proprietary of Amdocs, protected from disclosure, and may be privileged. The information is intended to be conveyed only to the designated recipient(s) of the message. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, use, distribution or copying of this communication is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this communication in error

למעלה