בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

בוקר טוב פאפא, אני נכנס לפורום מבנקוק ומצפה להגיגך וכלום, נאדה אפשר לקבל הסבר מהיר לפשר העיניין !!! (האצבעות עייפות ???) בכל מקרה, אני דורש לתקן את המצב (מותר לי להתענג מתאילנד, לא ?) ומה שלום גיא הכבאי ? עשית סיבוב לאחיינית שלי על הכבאית ??? דרך אגב, הכיבוי כאן בתאילנד נראה בדיחה מארץ הבדיחות, אולי תבוא להעביר להם קצת מהידע !!! תחשוב על זה (גם מפה אפשר לנהל את הפורום)

עזוב את בנגקוק

סע לאיים, סע לצפון מה אתה נשאר בג'יפה שם... ותזהר מהנשים שם- הן בדרך כלל גברים! תהנה!

תודה על הטיפ

תאמיני לי שאין מי ששונא את בנקוק יותר ממני, אבל זה מפגש דרכים שכזה הייתי בצפון בצ'יאנג מאי ומחר אני יוצר מבנקוק לאיים (קופנגן) ובקשר לליידי בוייס, אכן מכה קשה ועל מנת לא ליפול מתרחקים מכולן/ם

שלום לכולם..

גם אני מצטרף לחברי קולה בזכוכית וגם אני כאן איתו בבנקוק. ליידי בויז יש הרבה אבל אפשר לזהות אותם לפי הגורגרת. חוץ מזה הריחות כאן ממש כריח וורדים,כל מיני זוחלים על מנגלים. חוץ מזה האננס כאן וגם האבטיח את זה עוד לא טעמתם מי שלא היה בתאילנד,שווה! חוץ מזה בסוף אנחנו לא נוסעים לקופנגאן אלה לקאנצ'אבורי אחר כך פאטיה ואז לאיים. אז תודה לכל התעניינים... ואנחנו מקווים להמשיך לעדכן... יום טוב..

zivsb

New member
לוחמים הנחים בתיילנד "בודי מסז'

ילדים תהנו,תבלו,תראו,תצלמו, אבל תזהרו ואל תשכחו את כללי הזהירות!!!!!!!! ואחרי הרוויה שובו הבייתה בשלום אנחנו כאן מחזיקים לכם ומחזקים

zivsb

New member
91:87 למכבי 5 נצחונות רצופים

לטובת הילדים בחו"ל מכבי תל אביב ומי כותב זאת? האדום

לנסיכה אפריקאית ולשאר המתעניינים

צ'יאנג מאי מדהימה, אמנם לא עשינו מסע פילים (סיבוב של עשר דקות לא נחשב מסע) אבל עשינו טרק ג'יפים שלושה ימים היה חלומי (הצנזור הראשי לא מתיר לרשום "..-....) מומלץ בחום, פגשנו אפילו לודאים בשוק הלילה המפורסם. בקאנצ'אנבורי, מי שמכיר את הסיפור של הגשר של נהר קוואי, אז אני ושוקקה ישנים בגסט האוס ממש על הנהר ובמרחק של 50 מ' לכל היותר מהגשר, זהו השבוע הטוב ביותר לשהייה כאן מכיוון שבדיוק בשבוע זה מציינים את החגיגות כאן(הזיקוקים בלוד יותר יפים) והאכלנו טיגריסים (אכל לי מהיד והשאיר לי את הרוק שלו) (תמונות יועברו על פי דרישה), מחר יהיה הטרק פילים (האוץ הגב- לא לדאוג פאפא), משם לפאטיה ולשאר האיים (קו פה נגאן, קו סומואי(זאת לא קללה, זאת חוויה) וכן הלאה נ.ב תודה פאפא שלא סיפרת לי על ארבעת המגעילים הלודאים (התורנים), החרא הזה הגיע לידיעתי רק עכשיו- גועל נפש ותודה לשלי יחימוביץ' שדאגה לפאר את שמה של לוד עוד יותר נקווה לזמנים טובים יותר ביי ושבוע טוב (לפי שעון תאילנד)

zivsb

New member
מרוב הבושה!נאלמתי!! וזכור בן

העיתונות זה הראי של החברה שלי יחימוביץ קריינית!! כתבים ותחקירנים אוספים את המידע לפעמים מנפחים מעט

כשמחפשים מוצאים

פאפא, מצטער זה לא נכנס לי לצ'ט הרי אתה יודע שבתיכון במודיעין ובתיכון במכבים רעות, יש יותר סמים מבעמל וברמלה לוד, בתור בוגר של עמל לא ראיתי אף פעם סמים שם, לצערי שגרירנו הטובים לא מושכים מספיק חזק לכיוון השני ויש את ה"חבר'ה הטובים" שדואגים לזה שאני יהיה שייך לסוג מסויים של אנשים שאני מתחנן להתנתק ממנו- אני אלי ואני לא נרקומן/גנב/יושב על הברזלים מלוד, אבל זה הרושם הראשוני וזה מה שקובע ברוב המקרים, הרבה הרימו גבה ושאלו אותי "אתה מלוד ?"! לא לא מסקרים מה קורה ברעות ??? לא נעים לדעת שבישוב של הרמטכ"ל וגדולים וטובים אחרים הסמים חוגגים ??? הרי זה נח "לוד- סמים פשע" לוד היא הצרכנייה, כל היפי נפש הם הצרכנים העיקריים גם אנשים שמסקרים בשביל שלי יחימוביץ הגדולה והשנואה אז עם כל הכבוד, סמים אנחנו יודעים שיש בלוד, שיספרו לאחרים מה עוד יש בלוד, יששששששששששש אמנם לא הרבה הרבה אבל יש כשמחפשים- מוצאים !!!

zivsb

New member
"אני" לא מחפש!! אני יודע../images/Emo24.gif

כי בלוד גדל הנוער הטוב ביותר ואין לו מתחרים בארץ הטובה שלנו. אבל כן יש בעיה של "תדמית" נמשכת על הרבה זמן. לגבי רעות? אתה יודע שאני יודע, אבל ככה זה צריכים להמשיך להתמודד! אני מכיר לודאית שאומרת אני גרה בגני אביב זה מקום אחר עיר אחרת אבל לא נחשוף את שמה .

בתדמית נלחמים- למען עתיד ילדייך

ואתה מאשים את אותה תושבת גני אביב ??? אני מבין אותה, התרגלתי לפרצופים שאנשים עושים כששומעים לוד (לפעמים הפרצופים הם של תושבים ממקומות שלוד זה הרודס לידם), כאשר פרסמו לפני כמה שנים שהכמות הגדולה ביותר של סמים שנתפסה אי פעם בבי"ס הייתה ברעות, למה זה הושתק ??? למה לא יצא לנוער ברעות שם של נרקומנים ??? אלא שם של "מאמי תחזור מבי"ס יש כסף על השולחן תלך לבורגר ראנץ', אני יחזור מאוחר יש לי שיעור שיאצו" !!! לאנשים נוח עם התדמית הזו ואין אף אחד מקברניטי העיר שעושה משהו בנידון, אני וכל אחד מהפורום לדוגמה יכולים להשפיע בקטן, הם שם למעלה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יכולים לעשות יותר, אבל הפיתרון הקל יותר הוא להעלים עין, לקבל מתחת לשולחן ולהגיד אני מסכן, לילדים שלי לא מגיע עונש להיוולד בלוד של היום, אני רוצה שלבן שלי לא יהיו ה"קשיים" שלי היו, סליחה, אבל עם כל הכבוד למבוגרי הפורום, אתם שיודעים לוד אחרת לא שמים לב שמשהו השתנה ??? עד שזה לא יגיע אליכם הבייתה לא תתעוררו ? מישהו חייב לקום ולעשות משהו ומהר, לי אין את הכוחות האלה אבל אני מוכן לעזור במשימה, שמישהו ירים את הכפפה !!! מהיום אני תושב נווה אלון !!!

zivsb

New member
שלום תושב נווה אלון בתיילנד

ספר .....דבר..... צייר.....שלח תמונה משהוא

למעלה