בוקררררררררררר בוקר טוב עפתי לישון
ח חופייי New member 15/3/06 #18 ../images/Emo26.gifתראו ימה שתי החברות הכי טובות שלי עשו לי ליום הולדת... זה היה מזמן אבל הם עכשיו הביאו לי!! איזה מדהימות...
../images/Emo26.gifתראו ימה שתי החברות הכי טובות שלי עשו לי ליום הולדת... זה היה מזמן אבל הם עכשיו הביאו לי!! איזה מדהימות...
ק קרן הפ66ה New member 15/3/06 #25 איזה חמודות../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|! ובאמת טוב שהם ניזכרו עכשיו ...
ש שיוש 12 New member 15/3/06 #21 ../images/Emo7.gif כולם להכנס דחוף!!!! אנשים אתמול בגיא פינס אמרו שיהודה לוי מאושפז בבית החולים עם זעזוע מוח אומרים שזה קרה בצילומים של האלופה והוא נפצע וקיבל זעזוע מוח מה שנשאר לנו לאחל לו זאת רפואה שלמה
../images/Emo7.gif כולם להכנס דחוף!!!! אנשים אתמול בגיא פינס אמרו שיהודה לוי מאושפז בבית החולים עם זעזוע מוח אומרים שזה קרה בצילומים של האלופה והוא נפצע וקיבל זעזוע מוח מה שנשאר לנו לאחל לו זאת רפואה שלמה
ח חופייי New member 15/3/06 #23 וואי איזה היסטריה..חחח הסבר פרטים אתמול יהודה נפצע בצילומים של ה"אלופה". הוא נלקח לבדיקה ויבחנו אוצלו זעזוע מוח קל. הוא לא מאושפז הוא בבית כרגע נח יום אחד!
וואי איזה היסטריה..חחח הסבר פרטים אתמול יהודה נפצע בצילומים של ה"אלופה". הוא נלקח לבדיקה ויבחנו אוצלו זעזוע מוח קל. הוא לא מאושפז הוא בבית כרגע נח יום אחד!
י יעל 13 New member 15/3/06 #28 ערבבבבבבב אמא שלי יצאה עם כמה חברות והתחפשה למשהו לא מזוהה היא שמה גרביונים שמצויירים עליהם בלונים...היא שמ חצאית וגלימה...וצבעתי לה את השיער... יש תמונות אז מי שרוצה במסן זה יצא יפה לאללהההה
ערבבבבבבב אמא שלי יצאה עם כמה חברות והתחפשה למשהו לא מזוהה היא שמה גרביונים שמצויירים עליהם בלונים...היא שמ חצאית וגלימה...וצבעתי לה את השיער... יש תמונות אז מי שרוצה במסן זה יצא יפה לאללהההה
י יעל 13 New member 15/3/06 #37 חחח כן...היא אחת המצחיקות../images/Emo3.gif שנה שעברה שפורים היא ואבא שלי התחפשו לדרדסים...וסבתא שלי תפרה להם כובע...והכובע יצא טיפה דומה לזין...אז אמא שלי עשתה פרסומת לקונדומים וגם מזה יש תמונות
חחח כן...היא אחת המצחיקות../images/Emo3.gif שנה שעברה שפורים היא ואבא שלי התחפשו לדרדסים...וסבתא שלי תפרה להם כובע...והכובע יצא טיפה דומה לזין...אז אמא שלי עשתה פרסומת לקונדומים וגם מזה יש תמונות
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/3/06 #38 לא זוכרת מתי זה היה...../images/Emo110.gif בשבוע האחרון מתיישו.. את קולטת אותה התחפשה עםם חצאית והיא רקדההה יעל הראתה לי במצלמממה אוייייי זה היה מצחיק
לא זוכרת מתי זה היה...../images/Emo110.gif בשבוע האחרון מתיישו.. את קולטת אותה התחפשה עםם חצאית והיא רקדההה יעל הראתה לי במצלמממה אוייייי זה היה מצחיק