בוקר טוב יום ראשון!

dragonit12

New member
בוקר טוב יום ראשון!

מה נשמע? איך עבר היום? עשיתם משהו מיוחד? שאלת היום! אם הייתם יכולים להמציא ארטיק חדש,באיזה טעם הייתם ממציאים אותו?ולמה? יום מעולה!

dragonit12

New member
איזה יום!

מה נשמע?בסדר... איך עבר היום?עבר כייפי
עשיתם משהו מיוחד?בבוקר קמתי בגלל צעקות
אח"כ אכלתי ראיתי טיוי ובאתי קצת לחדר. התקלחתי,התארגנתי ועפתי לחברה שלי. נסענו ללונה פארק. רק כי היה את המצבע בפלאפון.אז קיבלתי כרטיס חינם. הגעתי לקופה וראיתי את חברה שלי,היה ממש נחמד לפגוש אותה... עכשיו יש את הבדיקות של המאבטחים בכניסה. אז באתי לתור אחד והוא לא קיבל.באתי לתור השני,אז המאבטחת כזה אומרת לו תקבל גם,אז הלכתי אליו שוב. ראבק אולי תחליט כבר?!עשית ממני יויו! ואז הוא בדק והמשכתי ופתאוטם כזה,אהה סליחה?!אפשר לבדוק לך את התיק? אני כזה הרגע בדקת לי אותו>< דביל לחלוטיין! אבל לונורא
ואז נכנסנו והלכתי עם חברה שלי לברקדנס.אמאלה! פשוט אמאלה! אני הייתי בשוק שנכנסתי לזה.כל הגוף שלי רעד. אני מזה פחדנית! ואז הלכנו לספינת פיראטים,אבל לא עליתי.אני פחדנית. אח"?כ לגי'רפה{הווליווד}גם לא עליתי. ולגמל שלמה,אבל היה תור ארוך אז ויתרנו. אכלנו ראינו את האנשים באנקונדה. וזהו. ואז שוב הלכתי איתה לברקדנס ועליתי,ברוב דפיקותי. אני דבילית לחלוטיין! וזהו. והיינו בגלגל ענק,ובחללית
עכשיו בחללית המפעיל מזה היה דפוק! כל שניה,יאללה עכשיו אני שובר ימינהההההה ושמאללללללהההההה אבל היה מזה קורע איתו. חברה שלי ואני עשינו מזה צחוקים שם
ואז כזה ביציאה מזה אז "היציאות הם כאן כאן כאן וכאן"{כאילו הוא מצביע} והוא כזה "מי שלא היה במטוס לא יבין.." ואני וחברה שלי נקרעות,היחידות! וזהו,ואז חזרנו הביתה. שחיכיתי לאוטובוס השני שלי,אז איזה ילדים מעפנים מדיזינגוף סנטר החליטו שבא להם לזרוק שקיות מים.אז כל שניה הםא זרקו. היה בא לי להחטיף להם מכות. ואז הגעתי הביתה הייתה לי בחילה נוראית וכאב ראש ענקי! אני לא עולה יותר למתקנים כאלו>< למרות שלא עליתי על כלום
אב ל היה כייף. ומאד נהנתי
שאלת היום! אם הייתם יכולים להמציא ארטיק חדש,באיזה טעם הייתם ממציאים אותו?בטעם,אין לי מושג
לא עולה לי שום דבר לראש.

למעלה