בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

שמחתי מאוד לרעיון של הגלריה. אבל איך עושים את זה? שרה 16 - ברוכה החוזרת. אני מקווה שגם תישארי.
העבודה שלך יפהפיה.
ספרי מה נשמע בצפון בימים אלה, כשבמישור החוף ובשפלה כל כך לח

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מי שרוצה דלריה שיודיע לי. אני אפתח לו/לה ואחרי אפשר להוסיף תמונות באופן עצמאי.

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

תודה לך BIMBO,אני בינתיים מרגישה פה נחמד... וגם אשמח להצעתו של חיים לגלריה,אבל(!!!) מנהלת הפורום בחופשה ונראה איך יתנהלו העינינים כשתחזור...

HAVA159

New member
לכל הפורום בוקר מצויין../images/Emo118.gif../images/Emo42.gif|כ

שיהיה לכם. אוהבת
חוה

pazi66

New member
יש חברים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

יש חברים/אורה קוסטר. יש חברים של יום יום. יש חברים של שבת. יש חברים של פתאום. יש חברים של תמיד. יש חברים של לקחת. יש חברים של לתת. וכשיש מזל יש חברים של אמת.

pazi66

New member
בוקר טוב שרה למרות "הברכות" שקיבלתי

בזמנו ממך, תרשי לי להעיר לך שהפורום הזה הוא שלנו ולא של הסדרנית הסדרנית היא רק כלי עזר של תפוז והקובעים פה את חייהם ואת אופיו של הפורום זה אנחנו שיהיה לך יום נעים

maxima

New member
בוקר טוב כולם....../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

חיים תודה על הגלריה פזי חושבת כמוך....
בענין הפורום

pazi66

New member
מנגינה נפלאה בדרל לסוף השבוע../images/Emo79.gif

עצרו רגע מכל מה שאתם עושים, רמקולים, שבו בנוחיות, עצמו עינים ולמספר דקות האזינו ותפליגו למרחקים או חשבו על מישהו אהוב הנאה שלמה העולם נפלא

maxima

New member
תודה פזי../images/Emo140.gif המנגינה מאד עריבה

אולי מישהו יכול להסביר לי איך לסדר את התמונות שאני שמה בגלריה שיפתחו רק לגודל המסך ולא יותר

חייםלוי

Member
מנהל
את צריכה לקבוע בתוכנת עריכה

הכי פשוטה כמו photo editor של מיקרוסופט (מגיע עם אופיס) שמספר הפיקסלים יהיה 1024 על 780 - בתוכנה על לוחצת על image resize ושם יש כמה אפשרויות: לפי אינצ'ים, סנטימטרים או פיקסלים. בהצלחה

שרה16

New member
הכי טוב להעלות את הקובץ עם התמונה

דרך ה-photo editor של microsft, file/open,ואחרי שהקובץ עולה,image/resize במקום cm-pixels. משנים באחוזים או במספר הפיקסלים. השינוי לא פוגם באיכות התמונה,רק מצמצם את הנפח הכללי,שיהיה ניתן לדחוס לגודל מסך. אני חושבת שזה אפילו משפר את האיכות.

מנורה

New member
בוקר טוב פורום שלנו../images/Emo140.gif

מצטרפת לפזי ומקסימה אכן הפורום הוא של כולנו ככל שיהיו יותר חברים יהיה יותר צבע ונושאים מענינים יום נעים

למעלה