בוקר טוב יום חדש

פשו שי ת

New member
בוקר טוב יום חדש

ושוב התחיל לו שבוע חדש ואנחנו נשאבים למעגל העשיה המבורכת סידורים, ילדים בחופש,לימודים גם אני רוצה קצת חופש.......

חופשי פשושית

פרגני לעצמך חופשה קצרה של מנוחה לגוף ולנפש ..מגיע לך אשה יקרה.

פשו שי ת

New member
טלי יקירתי

הלוואי ויכלתי לנוח ... כרגע צריך לסדר את כל הדברים של הדירה החדשה כמו מים,חשמל,ארנונה טלפון אינטרנט וכו' וכו' ואם אצא לחופשה לפני שיסודר הכל יהיו בעיות... מקווה השבוע בעז'ה לסיים הכל ואז אוכל אולי לחשוב על חופשה ואולי לא בשבוע הקרוב והבא שאחריו... הבן מתגייס ב'ה לצבא ביום שני הבא ואחרי זה נראה מה יהיה בעז'ה.... אולי ואולי ואולי אוהבת חגית

../images/Emo24.gifפשושית יקרתי

גם את, כמו כולנו, צריכה ללמוד לפרגן לעצמך ,החופשנ של היא צורך קיומי, בלעדה תפקודך יורד, ומי יסבול? הסובבים אותך.אם מאושרת נינוחה ורגועה מקרינה זאת על סביבתה. למדי שבכדאי שיהיה לך היכולת לתת את חייבת לקבל .ושוב חוזרת על המנטרה ,כמו אדם שנולך להנשים קודם שואף אוויר לעצמו. הסידורים שיש לעשות? קטן עלייך! יום אחד של התרוצצות ונכל מסודר. שמחתי לקרא על גיוס הבן ומאחלת לו גיוס קל נעים ומפרה ולך לילות קלים תוך ידיעה היכן הוא ומה מעשיו. ובקיצור , כל זה לא צריך להרתיע אותך מלצאת לחופש אלא לעודדך לצאת . רק טוב טלי

em0854

New member
../images/Emo50.gifבהצלחה לבן

פשושית יקרה, בשבוע הבא אני מקווה מאד ששום דבר לא ידחה את נסיעתי המתוכננת לחו"ל. ולכן אני מקדימה לאחל גיוס נעים וכפי לבנך. והכי חשוב שיחזור בשלום. מאחלת לך לעבור את תקופת הצבא של הבן בנעימים ומה שפחות דאגות. ולגבי הסידורים של הבית, שום דבר לא בורח ובאמת קטן עליך. חיבוק, עדנה

למעלה