בוקר טוב ישראל

EverMan

New member
אין פה שום עובדות !

אני הסכמתי שלא כל הילדים תמימים. אבל תינוקת בת חצי שנה לא נשלחה ע"י אף אחד ! ילד בן 5 שעמד בעדן החלון , לא נשלח ע"י אף אחד ! הוא נולד במקום הלא נכון , וזו טעותו היחידה ! וזה שאת במזלך נולדת לבית טוב במדינה טובה - לא הופך אותך ליותר טובה ! וזה שפרסמתי את ההודעה , זה בשביל שאחרי זה אנשים פה לא יפתחו עליי את הפה שאני מדבר איתו כמו לילד קטן , זו ההוכחה שהוא כזה. ואין כל קשר בין כבוד לדמוקרטיה ילדה. לפחות תסדרי את המונחים אצלך בראש.

EverMan

New member
לא הפרתי את הפרטיות שלו

ואם את רוצה להיכנס לחוק , כל עוד שני אנשים ומעלה נוכחים בשיחה (היה איתי מישהו בחדר) , אני יכול לפרסם ואני יכול להשתמש בזה כעדות משפטית.

EverMan

New member
לא פירסמתי שום פרט עליו.

שאין בכרטיס האישי שלו. שום דבר לא צריך להיות בהסכמתו.

EverMan

New member
לא , לא לפי החוק המשפטי

לא לפי החוק המשטרתי. ולא לפי חוק הפורום. אל תתווכחי על דבר שאינך יודעת.

iKilledKenny

New member
כן לפי חוקי הפורום

אתה מוזמן לקרוא....ושוב אבקש תדבר אליי בכבוד!!

EverMan

New member
תקראי בעצמך את כללי הפורום

אני מודע להם טוב מאוד , לניסוחם ולתקנונתם. אני אדבר אליך בכבוד שאת מדברת אליי.

CANDY MAN

New member
טוב חלא´ס...

אתם רוצים לריב תריבו באי סי קיו, אל תיצרו שרשור מטומטם ותורידו הודעות של אחרים.

gilka

New member
כן?

ומה עם שלהבת פס אוצה רצח צלף פלשטיני בכוונה ובדם קר? הא? על זה אתה לא צועק נכון? להם מותר!?!?!

EverMan

New member
דמגוג , מישהו אמר שלהם מותר ?!

אף אחד לא אמר דבר שלהם מותר , ואני מסכים שיש שם חיות אדם שיריה בראש זה הומאני בשבילהם ! ואני בהחלט צועק ! אבל אני חושב שזה דיי בקונסנזוס בפורום , ולהוסיף צעקות על זה , לא יוסיף ויעזור נגד זה.

רגע...שאני אבין...

´סתכלו על נקודת מבט של ילדה בת 12 אחד מהטרוריסטים אמר שילדים לא משתתפים במלחמה הזאת וילדים לא ייפגעו...אז בואו ננתח... א. מה עם התינוקת בת החצי שנה שנפצעה אנושות?! הא?! ב. מה עם האם שהייתה לה תינוקת בבטן?! ג. הילדים הפלשתנאים שנהרגים, נהרגים בשוגג, ועובדה שביטלו כמה פעולות בגלל ילדים באזור! אם הם לא מתחשבים בנוער פה, למה שנתחשב בנוער שלהם?! אתם חושבים שזה נחמד להיות כלואים בבית?!

gilka

New member
אוקיי...

אתה כל הזמן אומר "לא" אתה אומר "אסור היה לנ להיכנס ולכבוש חדש" מצד שני אתה אומר "נצא לאחר שייפסק הטרור" אז מעניין אותח: מה אתה חושב שצריך לעשות עכשיו? לא מחר ולא בעוד חודש... מה צריך לעשות עכשיו? מה צריך לעשות אחרי הפיגוע הבא או יותר טוב: איך אנחנו אמורים למנוע את הפיגוע הבא?

צה"ל עושה המון שטויות...

שטויות שמצילות חיים, קח לדוגמא את ה-14 פלסטינים שנהרגו. אם המסוק לא היה יורה את הטיל אולי במקום 14 פלסטינים הרוגים היו 14 חיילים הרוגים. הרי צה"ל המטרה שלו זה להכנס לשטחים ולעצור כמה שיותר מחבלים. באמצע הפעולה ירו המחבלים לעבר החיילים, במזל היה באוויר מסוק צה"לי שהציל את החיילים שנקלעו לאש תופת. אם לא היה המסוק באוויר אני בטוח שבמקום 14 פלסטינים היו 14 או יותר חיילים הרוגים, אני אישית מעדיף 14 הרוגים פלסטינים מה איתך?

למעלה