בוקר טוב יום חמישי!!!

dragonit12

New member
בוקר טוב יום חמישי!!!

כמעט סוף שבוע! אז.. מה קורה? מה עשיתם היום? איך היה בביה"ס? שאלת היום! אם הייתם יכולים להיות איזו חיה שאתם רוצים,איזו הייתם רוצים להיות ולמה?

dragonit12

New member
היום לא לומדים!

יש חופש! איזה כייף!!! הייתי אמורה להיות בביה"ס יסודי כדי לשווק את היריד שיש היום,אבל לא אמרו לי מתי>< אז לא הלכתי. ואני צריכה עוד ללכת לעזור לסדר את היריד וכל זה,אבל לא אמרו לי מתי לבוא. נראה,בטח יתקשרו. בערב הולכת עם ביה"ס לירושלים. יש טיול ליל סליחות! עד הבוקר{זתומרת עד למחרת!} מקווה שיהיה כייף! שאלת היום! אם הייתם יכולים להיות איזו חיה שאתם רוצים,איזו הייתם רוצים להיות ולמה? הייתי רוצה להיות פרפר,כי הוא חמוד כזה! יומעולההההה

hadarinke

New member
יום סבביש

אז.. מה קורה?נחמד=] מה עשיתם היום?מבחן במט, הלך לי מעולה! איך היה בביה"ס?נחמד גם... סיימנו ב1 וחצי במקום ב4! שאלת היום! אם הייתם יכולים להיות איזו חיה שאתם רוצים,איזו הייתם רוצים להיות ולמה? נראה לי שדולפין... חחח לא יודעת למה... או בעצם ציפור

Swap Meet

New member
עבר המבחן../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif

טוב, קמתי היום יורת מוקדם אז הייתי קצת במחשב... שעה ראשונה- צרפתית היא העבירה מקום והיא הושיבה אותי שורה ראשונה
עם ילדה שהיא כתבה על כל הקלמר שלה i love me כמה אפשר להיות מאוהב בעצמך?
שרנו שיר לראש השנה >< שעה שניה- היה אמור להיות ספורט אבל המורה לא הגיעה אז הבנות שיחקו מחניים אבל אני לא אוהבת אז לא שיחקתי והשתעממתי... בהפסקה התחלנו לעשות את הברכות לילדים מהמועצת תלמידים וגם ילד ניגן בגיטרה חשמלית והמורות שרו
שירים של הביטלס לכבוד שמקרטני מופיע.. אבל זה היה טוב כי באמת מ-ל-א ילדים באו שעה שלישית-רביעית היה מבחן במתמטיקה והלך לי מעולה!
סופסוף! שעה חמישית-היסטוריה נחמד... שעה שישית- אנגלית... ב-4 הולכים לחלק מהקן בקניון תפוח ודבש
ובערב הולכים למסעדה לכבוד היום הולדת של אבא
איזה חיה הייתי? נראה לי כלב
כי תראו איך מפנקים אותו! כל היום רק ישן... אה ואולי סוס

חמישי.

אז.. מה קורה? פסדר מה עשיתם היום? כלום! איך היה בביה"ס? נחמד. איזה ילדה אחת עברה לכיתתנו מכיתה אחרת, כרגע אנחנו 41 תלמידים בכיתה/: שעה ראשונה- כימיה. פחחח. שעה שניה- פיזיקה. כל השיעור הייתי בלחץ נוראי שהיא תגלה שאין לי סרגל! היא מורידה ציון למי שאין לו >< שעה שלישית- הסטוריה. בלהבלהבלה שעה רביעית- מתמטיקה. הצלחתי שני תרגילים משיעורי הבית שרוב התלמידים לא הצליחו. ועשיתי אותם בדיוק כמו בכיתה! ~גאה בעצמי~ שעה חמישית+שישית - צרפתית. לסבול את המבטא של המורה שעתיים! אתם מבינים? שעתיים! שעה שביעית- אנגלית. בלהבלהבהל אח"כ שוב הלכתי לעזריאלי לראות אם הגיע החדש של שבקס, ושוב לא היה להם XD (אל תחשבו שאני אובססיבית או משו, אני פשוט הולכת להופעה שלהם ורציתי לשמוע את השירים לפני זה.. וזה בכל מקרה בדרך הביתה..
) הו, ומי בא היום לפארק לשמוע את ההופעה של פול מקרטני (מחוץ למתחם שעולה 500 ש"ח..)?
שאלת היום! אם הייתם יכולים להיות איזו חיה שאתם רוצים,איזו הייתם רוצים להיות ולמה? אמממממ. וואי, שאלה קשה. נראלי חתול. כי הם כאלה יצורים מושלמים

dragonit12

New member
וואו../images/Emo2.gif

אתם המון
אנחנו בקושי חצי מזה>< וואט דה פאק? מורידה למי שאין סרגל?
כל הכבוד!!! גם אנחנו גאים בך

../images/Emo79.gifחמישייייי../images/Emo13.gif

היום התעוררתי מוקדם
באיזה 8, למדתי קצת לאזרחות ונסעתי לבית-ספר... עשיתי את המבחן באזרחות, נשארי עוד קצת עם חברים, ונסעתי לעבודה הקודמת שלי לקחת משכורת [אחרי חודש וחצי... הגיע הזמן] חזרתי הביתה, ארזתי תיק, סידרתי את החדר, עשיתי רצפות... ראיתי את הפרק של 'היפה והחנון' שפספסתי אתמול
עוד מעט אני הולכת להסתפר, אז לחברה, ואז לעירררר
ומחר על הבוקר אני נעלמת לכם, אני נוסעת עד ראשון בצהריים-ערב לאילתתתתת, עם הבייב
אני כל-כך מתרגשת, אמא'לה
אני מתנהגת כמו ילדה מאוהב בת 12, וזה ממש מוזר לי... אבל זה הכי כיף בעולם
שאלת היום - נראה לי שהייתי ציפור [יו, איזו תשובה חרושה
]. זאת פשוט החיה הכי חופשיה, שיכולה לעשות מה שבא לה.. בא לי דווקא

dragonit12

New member
עם חוקים ועם מצוות../images/Emo11.gif

תהניי באילת!!!! איך הלך באזרחות?

ronpos

New member
חמישי

כמעט סוף שבוע! לי זה כבר סופ"ש, לא לומדת בשישי D: אז.. מה קורה? הכל טוב מה עשיתם היום? בצפר
, וסוסים DD: איך היה בביה"ס?שיעור ראשון- ג"ג המורה לא הגיע היה שעה חופשית. שעה שניה - ספורט. היינו עם בלונים היה מצחיק P: שעה שלישית רביעית- פיסיקה , היה כל כך משעמם! שזה לא יאמןן! חמישית שישית- היה מת'.. היה בסדר.. שאלת היום! אם הייתם יכולים להיות איזו חיה שאתם רוצים,איזו הייתם רוצים להיות ולמה? סוס, וכי אני מתה על החיב הזאתי

dragonit12

New member
איך אני שונאת,אבל ממש שונאת

שיעורים חופשיים על הבוקר! תנו לנו לבוא מאוחר וזהו!

dragonit12

New member
עכשיו אני אחפור!

יחיסת כע?
לא למדתי!{כמו שרשמתי קצת למלעה
} הלכתי בערך ברבע לארבע ככה לעזור ליריד. מסתבר שלא הביאו לנו את הציוד שרצינו וזה. ומצטערת זה ממש מעצבן>< ואז התחיל היריד. אני הייתי בצירת חול-שמים דבק ועל זה חול צבעוני וזה. היה נחמד. רק מעצבן>< נשארתי עד איזה שבע ורבע ככה. ונשארתי אחרונה מהמדריכים. וזה מעצבן אותי. חוצפנים לגמרי! אח"כ הגעתי הביתה שתיתי את התרופה ויצאתי לכיוון ביה"ס. יצאנו לטיול סליחות בירושלים! מסתבר שרון הגיע ודניאל ומתן{הבני שירות} היה מזה סאטלה איתם! כל כך נקרעתי! עלינו לאוטובוס וזה,חיכינו חצי שעה עד שהמנהל הגיע
ואז יצאנו,בדרך שמו שירים מעפנים ומגעילים ברמות
גם חשבתי לעצממי כזה,ואז שיחקתי ארץ עיר. אני הייתי עם רון,וחברה שלי הייתה עם חצי אוטובוס
וניצחנו אותם
ואז הגענו לירושלים,הלכנו קצת ברגל,עשינו סיור. דיברנו,חדנו חידות. היה מצחיק. נאבדנו קצת בדרך. התפצלנו. צחקנו קפאתיי מקורר!!{הייתי עם 4 שכבות+הקפוצון של רון!} היה ממש קרר.. רציתי גם לראות את חברות שלי אבל לא נפגשנו בסוף
והגענו לכותל. היה מפוצץ! ראיתי את בת דודה שלי,דיברתי איתץה קצת וזהו. ואז הלכנו למאפיה,קנינו אוכל וזה,וחזרנו בארבע וחצי לפנות בוקר במקום ב8 בבוקר! וזה היה מגעיל ודבילי. הלכתי חצי שעה הביתה. בלילה, אז הייתי עם ילד מהכיתה אבל הוא פרש באמצע... והייתי צריכה להמשיך עוד איזה 15 דקות לבד
והיה קר,וקפוא
ולא נחמד בכלל! אבל בסוף הגעתי הביתה כמו גדולה! וזהו.. ככה עבר ים חמישי

למעלה