בוקר טוב - יום שני

סמדר בנ

New member
בוקר טוב - יום שני

עוד שלושה ימים זה סופ"ש..... ועוד יומיים אני נוסעת לחופש
הגונויור יהיה בקורס הדרכה, הבנות בעיר הדרומית והכלבה אצל אמא שלי. את הדגים תאכיל השכנה בתקווה שלא יצופו כולם על הגב כשנחזור. שיהיה לכולם יום נפלא.

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שני

החייל מתכונן לצאת לתחנת האוטובוס העולה צפונה אחרי חמשוש שהתארך לו עד היום, היה כיף. ובטח שזה יהפוך את הגעגועים לקלים יותר. שיהיה יום טוב

שבלולי1

New member
בוקר טוב.חזרתי מחופשה בת 5 ימים

ותוך כדי שחור הכומתה היה בבית הרגשתי רע אבל גם לי מגיע חופש נכון. מקוה שכולם בקו הבריאות. יקח קצת זמן להשלים הכל שיהיה אחלה שבוע לכולם

מגלית

New member
בוקר טוב לכן ../images/Emo140.gif

לא נכנסתי לפורום שלושה ימים ונראה לי שהפסדתי המון המון המון.... אז... סליחה שלא הצלחתי להגיב ולקרוא את כולכן.... הבנתי שהיו כאן אי אלו שמחות (הפתעות ומזל טובים) ואי אלו דברים קצת עצובים (מתגייסת, מקווה שהכל בסדר עם סגלגלי), מכונות כביסה מקרטעות, ילדים שהפתיעו הורים באמצע חופשתם, הנסיך המהמם של שושנה שאמר מילים כדורבנות לאחיות המטפלות באביו.... ובטח עדיין פיספסתי המון אז sorry. האדום בבית מיום חמישי... הדלקת בעין מסרבת להיעלם. היה במיון ביום חמישי וקיבל טיפות אך לא טיפות אנטיביוטיות....(טיפות לאלרגיה) ולכן ההתאוששות היא איטית יותר. דיבר עם המפקד שלו שהורה לו להישאר עוד יומיים בבית (ראשון והיום) ומחר יחזור לבסיס ואולי יקבל הפנייה לרופא עיניים מומחה, במידה והדלקת לא תעזור. אומנם העין במצב טוב יותר אבל - עדיין מעט אדומה. נראה איך יעבור היום. כך שיש ילד בבית... מוזר לנו...
עובדת מאוד מאוד קשה...אתמול הייתי צמודה כל היום לאיזו סטייליסטית שמפרסמת כרגע דבר מה בטלויזיה....(אני מהצד של ההפקה) והיה מוצלח מאוד ....פעילות שעתידה להימשך גם בשבוע הבא... חזרתי הביתה מאוחר בערב גמורה מעייפות...מקווה להתאושש במהלך היום... יאללה, קישקשתי המון יום מקסים

ל י ת י1

New member
מגלית, מה יהיה איתך?

שמת לב שכתבת בטעות (?) "במידה והדלקת לא תעזור"? הדלקת אמורה לעזור למה בדיוק? אה, כן, בטח - שהאדום ישאר עוד קצת בבית
שירגיש טוב

מגלית

New member
חחחחחח וואלה....טעות

במידה והטיפות לא תעזורנה... רואים שאני עובדת קשה מידי אה?! כבר לא שמה לב מה אני כותבת.... פוי פוי פוי....

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב וצפוי להיות חםםםם

אתמול חשבתי לעצמי, שאולי היה טוב יותר אם לא היו פלאפונים, ג'וני אמר שירדו לשטח לשבוע ושכח לקחת את כלי הגילוח, תגידו לי - למה? למה אני צריכה לדעת את זה? אני הכנתי לו כבר מזמן נרתיק קטן עם כל מה שצריך לשטח - כל מיני אריזות מיני והוא שכח... מאז אני מתהפכת לי, שבטח יחטוף על זה, ואייך יסתדר וכו' אני יודעת שביום שישי הכל יגמר, אבל, זה קצת מדגדג לי, הדיונים של בעד ונגד הניידים הם ארוכים, יש לכאן ולכאן, לרוב הפלוסים גוברים, אבל..

49צהוב

New member
בוקר טוב- כבר חם

אולי מחר יהיה קר יותר בעודי יושבת במזגן, ומוציאה את האף החוצה רק כשנחוץ אני מרחמת על הילדים שלנו ששומרים / מתאמנים ומה לא עושים בחום הבלתי נסבל הזה בקשר לפלפונים נפלא שיש כמובן שנפלא... צריך ללמד את הילדים "לסנן" קצת. טוב ילדים הרי ההודעה של אמא: "אל תספר לי שאתה יוצא למקום מסוכן" (תספר לי כשתחזור בשלום) אל תספר לי שאתה מדוכא וכו'- ותשכח לספר לי שאחרי 5 דקות אתה כבר לגמרי בסדר ואני יומיים לא ישנה מדאגות ובחייך אל תספר לי שנורא מסוכן בכביש X בו אני בדיוק נוסע ויש מלא הפגנות משמאל תספר לי שאתה בדרך הבית ושאחכה לך בתחנת אוטובוס (ואל תספר לי שאתה יוצא ב- 10 מתל אביב, ותשכח לספר לי שפגשת חבר- הלכתם לאכול ויצאת רק ב-3) הכל כמובן סיפורים מהחיים

ל י ת י1

New member
../images/Emo6.gif צהובה זה כל כך נכון

ויחד עם זה ברגע שמתברר לנו שהילד הסתיר מאיתנו משהו, אנחנו ישר מתחילות לתהות ולדאוג - "למה הוא לא מספר לי, הוא לא מרגיש שאני קשובה מספיק, אולי אני אמא לא מספיק טובה...."
פולניה זה לא מוצא - זה מקצוע!!! רוזנת - אני משתדלת להזכיר לעצמי כל הזמן שביום הגיוס של האדום הבטחתי לעצמי לא לדאוג מכל מיני שכאלה - שכח...איחר.... חם לו... שריטות... שפשפות...עייף...רעב.... הבטחתי לעצמי לבקש רק בקשה אחת - שיחזור אלי שלם בגופו ונפשו. עם כל השאר נסתדר, גם אם לא תמיד נעים וקל. אז נכון שזה לא תמיד בא לי על אוטומט, אז אני מזכירה לעצמי, ועכשיו גם לך

פולי44

New member
כשאספתי את החייל ביום חמישי

מתחנת האוטובוס אמר לי "את רוצה להגיד שאצלכם חם? זה חום זה?" אצלם פשוט גהינום. היום לקח איתו בגד ים כי במקום שבו הוא נמצא יש בריכות והוא יכול ביום לא של המשמרת שלו לרחוץ בהן. וגם אני חושבת כל הזמן על כמה חם לו. הוא ישן בחדר עם מזגן דולק כל הזמן ועם שמיכת פוך, תאמינו או לא...

שויו

New member
פולי , תעודדי אותו שיש כאלו שהיו רוצים להתחלף

איתו... איפה שהוא נמצא עכשיו, לפחות בלילה מזג אוויר נורמלי... החבר'ה שלנו, בסיס האם שלהם בשכנות אליו ... והם כל כך מתגעגעים אליו.. אין לך מושג כמה... אצלם לוהט ביום, לוהט בצהרים, חם בלילה.... וכל פעם ששיריו' מתלונן אני מזכירה לו שאת הקיץ שעבר , עבר במזג אויר דומה בדרום הדרומי... אז גם הקיץ הזה יעבור בע"ה ... אך, הייתי מתה לטבול עכשיו בבריכות שליד טורקיזי שלך.. אולי ניסע איזה יום שהוא "לא" ונפתיע אותו שם ?

פולי44

New member
את לא יודעת כמה פעמים

זממתי לקחת איזה צימר באיזור בהפתעה ולקפוץ לבקר אותו, אבל לא נראה לי שההפתעה תתקבל בברכה, מה גם שתמיד יכול לצוץ משהו שיגרום לו להיות עסוק

מגלית

New member
פולי, אולי ניקח כולנו צימר בהפתעה???

נפתיע ככה כל הדודות את החייל שלך ונשתכשך כולנו בבריכה

פולי44

New member
מתאים לי מאוד להשתכשך איתכן

בבריכה, אני לא בטוחה שהוא כל כך יאהב את הרעיון, אבל, נו שוין....

אםפי7

New member
שויו שכחת לספר על הברכות של השריונרים שלנו

ובכן השריונרים שלנו יש להם ברכה בתוך דוד כזה שאוגר מים על גג המוצב, שם שלי בכל אופן עושה בריכות וקפיצות ועוד... ויש ברכות שהם פוגשים בסיורים שלהם שמותר להם רק להסתכל עליהן ולדמיין אייך הם קופצים בחום הלוהט שבו הם חיים לשחייהוהתקררות, רק בדמיון. ולי יש כנרת בחלון כל בוקר אנחנו מברכות אחת את השנייה.

משתפרת

New member
תגידי, ה-49 זה בגלל הטמפרטורה בחוץ?

כל מילה- מהחיים. אני דווקא מקבלת דברים עם צנזורה, הוא מספר על משימות שבצע רק אחרי שחזר, אם בכלל. יש דברים שהוא לא מספר. אבל כבר למדתי ש"שבת שלום" בשישי בצהרים במקום בערב אומר שבערב הוא יהיה באיזו משימה. "לא אתקשר בימים הקרובים"- כנ"ל. אני לא שואלת למה לא יתקשר (הוא יתחמק עם "הטלפון לא יהיה זמין"). ולפעמים גם אין זמן להודיע ואז יש 3-4 ימים ללא טלפון עד ה"חזרתי לבסיס", בלי פירוט מהיכן חזר. אז אמא פולניה מוצאת סיבה לדאוג אם החייל שלה מספר לה שהוא במקום לא נחמד, או אם הוא לא מספר לה באיזה מקום הוא נמצא ואיך הוא "מבלה". כפי שנאמר קודם- אמא פולניה זה לא המוצא. למען האמת אני מכירה כמה אבות שהם לגמרי ולחלוטין אמא פולניה.

פיטנגו4

New member
היה חם

חם מאד. מהצהריים הייתי בלי מזגן בחוץ. אני עם חצאית אורירית וגופיה, נמלטת לצל של עצים או צד מוצל של בנין (במקרה שלי - שלדי בנין...) חושבת על החיילים - באפוד מלא בסיורים, באזורים הרבה יותר חמים. חם חם

למעלה