הלו שוקקב האדום!!! דווח מהמטוס
בדיחות שוות על הבוקר > תינוק של הומואים > > > אחות לוקחת לחדר האינקובטורים שני הומואים שכרגע נולד להם תינוק. > > > השניים מביטים בכל התינוקות ורואים שכולם בוכים ורק התינוק שלהם מחייך חיוך > גדול של אושר עד הגג. > > > השניים מסוקרנים ושואלים את האחות, "איך זה שכל התינוקות בוכים ורק שלנו > צוחק?" > > > עונה האחות, "חכו עד שאוציא לו את המדחום מהתחת ואז גם הוא יבכה כמו כולם..." > > > *************************************************************** > > > חייל ורב מנסים לעצור טרמפ, פתאום עוצר איש ולוקח את החייל. > > > הרב בא ושואל, "למה אתה לוקח את החייל ולא אותי?" > > > "כי הוא משרת אותי כשהוא נלחם באויב", משיב לו הנהג. > > > הרב אומר, "גם אני משרת אותך כשאני מתפלל לאלוהים." > > > הנהג אומר לו, "אז שאלוהים יקח אותך..." > > > ************************************************************** > > > בחורה צעירה הולכת לכומר להתוודות על חטא. > > > הכומר אומר לה, "ספרי לי, במה חטאת?" > > > "אתמול שכבתי עם הכומר של הקהילה השכנה", מספרת הצעירה. > > > "רע מאד", נוזף בה הכומר, "רע מאוד - את שייכת לקהילה הזאת..." > > > *************************************************************** > > > ישו ומשה נפגשו בגן העדן וסיפרו אחד לשני על מעשיהם. > > > משה מספר, "אני הבקעתי את הים לשניים וחציתי אותו." > > > ישו מצחקק לעצמו ושואל, "למה לטרוח אם אפשר פשוט ללכת על המים..." > > > **************************************************************** > > > איש מבוהל נכנס בריצה לתחנת המשטרה וצועק, "מהר, תגידו לי מה גובה של > פינגווין?" > > > "אדוני תירגע", אומר לו השוטר בקבלה, "גובהו של פינגווין זה משהו כמו 90 > סנטימטר!" > > > "לעזאזל", עונה לו האיש, "אני חושב שדרסתי נזירה..." > > > **************************************************************** > > > זוג נשוי הלך לטייל בגן חיות ונעמד מול כלוב של גורילה. > > > הבעל ראה שהגורילה מסתכל על אישתו ולכן הוא אמר לאישתו, "תפתחי כפתור בחולצה, > נראה איך הגורילה תגיב." > > > האישה פותחת כפתור והגורילה מתחיל לקפוץ. > > > אומר הבעל, "תפתחי עוד כפתור בחולצה, נראה איך הגורילה תגיב." > > > האישה פותחת עוד כפתור והגורילה מתחיל להשתולל ולנענע את הסורגים. > > > אומר הבעל, תפתחי עוד כפתור בחולצה, נראה איך הגורילה תגיב." > > > האישה פותחת עוד כפתור והגורילה שובר את הסורגים ומתחיל לרוץ אחרי האישה. > > > ”מה אני אעשה עכשיו", צורחת האישה לעבר בעלה. > > > עונה הבעל, "תנסי את מה שאת אומרת לי, תגידי שכואב לך הראש, שלא בא לך..." > > > *************************************************************** > > > ילד קטן עולה לאוטובוס לבית הספר, מתיישב בדיוק מאחורי הנהג. > > > לפתע הילד מתחיל לצעוק בקולי קולות, "אם אבא שלי היה פר ואמא שלי הייתה פרה, > אז אני הייתי פר קטן." > > > הנהג נבהל מהצעקה אבל שותק. > > > הילד הקטן ממשיך, "אם אבא שלי היה פיל ואמא שלי הייתה פילה, אז אני הייתי פיל > קטן." > > > הנהג החל לכעוס על הילד הקטן. > > > הילד המשיך וצעק, "אם אבא שלי היה סוס ואמא שלי הייתה סוסה, אז הייתי ."סייח > קטן > > > לבסוף הנהג התעצבן וקטע אותו, "מה אם אבא שלך היה הומו ואמא שלך הייתה זונה?" > > > הילד הקטן חייך וענה, "אז אני הייתי נהג אוטובוס..." > > > *************************************************************** > > > מי אמר שיש לי משהו נגד עורכי דין? > > > למה שיהיה לי משהו נגד עורכי דין? > > > העורך דין הוא ידידו הטוב ביותר של האדם... > > > **************************************************************** > > > שאלה: "מדוע אנשים מחטטים באף בזמן שהם מחכים ברמזור?" > > > תשובה: "הם מחכים לירוק.. > > > *************************************************************** >