בוקר טוב, יש לי שאלה

לולי72

New member
בוקר טוב, יש לי שאלה

שאלה קצת אינטימית - אבל מעוררת בי תהיות - שמתי לב שבפעמיים האחרונות אחרי קיום יחסים, יש לי כתמי דם גם בניגוב וגם על הסדין, יכול להיות שזה בגלל ההדבקויות? אני מציינת שבעת יחסים אין לי כאבים ומעולם לא היו אבל זה קצת מתחיל להדאיג אותי. עד שאהיה בתל השומר, בעוד שבועיים לטיפול ראשון (אני עוברת מהצפון לתל השומר, מתחילה אצל ד"ר הורוביץ בהפנייתו של ד"ר סוריאנו) אשמח לקבל מכן תשובות.

זואילי

New member
לולי

לא יודעת לענות לך על שאלתך, מאחלת לך הצלחה רבה בטיפול
. גם אני טופלתי במח' ה IVF בתה"ש, אבל בגלל שבציבורי אין לך רופא קבוע (למרות שהורביץ יפתח לך את התיק ויתן פרוטוקול ותוכלי לקבוע אליו פגישות) - העדפתי לעבור לפרטי בכל הנושא של טיפולים. המלצתי לך אם את בציבורי - תלמדי טוב טוב את החומר (כל תחום הטיפולים) ותהיי מעורבת, והכי חשוב - היי קשובה לגופך. את יודעת יותר טוב מכל רופא איך הגוף שלך מתמודד עם הטיפול. אל תשכחי את זה. מה שכן, המעבדה שם מהמצויינות בארץ, והרופאים שעושים שאיבות והחזרות מעולים. המזכירה שם (גילה) אישה מדהימה מאין כמותה. ד"ר קדם שמסתובב שם חתיך הורס וכייף לראות פרצוף יפה על הבוקר. אלו הדברים שאני יכולה לספר מנסיוני. נצפה לשירשור המשמח שלך

לולי72

New member
הי זואילי ותודה על המידע

לא אכפת לי שלא יהיה לי רופא קבוע שם, כי ממילא הכל אני אעשה בצפון ורק את ההחזרות (שכבר יגיעו, אני מחכה להן בקוצר רוח) אבל לפחות שהמרפאה טובה יותר מזו שהייתה לי כאן (מבחינת העזרה בכניסה להריון) וגם המידע שיש להם על האנדו' - לדעתי רב יותר מזה שיש להם פה בצפון. וטוב לשמוע על רופא חתיך שמסתובב שם, אקח זאת לתשומת ליבי, אני אשתדל לא לבוא יותר מדי עם בעלי

היי

לגבי השאלה כדי לשאול את סוריאנו...... מחזיקה אצבעות לטיפול ראשון מנצח.......שיהיה בהצלחה

את מתארת את אחד מסימפטומים

של אנדומטריוזיס. לא כולן סובלות מכך,אבל בהחלט זה סימפטום שקיים בספרים. בהצלחה

למעלה