בוקר טוב לאדינאים היום זה היום, יום הנשואין ה-40 שלי ושל מושון.
ח חונה לרגע New member 1/8/03 #2 ../images/Emo77.gif|בלון../images/Emo47.gif מזל בואנו אי....... מרביוזוס קומפלאניוס דה אקי אה-דלטרה. סנוס אי רזיוס קון אמור אי פליסידאט. חמסה|
../images/Emo77.gif|בלון../images/Emo47.gif מזל בואנו אי....... מרביוזוס קומפלאניוס דה אקי אה-דלטרה. סנוס אי רזיוס קון אמור אי פליסידאט. חמסה|
S Sarika New member 1/8/03 #3 ../images/Emo49.gifלאילה ומושון ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מונצ'ה סלו אי פליסיטט
M may55 New member 1/8/03 #4 מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! לזוג המקסים מיטב הברכות לעוד הרבה הצלחות גם קילומטר של נייר - לא היה מספיק לספר איזה בני אדם אתם - איזה זוג מדליק
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! לזוג המקסים מיטב הברכות לעוד הרבה הצלחות גם קילומטר של נייר - לא היה מספיק לספר איזה בני אדם אתם - איזה זוג מדליק
A angelici New member 2/8/03 #6 לנוביה אי אל נוביו ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif מזל טוב נשמות שלי המון אושר ובעוד 10 שנים אני רוצה פה חתונת הזהב ..מבטיחים? ושתזכו להשאר יחד עוד-120 שנה לאחר מכן משחררת אתכם לבחירה חדשה (מושון שקט על תענה לי) הינה העוגה זה בשבילך קח עם המזלג טיפה ותאכיל את הנוביה=הכלה מ ז ל ט ו ב
לנוביה אי אל נוביו ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif מזל טוב נשמות שלי המון אושר ובעוד 10 שנים אני רוצה פה חתונת הזהב ..מבטיחים? ושתזכו להשאר יחד עוד-120 שנה לאחר מכן משחררת אתכם לבחירה חדשה (מושון שקט על תענה לי) הינה העוגה זה בשבילך קח עם המזלג טיפה ותאכיל את הנוביה=הכלה מ ז ל ט ו ב
A avielss New member 2/8/03 #7 הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה איזה אושר.איזו שמחה שיהיה לכם רק טוב קרידוס המון מזל טוב פין א סיין אי ונטה אנגונטוס
הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה איזה אושר.איזו שמחה שיהיה לכם רק טוב קרידוס המון מזל טוב פין א סיין אי ונטה אנגונטוס
א אילה האחת New member 2/8/03 #8 תודה רבה אביאל על הברכה הלבבית הלילה הוא הלילה הוא הלילה לבי הולם בקצב לבבה הלילה הוא שלי והוא של לילה הלילה לילה טוב לאהבה.
תודה רבה אביאל על הברכה הלבבית הלילה הוא הלילה הוא הלילה לבי הולם בקצב לבבה הלילה הוא שלי והוא של לילה הלילה לילה טוב לאהבה.
א אילה האחת New member 2/8/03 #10 תודה לכל המברכים היקרים ריגשתם אותי בברכותכם והמתכון לחיי זוגיות מאושרים הוא: הרבה ויתורים גמישות, הבנה ואהבה "ונחייה באושר ובעוני עד עצם היום הזה, ונחייה ואת תהיי כמוני כך או כך עד הקצה" שבת שלום ומבורך לכולם
תודה לכל המברכים היקרים ריגשתם אותי בברכותכם והמתכון לחיי זוגיות מאושרים הוא: הרבה ויתורים גמישות, הבנה ואהבה "ונחייה באושר ובעוני עד עצם היום הזה, ונחייה ואת תהיי כמוני כך או כך עד הקצה" שבת שלום ומבורך לכולם
ס סניוריקה New member 2/8/03 #14 אמן ואמן מצטרפת לכל הברכות עד מאה ועשרים באושר ובבריאות כמו כן, פתחתח את הקישור ולא הצלחתי לשמוע דבר , תדרוך בבקשה.....תודה
אמן ואמן מצטרפת לכל הברכות עד מאה ועשרים באושר ובבריאות כמו כן, פתחתח את הקישור ולא הצלחתי לשמוע דבר , תדרוך בבקשה.....תודה
T tsiporganeden New member 2/8/03 #9 איזה יופי, ביחד עד היום האחרון, אתם מה זה זוג עלה קיפק, אין לי מילים, בלי עין הרע, שתמשיכו כך.
א אסטרלו New member 2/8/03 #11 ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifלאיילה ומושון מזלטוב לזוג הצעיר והנחמד כל כך. שפע ברכות לעוד המון שנים טובות ונעימות יחדיו השיר של דוד דאור-נפלא!!! וגם הורדים היפים של מואיס, אז הנה גם ממני
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifלאיילה ומושון מזלטוב לזוג הצעיר והנחמד כל כך. שפע ברכות לעוד המון שנים טובות ונעימות יחדיו השיר של דוד דאור-נפלא!!! וגם הורדים היפים של מואיס, אז הנה גם ממני
ר רחילו New member 2/8/03 #12 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לאילה ומושון מונצ'וס אניוס אנצונטוס קון מונצ'ה אלגרייה
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לאילה ומושון מונצ'וס אניוס אנצונטוס קון מונצ'ה אלגרייה
E el arvole New member 2/8/03 #13 אסטוס אי מונצ'וס../images/Emo23.gif מונצ'וס אניוס סנוס אי אלגרוס בזיקוס
כ כוכב4 New member 2/8/03 #15 ../images/Emo65.gif לחתן והכלה מונצ'וס אניוס קון אלגריה אי אמור . לא הכרתי אתכם כי לא הגעתי לפגשים אבל הבנתי שאתם אחלה זוג , מאד מקוה לפגוש אתכם בהמשך שיהיה לכם רק טוב בחיים.
../images/Emo65.gif לחתן והכלה מונצ'וס אניוס קון אלגריה אי אמור . לא הכרתי אתכם כי לא הגעתי לפגשים אבל הבנתי שאתם אחלה זוג , מאד מקוה לפגוש אתכם בהמשך שיהיה לכם רק טוב בחיים.
ר רותי ב. New member 3/8/03 #16 מזל טוף, אטי אי א מושון.. ../images/Emo140.gif מונצ'וס אניוס די אמור אי סאלוד קי פאסש..