בוקר טוב יקירי

bimbo.

New member
מנורה, הגימטריה שהבאת יחד

עם הפסוק בתהילים שמתאים לאותיות וליום, מעבירים ממש צמרמורת
ומאין את מכירה פסוקים בתהילים?

../images/Emo42.gif בוקר טוב חברים שלי....

השמש הפתיעה אותי על הבוקר, התכוננתי לסערה והכנתי מבעוד מועד מצרכים לקדירה, נו טוףףף הקדירה כבר מזמן בתנור - התבשיל יתבשל לאיטו וריח נהדר אופף כבר את הבית ויקבל את האורחים שלנו בצהריים...ועד אז אני יוצאת לשמש.... ת'ראות ושבת שלום על החשבון

נֵנָה

New member
../images/Emo121.gif ממממ אני מריחה את הקדירה

עד כאן. מה שמת שם בקדירה? ואם אפשר גם את המתכון

לנכדה של ננה מזל טוב

מזל טוב לך מתוקה , גיל הבגרות הוא תקופה הכי ניפלאה קצת מבלבלת מעייפת ומתישה אבל מאוד מעניינת ומיוחדת וניפלאה,נכון לא הכול ורוד ויש קבים חיכוכים משחקי כבוד ומילים כי גיל זה עושה את שלו אך בתקופה זאת אנו מגלים את כול מה שהיה בנו בפנים, אז לך מאחלת שכול יום תגלי כוחות חדשים, ותהי מאושרת כול החיים ,שצחוק ושלווה ושלום ובריאות ילכו אחריך עד גיל 120,אמןואמן,

שבת שלום לכולם

גשם עומד לרדת , אני עדיין מבשלת אז מי שרעב מוזמן המעדנים על השולחן , שבת שלום חברים יקרים, שישמור עלכים ה" ממרומים ובשורות טובות ישלח לכם ממרומים,

נֵנָה

New member
עליזה היקר והפלאית ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

כוולי נרגשת מהברכה החמה והלבבית שלך. מאחלת גם לך כל טוב, אושר, שמחה ונחת מילדייך שזכו לאם כה נפלאה ולבבית
ואוסיף ואומר נכד הוא המתנה הנפלאה ביותר שיכולים להעניק הילדים להוריהם, אמן שיזכו כולם לנכדים ונינים וירוו מהם רוב נחת

maxima

New member
ננה מזל טוב../images/Emo48.gif אושר ונחת.../images/Emo65.gif

והרבה שימחה חוהנ בתיאבון לכם עפ הקדרה בטח טעים טעים.....

offe

New member
רגע רגע רגע, גם אני פה ../images/Emo42.gif

כמובן, האחרונה למשכימים ולמברכים, ננוצ'קה, לבת המצווה זר ברכות נכדתך היא ראש לשמחות לאהבה, להנאות. נחת ירוו הוריה יעלוצו גם סביה וכל אשר יבקשו למענה, לא רק לו יהי אכן יהי! מכל
offe

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gifאופי חמודה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

עם ברכה כזאת מרנינה ולבבית, איך אפשר שלא לעלוץ ולרוות נחת
אני רווה נחת מילדי, נכדי, ומכל אוהבי וידידי
שתהיו עמי תמיד בכיף ובבריאות. אוהבת
אתכם עם כל ה

נֵנָה

New member
מקסימה היקרה ../images/Emo28.gif המון ../images/Emo51.gif

מאחלת גם לך ולכולנו ביחד
אושר שמחה והרבה נחת

yaely2

New member
מנהל
לכל החברים היקרים שלי שלום ../images/Emo24.gif

לכל החברים שלום, והכי הכי ברכה לאחותי ננה
. אי ספק זה יום גדול למשפחה ולכלת השמחה, שתרווי ממנה נחת לייצ'יק, וכן הוריה וכולם והעיקר, אני מאחלת לה ולכם שתרוונה נחת מעצמה, שתמיד תהיה מרוצה אוהבת יעלי

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif יעלי היקרה והנהדרת ../images/Emo24.gif

כולי נפעמת לבי נרעש
בכל יום מתרגשת ומתפאלת מחדש
איך נכדתי הקטנה והאהובה
הפכה בין לילה לנערה קסומה

bimbo.

New member
מצטרפת לננה בבקשת המתכון../images/Emo13.gif

פלייייייייייז

למעלה