בוקר טוב .....יום שישי ....

Master Stav

New member
בוקר טוב .....יום שישי ....

סקס ....סידורים קניות ספונג'ה ....לפחות את האחרון זה לא מתפקידי .....
הולך לבחור קרמיקה היום.....הגענו לשלב הגימורים .... השמנגול עושה לי שמח החל מ5 בבוקר ...התרגל לראות את אבא שלו עושה תנועות מוזרות THE SHOW ...... שני הגמדים יושנים עדיין .....וזה קטע מוזר בדרך כלל אני פוקח עינים הם עומדים ליד המיטה ...... אבא ......מעדן .....אבא ......קורנפלקס.....אבא ........צריך להחליף לתומי .......אבא ......... מתכוון לסדר את הארון ...ים בגדים שהגיע זמנם מבחינתי לעבור מהארון שלי ....למקום אחר ובאותה נשימה .....הולך לחנות של חבר להעשיר את המלתחה באיזה 2 ג'ינסים חדשים ......(מגיע לי ) בשבת ......בריכה עם הילדים ......פשוט להתרווח אחורה ....וליהנות .... החיים יפים ....מה איתכם ?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אין ספק שהחיים יפים... אין תכנונים מיוחדים, משפחה כרגיל, ספר טוב, בישולים... שיהיה אחלה סופ"ש לכולם!

א פרח

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

היום אופה עוגה לחברה ליום ההולדת ובערב נפתיע אותה איתה מחר כנראה אחותי תצטרף אלינו לשבת של רביצה מול הטלויזיה (הילד הביא מלא סרטים מחבר) כך שזו הולכת להיות שבת של חברים ומשפחה והרבה מנוחה. החיים בהחלט יפים

Cגלית

New member
בוקר טופ../images/Emo42.gif

אצלי הסופ"ש על שנאטי . יום קסום לכולם

ייסאן

New member
בוקר אור(צהריים)../images/Emo42.gif

הלוואי ויהיה סופ"ש כל השבוע. היום יומולדת לאחות הקטנה... בערב מסעדה, ואז הוא (*מתרגשת*) בא לקחתני אליו. מובטח סשן.(יאי!!) מובטחים פינוקים.(יאיי יאיי!) וסופ"ש שלם איתו!!!(יאיי יאיי יאיי- סטרייק!!!) בשבת לים (עם ההורים שלו... נו מילא.. לא אסון) ואז חוזרים אלי. איזה כיף. רק שלא יתחיל השבוע.... פיטרו אותי. ורק מלחשוב על השבוע הקרוב, אני מתבאסת.
אז לא חושבים! חח המשך סופ"ש מענג!

אייבורי

New member
גננת

הלוואי והייתי נראה כמו הגננת של ציטה אבל לתפקד בתור גננת לשלש דומיות מתיש את הנשמה מזל שיש הורים שעוזרים להרים את הכפפה.

למעלה