בוקר טוב - יום שני

מגלית

New member
בוקר טוב - יום שני

כן, אני יודעת, גם הבוקר התחלתי מאוד מוקדם..... ולא, לא ביקשו שאהיה פרשנית של ערוץ 2....אני טסה הבוקר לאילת במסגרת העבודה ואחזור אחה"צ.... האמת, כ"כ עייפה וכ"כ מתחשק לי להישאר היום בבית....באססה החייל שלי נמצא בקור מזרחי כרגע...לדבריו קור שחודר לעצמות....הוא חושב על חבריו שעושים את אחד המסכמים ולדבריו "קר לו בנשמה רק מלחשוב עליהם". אתמול שמעתי שמספר פוליטיקאים החליטו להצטרף לקמפיין כנגד תשלום לרכבת - והלוואי שמשהו יזוז כאן. אני לא מצליחה להבין איך אזרחי המדינה שנסעו בנוח ובשקט ברכבת יכלו להביט מבעד לחלון הרכבת ולראות את החיילים מחכים לאוטובוסים או צועדים מתחנת ההגנה לתחנה המרכזית כשמתחת לאפם יש רכבת ציבורית. פשוט לא מבינה. כרגיל אי השיוויון המעמדי חוגג - מי שיש לו שילם ומי שלא - הביט בקנאה בחבריו שעלו על הרכבת. הזוי. יאללה, חייבת להתארגן....שיהיה לכולנו יום נעים עם בשורות מעולות...

פולי44

New member
מגלית, נסיעה טובה

ואולי אם לא תעבדי קשה מדי תצליחי גם להנות ממה שיש לאילת להציע? וכמובן שאני מסכימה עם כל מילה שלך

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שני

מישהו ישן אצל החייל בחדר, זה כנראה אחד מחבריו, הדלת סגורה, הוא נהנה ברגילה שלו ואני נהנית שהוא נהנה. יש עוד יומיים שיהיה יום טוב

מעצימה

New member
בוקר טוב..

החיילת הגיעה אתמול למוצב אי שם בדרום..מקום גבוה מאוד...נוגע בעננים....הקור מקפיא כך אומרת...והחיילים לא מצליחים לתפקד גם עם ערמות הלבוש על עצמם...ניסו להדליק מחממים שחלקם קיבלו...ולא ממש עוזר...הקור חותך את העור.... נראה שאשלח לה עוד כמה בגדים טרמיים.... אתמול היה ראיון בשעה חמש בנושא החיילים...פר היה לי קשה לשמוע את הזלזול: ״מה הם רוצים..לנו לא היה אוטובוסים אפילו....הלכנו ברגל ..מה הם מתבכיינים״. תנאים לחיילים אפשר לחשוב..... אלו רק חלק מהמשפטים המגעילים למדיי שנשמעו ...בושה... ושיהיה בוקר חם לכל החיילים שלנו אי שם.

בתותה

New member
יש שקיות חימום

החייל שלי לפני שהתגייס טייל קצת בשביל הגולן,להגנה מהקור הוא וחבריו קנו בווק אין/ריקושט שקיות חימום שברגע שפותחים ומנערים אותן הן מחממות כ 20 שעות (לפי מה שכתוב על האריזה),אולי כדאי לך לשלוח לה כמה כאלו. שיהיו ימים חמים יותר לכל החיילים שלנו באשר הם. בתיה

פולי

תענוג! לקרוא אותך. את נשמעת כל כך מאושרת!!!! רואים לך את החיוך עד אלי.....
תמשיכי להנות מכל רגע!

ל י ת י1

New member
בוקר טוב

חוץ מהרכבת גם הקור נושא מרכזי אצלנו...אי אפשר שלא. האדום התקשר אתמול בערב, אמר לילה טוב וסיפר שאמור לשמור בין 2:00-6:00....השעות הכי קרות. למרות שממש השתדלתי להחזיק את עצמי נפלט לי "תלבש את כל מה שיש לך..." כמובן שזה לא עבר לי בשקט. הוא הציע שאתקשר אליו קצת לפני שמתחילה השמירה כדי לחמם אותו במילים שלי. אמרתי לא שלא נראה לי...אני נוהגת לישון בשעות האלה. התגובה היתה קשה ומוחצת: "חבל....חשבתי שאת אוהבת אותי...."
מגלית, שיעבור לך היום הזה מהר. פולינ'קה, תמשיכו להנות מהרגילה. מעצימה, אולי כדאי שנעבור מספירת ימים לספירת עונות....עד מתי חורף?
דין וסמדי - המון התרגשות לשתיכן בהשבעה היום, מחכה לשמוע חוויות. יום נהדר לכולן

ליתי

הצחקת אותי עם ה
. דין וסמדי ברכות גם ממני. הרבה הרבה דמעות של שמחה וגאווה בטקס! סמדי....? ברוכה הבאה?!

שושנה ו

New member
בוקר טוב וקפוא

אמא'לה......מה זה הקור הזה ? .....
אני לא זוכרת חורף קר כ"כ ....שיחזרו האביב או הקיץ לאלתר !!!!!!
וואו, קפא לי האף ועוד מעט הוא ינשור לו ......
חושבת על החיילים/ות שלנו שצריכים להתמודד עם הקור הזה..... כל הנסיכים/ות אדומים....כתומים....מנומרים....כסופים....ירוקים....כחולים
ליתי- מקווה שהשמירה עברה בסדר אצל נסיכך האדום בקור המקפיא הזה .....
מגליתוש- תהני באילת, לא צריך תמיד רק לעבוד.....וחזרה בטוחה ונעימה ....
אגב- אתמול נסיתי לשלוח לך מייל, אבל זה נכשל משום- מה ....
פולי- תהנו כמה שיותר יחד ברגילה .....
דין וחברתה (פרח לי השם ואיתך הסליחה) - תהנו בהשבעה ...והשתדלו לא להפוך לארטיק בקור הזה ....
רוזנת- מקווה שהכל בסדר עם ג'וני גרין שלך ועם חבריו בקור הזה .....
אצלנו המנומרון שלי התקשר הבוקר למס' שניות .....נמצאים בדרום.....קרוב לאילת.....ישנים באוהלים, אבל לא לכולם יש בהם תנורי חימום .......
מנסה לתקן את המצב ....חייבים לדאוג לרווחתם ובריאותם .....
חייבת לסיים בינתיים, השני שלי בא להרכיב לי מנורה במטבח.....אז שיהיה יום נפלא, חמים ומקסים לכולם וביחוד ליקירינו באי- שם ....
......חסר אייקון של תנור חימום .....

dinn1

New member
קולולו !!!! היום ההשבעה !!

כמה שאני מתרגשת...כולי רועדת כל היום....כל הלילה לא ישנתי.... מארגנת לנסיכה הפתעה ענקית וערימות של אוכל אני לא מגלה מה ההפתעה כי אולי "הפושעת" שלי גולשת כאן מהנייד ושלא תגלה ...חחח -נספר לכם אחרי שנחזור שיהיה יום חם לכולם !!

דין שיהיה טקס מהנה וודאי מרגש

כבר צהריים אז מזל הבית מחוממם ולא נורא הקור מקווה גם שירוק לבוש היטב בגלל הקור הזה שיהיה יום נחמד עד כמה שניתן

פולי

סוף סוף ראיתי!!!! בעזרתה האדיבה של מתגייסת הנפלאה!
ושוב- המון תודה! פולי, היית נהדרת!!! הסברת את התמונה כולה באופן קצר וברור ביותר. כל הכבוד!

למעלה