בוקר טוב יום שישי

בוקר טוב יום שישי

והשבוע עף לו ... והיום יום חדש, יום שישי והמלאכה מרובה, צפוי לנו סופ"ש חם . סופ"ש מתאים לטיולים ובילויים. תהנו ותבלו טלי

בוקר טוב ושבת שלום

אצלך השבוע עף אצלי השבוע הזה היה ריחוף ימים של התרגשות להיות עטופה באהבה שבוע שבו הרגשתי את האהבה ממלאת את הלב והיום הבית כבר נקי תודות לעוזרת וגם יש מה לאכול בשבת כך שהיום יכולה לנוח קמעה אחרי ערב נפלא נוסף שהפעם פגשתי את האנשים שאיתם מדברת בצט כל ערב זה היה מפגש בחצר , כך שהעישון לא הפריע באו לקחת אותי ושחזרתי הביתה ברכתי את הבורא על חסדיו ועוד מעט תכנס השבת המבורכת והנשמה מאושרת ברוך השם אין לכם מושג כמה עשה לי טוב לראות אנשים צוחקים סביבי המפגש עשה אותי רעבה לחברת בני אדם לצחוקים לראות את הלבן של העיניים

‫כשצרות באות הן מגיעות בצרורות ..

לא אחת אחת ..והשבוע הן הגיעו בגדול, ניסיתי לפתור את הכל בחיוך בלי להתרגש, וכבר ראיתי שהדברים מסתדרים ...וחייכתי ושמחתי שדברים נפתרים... אבל היום הגיע עוד אסון ,כייסו אותי...בתוך חנות בין אנשים, חמש דקות קודם הכל היה ופתאום ..הפלאפון איננו ומעטפה שהכילה כסף לתשלומים ..נעלמה ..ולמזלי הטוב הארנק נשאר, והחנות מלאה במצלמות, אבל הן לא עבדו... תחושה לא נעימה ...אתגבר ...

יו איך חזרת הביתה?

תפסו את הגנב? האם את נפגעת ? מאחלת לך שבת טובה ושובוע טוב יותר שבוע הבא

em0854

New member
מעצבן מעצבן

הי טלי , ממש מעצבן, מחזיקה לך אצבעות. נקוה שהשבת תהיה טובה יותר, עדנה

לי לא קרה דבר

והגנב נעלם, המצלמות לא הופעלו, פשוט הושיט יד שלף פלאפון ומעטפה עם כסף... לי נשאר הארנק התיק ... טלי

משתתפת בכעסך איזה רוע ואנוכיות יכולים

להביא אנשים למצב של גניבה? מצטערת שפגשת את הגועל.

למעלה