בוקר טוב ילדודס

בוקר טוב ילדודס

מה אתם אומרים מחר יהיה יפה כמו אתמול?? כל היום אתמול תיזזתי בפ"ת בין העיריה לרבנות לבית משפט .. למה?... פתח תקווה החליטו לעשות עלי כסף ושלחו מעקלים לבית של ההורים שלי על קנס שכביכול לא שולם משנת 1997 אני זוכרת ששלמתי אותו אבל לצערי אין לי את ההוכחה ניחא... נשלם שוב אבל מה פתאום עיקולים אחרי 6 שנים איפה הייתם כל הזמן הזה?????????????? אוקצור אתמול הלכתי לשם לנסות לבטל את רוע הגזרה הייתי צריכה לעמוד כמו מסכנה מול בית דין רבני (שילכו לעזעזאל איך הם עושים בן אדם ובעיקר בת אדם לג'וק קטן וחסר ערך) ולהצהיר שלא קיבלתי באמת אף הודעה מוקדמת על הקנס הזה כי אני הודעתי שאני לא משלמת יותר מהקנס המקורי ... מה אני אגיד לכם הפיצוי היחיד היה ארוחת בוקר עם מיקה בבית קפה היא נמרחה יופי יופי עם הגבינה ואני כבר לא הייתי רעבה רק מלראות אותה אוכלת בתאבון כזה
אחר כך טיילנו בשמש עד שעה 18:00 (איזה פריצות...טוב היה לי אוטו צמוד) ומחר אם יהיה יום יפה נטייל בנחלת בנימין ... מי רוצה לבוא??? דרך אגב הקנס המקורי היה 360 ש"ח (חניתי 4 גלגלים על מדרכה) המעקלים הגיעו עם צו עיקול של מטלטלים בגובה של 3000 ש"ח ....

sidi

New member
בוקר טוב ג'ס

אני רואה שמעניין לך בחיים חחחחחח

sidi

New member
אבל מה

כבר עשיתי? חחחחחח אפשר קוסקוס במקום קוקוס?

sidi

New member
אחלה

זה גם טוב חחחחח (טוב אני חייב לזוז מקווה לחזור יותר מאוחר)

black ross

New member
מחמאות פה על הבוקר ../images/Emo6.gif

טוב אני רואה שאתם כבר עירניים לגמרי .... שיהיה לכם יום טוב .... נ.ב עזבתי את הלימודים

מה מה מה ...

מה פתאום ערניים ?.... עושים כאילו הכל מתוך שינה ומה קרה ללימודים שלך?

@@

New member
בוקרררררר../images/Emo42.gif

ג'סוס אני רואה שאת עושה חיים עם מיקה (פרט לקטע עם הקנס). טוב, מה זה משנה העיקר שהכל הסתדר. סידי, בוקר טוב גם לך, זורק משפט (או שתיים) ובורח, תתבייש לך
שירני, אני ממש מצטערת לשמוע שעזבת את הלימודים, נשמח לדעת למה. שיהיה לכולנו יום נפלא
ושקט

בת ה י ם

New member
../images/Emo9.gif ככה כי מסתבר....

שאם רוצים באמת אז מצליחים
כי חד משמעית ונחישות הם המפתח
כי פשוט
< יום אחר לכולנו>

@@

New member
בת... ../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך פה. למה הילדודס מתחפשים
איך שבא לי להתחפש, יש רעיונות
(אבל לא משהו מסובך ומסורבל)

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif מחץ בחזרה

הוא ל"צעקה" היא למלכת השלג הכל קנוי כי אמשלהםםםם ממש לא בתיה עוזיאל

@@

New member
יה קרועה ../images/Emo6.gif

בתיה עוזיאל...
מלכת
בטח היא תהיה כמו נסיכה
צעקה??? כאילו דא?? מה זה??? (ככה זה רווקות אין להן שמץ של מושג)

בת ה י ם

New member
מושגים אני לא ממש מבינה....

טפיחה (אאווץץ זה כואב) על הגב......: "אמא אמא מתי תתבגרי......" "תגידי....את באמת לא יודעת מה שטוז......" אאהה והצעקה הזו'תי.......היא מסיכה שבבפנוכו שלה יש דם.......

@@

New member
אני פשוט חולה עלייך ...

את קסם
של אשה (או ילדה
)

@@

New member
ככה את מסגירה אותי???

אפילו לההורים שלי עדין לא סיפרתי

למעלה