בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל הלילה הרגו חיילינו הגיבורים שני נערים ברפיח, אחד בן חמש עשרה ואחד בן שלוש עשרה. אתמול בלילה ירה אחד מהטנקים הנהדרים של צבאנו המפואר פגז והרג ילדה בת שתים עשרה. שלשום הרגו הבחורים הנהדרים שלנו ארבעה עשר אנשים בבת אחת (טוב, זאת הייתה קצת הגזמה , מוטב להרוג קצת יותר בקמעונות..). אז מי אומר שאצלנו אין עונש מוות?

El Intruso

New member
לא מתחרט על מותם של הפלסטינים!

עכשיו הם נחים בעולם הבא ונהנים עם "72 הבתולות" שלהם.

Moledet972

New member
שני ה"נערים" שנהרגו ברפיח, הם

מחבלים. מה לעשות, כשצה"ל מחסל יותר מדי מחבלים, אז נאלצים לשלוח ילדים לזרוק רימונים.

EverMan

New member
חבל מאוד שאין לכם ערך לחיים.

כל כך פשוט .. פשוט חבל. שמישהו פה למעלה אמר : לא אכפת לי שילדים פלשתינאים מתים. זה מראה כמה העם שלנו לא אנושי...

CANDY MAN

New member
כן איכפת לנו שילדים פלשתינאים מתים

אבל אם הם ירו לעבר חיילי צה"ל לפני זה אז הם גרמו למוות של עצמם. אתה מנסה להציל פה את כל העולם ואתה לא ממבין שכשאומרים ילד זה לא תמיד נער תמים, רוב הפעמים אלו נערים\ילדים שהחזיקו נשק חם שסיכן חיים של חיילים. אתה גיבור עכשיו אבל אם ילד פלשתינאי יכוון אלייך רובה, בקבוק תבערה או כל דבר שיכול להרוג אותך אז נראה עד כמה "אנושי" אתה תיהיה. זאת המציאות, זה עצוב שהפלשתינאים הכניסו את ילדיהם למלחמה הזאת אבל ילד עם רובה מסוכן בדיוק כמו מבוגר עם רובה - תאשים בזה רק את הפלשתינאים לא אותנו!

EverMan

New member
תאמין לי שאני האחרון שחושב

שילדים תמיד תמימים. אבל ילדה בת 12 ?! זה לא תמים ? אני רואה את אחותי בגיל הזה ... ושמישהו מעליך כתב "לא מתחרט על מותם של הילדים הפלשתינאים" "עכשיו הם נחים בעולם הבא ונהנים עם "72 הבתולות" שלהם." זה לא מקובל !

El Intruso

New member
עליי ועל הרבה ימנים אחרים- ../images/Emo150.gif

זה כן מקובל! רק מעניין מאוד לאן הולכות נשמותיהם (אם יש להם) של המחבלים המתאבדים (בלי קשר לילד, נער, מבוגר וכיו"ב): א. לעולם הבא, לגן עדן עם "72 הבתולות" שלהם. ב. לשאול, לגיהינום הנורא. התשובה הנכונה ברורה מאליו: ב.

את התשובה לא נדע לעולם

את התשובה לא נדע לעולם לפני שלושה ימים הרגו חיילינו בחאן יונס שישה עשר פלסטינים בלילה אחד. ראשי המדינה הצדיקו את המעשה הזה בכל פה מעל כל במה אפשרית ובימים מאז הרגו חיילינו עוד כמה פלסטינים, ביניהם ילדים. אנשי החמאס הבטיחו לנו נקמה והבוקר התחילו גם לקיים. אשה אחת שלמה בחייה ואילו לא היה לנו מזל לא נורמלי היינו יכולים לשלם הרבה יותר ביוקר. ולגמרי לא בטוח שהמזל ישחק לנו גם מחר וגם מחרתיים… האם הפיגוע הזה היה קורה גם אלמלא נכנסו חיילינו לחאן יונס והרגו שם את מי שהרגו? אולי כן ואולי לא, את התשובה המדויקת כנראה לא נדע לעולם. בכל זאת, כדאי למנהיגינו להתחיל לחשוב ברצינות (אם הם מסוגלים לפעולה שכזאת).

iKilledKenny

New member
איכפת לנו מאוד!

זה נורא שילדים מתים מה לעשות שלא כולם תמיד תמימים וגם אם יש כאלה שתמימים אז זו בדרך כלל תאונה. צה"ל לא יירה בילדים סתם ככה כי בא לו. פלשתינאים לעומת זאת עושים זאת כל יום. וזה מאוד נורא שילדים מתים מה שעוד יותר נורא שההורים שלהם שולחים אותם למות.

EverMan

New member
שמכניסים אותו למצב

שהוא נאלץ להרוג ילדים בטעות , זה לא פחות פסול.

EverMan

New member
זה מעגלי וזה לא ייגמר

אנחנו גרמנו להם , והם גרמנו לנו , וכו´ וכו´. אנחנו בחרנו להיכנס ולהרוג ילדים במקום להיכנס ולהילחם נגד הטרור באינטנסיביות ואז לצאת ולשבת על הגדר.

iKilledKenny

New member
לא בחרנו להכנס הוכרחנו להכנס

מתוך הגנה עצמית זה לא שכאילו קמנו בבוקר ואמרנו אויש נו בואו נכבוש...ולא בחרנו להרוג ילדים אם כבר ילדים מתים אז זה מתוך טעויות...או מתוך זה שההורים שלהם שולחים אותם למות!!! לא בחרנו להרוג !!!שוב ההורים שלהם בעצם הכריחו אותנו להרוג אותם.

EverMan

New member
מי הכריח אותך להיכנס ?

הא ? לא בחרנו ? חשבנו שניכנס לשטחים וכולם יכנסו לדום והטרוריסטים ימותו מעצמם ? ולא ! זה לא כי ההורים שלהם שולחים אותם למות ! די לגזענות הזו ! כל כך הרבה ילדים מתו כי עמדו בעדן החלון או כי הטיל טעה בבניין שזה עצוב ! זה לא ההורים שלהם ! את נותנת לטרוריסטים שאת כל כך שונאת , לנהל לך את המדינה ואת המדיניות. איך את לא מתביישת? אפילו את הדעות הם קובעים לך.

iKilledKenny

New member
לא ענבר לא בחרנו

במלחמת ששת הימים נאלצנו לכבוש את השטחים האלה... וכן ההורים שלהם שולחים אותם זלרוק בקבוקי תבערה ואבנים על חיילים (די ברור שיש סכנה פה...אף אמא שפויוה לא תעשה כזה דבר) החיילים מה לעשות נאלצים להגן על עצמם.... זאת לא גזענות זאת עובדה ועובדה עצובה!! אתה הוא זה שצריך להתבייש ולא אני...ביקשתי ממך אין ספור פעמים לדבר אליי בכבוד...ודרך אגב ההודעה שלך על קרנבס ממש לא במקום. אני הייתי מבקשת ממנהלי הפורום למחוק אותה כי זו פגיעה בפרטיות.

EverMan

New member
שוב , ושוב , ושוב !

נאלצנו לכבוש את השטחים , לא להתרעם בתושבים ! אף אחד לא הכריח אותנו להיות כובשים על האנשים ! אלא רק על השטח. ולא ! רוב הילדים לא נשלחים ! והרבה ילדים תמימים נפגעים ! ילדה בת 12 , לא נשלחה ע"י שום אמא. וזה שהחיילים נשלחים לעזה - ואז נאלצים להגן על עצמם .. זה כמו לשים נמיה במעורת נחש ואז להגיד שהיא תוקפת אותו ! וההודעה שלי עם קנבס, זה בשביל שאחרי זה לא תתלוננו שאני לא מתייחס אליו בכבוד המגיע לו.

EverMan

New member
שוב ושוב ושוב !

נאלצנו לכבוש את השטחים , לא להתרעם בתושבים ! אף אחד לא הכריח אותנו להיות כובשים על האנשים ! אלא רק על השטח. ולא ! רוב הילדים לא נשלחים ! והרבה ילדים תמימים נפגעים ! ילדה בת 12 , לא נשלחה ע"י שום אמא. וזה שהחיילים נשלחים לעזה - ואז נאלצים להגן על עצמם .. זה כמו לשים נמיה במעורת נחש ואז להגיד שהיא תוקפת אותו ! וההודעה שלי עם קנבס, זה בשביל שאחרי זה לא תתלוננו שאני לא מתייחס אליו בכבוד המגיע לו. ודר"א - שוב , אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לשטחים הללו !

iKilledKenny

New member
אתה תמשיך להתווכח עם עובדות

ילדים אכן נשלחים וזה מה שעצוב כאן ובגלל זה מאוד קשה לי לסלוח לאנשים האלה! למה? למה את מתעקש להאשים אותנו במשהו שאנחנו לא אשמים בו!! הם אשמים אז שהם ישלמו נשמע אכזרי אבל ככה זה!!!! העובדה שפירסמת את הודעה עם קרנבס מוכיחה שאתה לא מתנהג אליו בכבוד כי אם באמת היית מנהג אליו בכבוד היית מכבד את הפרטיות שלו. אתה דמוקרטי רק כשזה נוגע לשמאלנים נכון?!

למעלה