עכשיו אני אחפור!
יחיסת כע?
לא למדתי!{כמו שרשמתי קצת למלעה
} הלכתי בערך ברבע לארבע ככה לעזור ליריד. מסתבר שלא הביאו לנו את הציוד שרצינו וזה. ומצטערת זה ממש מעצבן>< ואז התחיל היריד. אני הייתי בצירת חול-שמים דבק ועל זה חול צבעוני וזה. היה נחמד. רק מעצבן>< נשארתי עד איזה שבע ורבע ככה. ונשארתי אחרונה מהמדריכים. וזה מעצבן אותי. חוצפנים לגמרי! אח"כ הגעתי הביתה שתיתי את התרופה ויצאתי לכיוון ביה"ס. יצאנו לטיול סליחות בירושלים! מסתבר שרון הגיע ודניאל ומתן{הבני שירות} היה מזה סאטלה איתם! כל כך נקרעתי! עלינו לאוטובוס וזה,חיכינו חצי שעה עד שהמנהל הגיע
ואז יצאנו,בדרך שמו שירים מעפנים ומגעילים ברמות
גם חשבתי לעצממי כזה,ואז שיחקתי ארץ עיר. אני הייתי עם רון,וחברה שלי הייתה עם חצי אוטובוס
וניצחנו אותם
ואז הגענו לירושלים,הלכנו קצת ברגל,עשינו סיור. דיברנו,חדנו חידות. היה מצחיק. נאבדנו קצת בדרך. התפצלנו. צחקנו קפאתיי מקורר!!{הייתי עם 4 שכבות+הקפוצון של רון!} היה ממש קרר.. רציתי גם לראות את חברות שלי אבל לא נפגשנו בסוף
והגענו לכותל. היה מפוצץ! ראיתי את בת דודה שלי,דיברתי איתץה קצת וזהו. ואז הלכנו למאפיה,קנינו אוכל וזה,וחזרנו בארבע וחצי לפנות בוקר במקום ב8 בבוקר! וזה היה מגעיל ודבילי. הלכתי חצי שעה הביתה. בלילה, אז הייתי עם ילד מהכיתה אבל הוא פרש באמצע... והייתי צריכה להמשיך עוד איזה 15 דקות לבד
והיה קר,וקפוא
ולא נחמד בכלל! אבל בסוף הגעתי הביתה כמו גדולה! וזהו.. ככה עבר ים חמישי