בוקר טוב - כמה שאלות

בוקר טוב - כמה שאלות

בוקר טוב לכולם כאמור אני "עולה חדש" בפוקט-פיסי ויש לי הרבה שאלות, מקבץ ראשון של שאלות : 1. איך גורמים לקבצי mp3 לעבור לכרטיס? ובכלל איך מעבירים מוזיקה ווידאו לכרטיס? 2. איזה פורמטים של וידאו אפשר לראות? האם הם צריכים המרה? איך? 3. איך אני מעביר מסמכים (וורד ואקסל) לכרטיס? 4. הדרך הנכונה לעבוד עם מסמכי וורד ואקסל היא להעתיק אותם לספריית Pocket_PC My Documents או שמכווצים אותם קודם באיזו שהיא צורה? 5. האם בפוקט גם יש לאונצ'רים? (געגועים ל z-launcher בפאלם), אם כן - מה מומלץ? תודה רבה דני

AYELET1

New member
בוקר טוב. נתחיל מהסוף-

אין לונצ'רים. מי אמר לך לעבור?
מה שכן, יש THEMSE יפים כרקע. ניתן להכין לבד או למצוא באתרים שונים (חלקם פשוט יפהפיים). הצץ ב-FAQ (גם קישורים וגם תוכנה של מיקרוסופט להכנה עצמית) 1-3-4 : פשוט חבר לעריסה ואז פתח את "MY COMPUTER" הפוקט יופיע לך שם ככונן נוסף. בין תיקיותיו תמצא גם את כרטיס/י ההרחבה גרור לאיזו תיקיה שתרצה כל אחד מהקבצים שציינת. אתה יכול גם ליצור תיקיות נוספות כמובן. בעזרת FILE EXPLORER תמצא אח"כ את הקבצים שלך וכמובן גם התוכנות היעודיות (נגן, אקסל, וורד) אמורות להציג את שמותיהם ברשימה התחלתית (כלומר כשאתה רק פותח את התוכנה היעודית, בטרם פתחת את הקובץ הרצוי לצפיה) התוכל בבקשה להזכיר איזה מכשיר יש לך?

gabimaor

New member
מה זה לוונצ'ר?

האם הכוונה ליצירת אייקונים על מסך ה TODAY לגישה נוחה? אם כן אז ברור שיש.

AYELET1

New member
קיצורי דרך לתוכנות שונות ע"ג

מסך ה-TODAY עדיין נראה לי שיש כמה פיצ'רים חמודים שיש ברוב הלונצ'רים בפאלם אך אין בפוקט, שלי אישית חסרים (למשל החלפת אייקוני התוכנות באייקונים של פרחים
)

gabimaor

New member
לא זוכר

היכן אבל נתקלתי לאחרונה בתוכנה שמחליפה את האייקונים. חשבתי שלוונצ'ר זה משהו יותר מורכב כי אייקונים של תוכנות מה-TODAY ניתן לשים על ידי מלא תוכנות.נתנו כאן לינק לדוגמא אלב יש עוד תוכנות כאלו.פשוט תריץ חיפוש ב Handango.

AYELET1

New member
לונצ'ר ז אכן דבר מורכב יותר

מאפשר עבודה נוחה מאד עם הכרטיס, עם הטאבים ועוד רק שלי יש שריטה בנושא פרחים אז מה שאותי מעסיק זה הפיכת האייקונים לאייקוני
....

2cookie

New member
נו, מסך ה-TODAY הוא הבסיס

ואת יכולה להוסיף לשם מה שאת רוצה, כולל מד זיכרון ודברים כאלו. כדי לסייר בקבצים אני מעדיף סייר קבצים

mikeoreli

New member
יש את Dashboard 2.0

שהיא למעשה Launcher שמשנה את הממשק של הPPC לכל מני צורות

2cookie

New member
1. קודם כל יש לך סייר קבצים בפוקט

עצמו, קליק ארוך על קובץ ומופיעות לך האפשרויות הרגילות (העתק, הדבק וכו'). אם אתה רוצה להעביר ישר לכרטיס- אתה נכנס במחשב שלי ל-mobile device, משם ל-my pocket pc ואז ל-storage card. זו תיקיית כרטיס הזיכרון
built in storage היא תיקיית ה-ROM שכוללת 30 מגה שהם כמו כרטיס זיכרון פנימי (מומלץ להתקין לשם תוכנות ולשמור מידע חשוב). 2. אתה יכול לראות פורמט WMV, חפש את המאמר שכתבתי, שמדריך איך להמיר כל קובץ וידאו כמעט ל-WMV
3. כמו בתשובה לשאלה 1. 4. ACTIVE SYNC ממירה אותם לבד, וגם בלי זה (אם תעביר דרך קורא כרטיסים למשל) זה יעבוד. 5. כן! cLaunch, ואתה יכול לבחור לכל תוכנה קובץ ICO משלך שיהיה האייקון שלה
מסקנה, אל תאמין לפאלמיסטיות

שאלה לא קשורה אבל...

שלום אני רושם ביומן ארוע ,איך אני מוצא אותו לאחר מכן? הפעולה שעשיתי עד היום היתה ללכת להגדרות, ומשם לזכרון, ולחפש ביומן, השאלה האם יש קצור דרך לחיפוש בלי ללכת להגדרות לזכרון. שאלה להשכלה כללית למה הזכרון מראה מספר מסוים בשמוש בתוכניות בהפעלה מחשב רושם כי אין "תוכנה פועלת" אבל לאחר ביצוע ידני של ריסט לפוקט הזכרון גדל במיספר. הפוקט שלי הוא 3715.

dds22

New member
סליחה על הבורות מה זה קבצי ICO

ואיך אני מחליף את האייקון של התוכנה איתם?

2cookie

New member
קבצי ICO הם קבצי BMP עם סיומת שונה

מומלץ שיהיו ברזולוציה 32*32 פיקסלים. כדי להחליף אייקון, אתה צריך ללחוץ על כפתור גלגל השיניים הצהוב, לעשות add, לחפש את הקובץ\קיצור הדרך ומתחת לזה יש שדה נוסף ושם אתה יכול לחפש קובץ ICO שישוייך לו.

dds22

New member
מה? צר לי אבל פספסתי אותך

וכמובן האשמה בחוסר הידע שלי על איזה גלגל צהוב אתה מדבר?

למעלה