בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל הלילה הרגו חיילינו הגיבורים שני נערים ברפיח, אחד בן חמש עשרה ואחד בן שלוש עשרה. אתמול בלילה ירה אחד מהטנקים הנהדרים של צבאנו המפואר פגז והרג ילדה בת שתים עשרה. שלשום הרגו הבחורים הנהדרים שלנו ארבעה עשר אנשים בבת אחת (טוב, זאת הייתה קצת הגזמה , מוטב להרוג יותר בקמעונות...). אז מי אומר שאצלנו אין עונש מוות?

Deathatred

New member
אכן כן.

בישראל יש עונש מוות לאלה שיורים על חיילי צה"ל ואזרחי ישראל במטרה להרגם. במדינות שבהן ליהודים יש זכות קיום קוראים לזה "הגנה עצמית".

לא ידעתי שילדה בת 12 יורה על החילים

וגם לא 271 הילדים האחרים שנהרגו בשנתיים הראשונות האינטיפאדה, והמספר כבר גבוה יותר. 271 ילדים!

Deathatred

New member
אצל הפלשתינאים גם ילדים נלחמים

ילדים יורים על חיילים ומבצעים פיגועים. את פיגוע ההתאבדות בראשל"צ ביצע מחבל מתאבד בן 16. בקייטנות החמאס מלמדים ילדים כיצג להיות מחבלים. להלן הודעה אחרת שפרסמתי:
בעזה שילמו לילדים פלשתינים לזרוק מטעני-צינור על טנקים. מטעני-הצינור היו באיכות ירודה ורובם התפוצצו לילדים בידיים.
בג´נין ילדים סחבו בתיקים פצצות ואף תועד מקרה שבו ילד קטן ניסה להתאבד על חיילי צה"ל אבל התפוצץ מוקדם מידי.
מוחמד א-דורה נורה בכוונה ע"י פלשתינאים למטרות תעמולה. אצל הפלשתינאים הילדים הם נשק ולא יותר מזה. בכל מדינה נורמלית ההורים הפלשתינים היו נכנסים לכלא על הזנחה ורשלנות פושעת.

מה עם הילדים שבתיהם ליד משרד הבטחון

1)משרד הביטחון ועוד מתקנים של צה"ל (מסיבות צנזורה לא אפרט למרות שזה די ידוע בעולם) נמצאים בלב שכונות מגורים צפופות בתל אביב. אם מישהו ינסה לפגוע במשרד הביטחון שהוא מטרה צבאית לכל הדעות ו"בטעות" יפגש בבית מגורים עם ילדים, מה תגיד? 2) האם ידוע לך הסיפור של הנער מדגניה שבמלחמת 1948 זרק בקבוק תבערה על טנק סורי ונהרג? כשאני למדתי בבית הספר זה הופיע בהבלטה בספרי הלימוד ןלימדו אותנו לראות בנער הזה מופת ודוגמא. כך זה כאשתה נלחם לשתחרר משלטון זר ולהקים לעצמך מדינה, כל העם מתגייס.

Deathatred

New member
תשובות

א. התעלמת מהעובדות שהבאתי בפניך - הפלשתינאים משתמשים בילדיהם כפצצות מהלכות והורגים אותם במכוון למען התעמולה. ב. בקשר ל 1 - מסיבות היסטוריות של מחסור חמור בשטח הוקמו בסיסים רבים ליד שטחים עירוניים, למעשה, חלק גדול מהבסיסים שליד הערים הם בעצם בסיסים שהבריטים נטשו וצה"ל החדש, עקב מחסור באמצעים ובכסף,השתמש בהם בלית ברירה. לא שזה הפריע לערבים. הם אף לא ניסו לכוון על בסיסי צה"ל אלא כוונו ישר ובמכוון על מטרות אזרחיות כך שבסיסי צה"ל אינם מושכים את האש הערבית אלא היהודים הם המושכים אותה. המצרים הפציצו את ראשון למרות שלא היה בה שום בסיס, סדאם ירה טילים על רמת-גן שבכלל לא היו קרובים לקריה. הערבים מצהירים בגלוי שמטרתם הריגת כמה שיותר יהודים ולא משנה להם אם מדובר באזרחים חפים מפשע. אם הערבים ירו טילים שנית על ת"א הם יגרמו למלחמה כוללת ואז הם יקבלו על הערים שלהם פצצות מנה אחת אפיים ואף לא יקשיב לקיצוני השמאל הסהרורי שיבכו "אל תפציצו אותם. תנו להם לרצוח את היהודים באוםן חופשי ואל תגיבו". הערבים אפילו לא ינסו להתנצל, הם יחגגו ברחובות. ג. בקשר ל 2 - ידוע לי שמישהו השליך בקבוק מולוטוב על הטנק ועצר אותו. לא זכור לי שמדובר בנער. בכל מקרה - אנחנו לפחות לא בכינו במקרה זה והצגנו את אותו נער כקורבן בפני העולם. אנחנו, בניגוד לערבים, נלחמנו כמו גברים ולקחנו אחריות למעשיהם. לא כמוהם שהם שולחים את הילדים שלהם בתור פצצות מהלכות ואח"כ בוכים שהם מתים (מה חשבתם? שהם ישרדו את הפיצוץ?). זו כבר צביעות מגעילה וצינית ביותר. ד. נניח שאני גר בשכונה צפופה, האם זה נותן לי רישיון להרוג? (נניח שאני יתרץ את מעשי כ"מאבק בכיבוש")?

Deathatred

New member
תקרא את התיקון בהקשרו

בשום אופן אין סימטריה בינינו לבינם. זה כמו לנסות ליצור סימטריה בין כוחות הברית (ישראל) לנאצים.

למעלה