בוקר טוב יום א'

ברק 188

New member
בוקר טוב יום א'

זהו נגמר עוד פרק גשם קצר ולא מספיק, זיו החמה קוראת לי החוצה ליהנות מאורה לכן כבר יוצא מהמערה לענג את עורי בחמימותה ואתם בני ובנות התקוות ערו...אורו מה קרה ? אולי איזה שיר ספגטי יוציא בשלב זה את שלוותכם Arivederci Roma

בוקר אור לשבוע חדש

אכן הסתיים לו הגשם והבטיחו היום יום חמים ולקראת המשך השבוע אפילו יותר מזה
גררר מקנאה באירופה שנצבעה לבן בכמויות שלג יפות אממממ
הלוואי עלינו קצת ובינתיים ממשיכה ביום הארוך והזוהר שמתתין לו בחוץ, מאחלת לכווולם שבוע נפלא לה
רק טוב!!!

adamsplit

New member
בוקר נפלא לשבוע נפלא!

השמש חזרה למחוזותינו(והאיגואנה שלי לא יכולה להיות יותר מאושרת מזה.) ניתן לנו עוד שבוע לרדוף קצת אחרי החלומות שלנו. לא לשכוח גם לרגע, שאין חלום בלתי אפשרי, רק ראייה מוגבלת. וללמידה ממקור ראשון הקיווי

פסטטטט אדם

אהבתי מאד את הקווי וברשותך אני לוקחת כדי לעשות בזה שימוש עם אנשים שחושבים שאי אפשר, ושאין דרך ושלא מאמינים רק טוב!!!

adamsplit

New member
האמת שלמרות שהבחור שלי באמת

חביב את ההשראה שלי אני שואב מהשיר המדהים שחני הכירה לי ופעם ביום(לפחות!)אני עוצר הכל, נושם עמוק, וקורא את השיר מהדף שטחוב לי בארנק

ברק 188

New member
מס'../images/Emo6.gifחקים אלו השניים כבר שנים רבות...

אגב למיקי מאוס מלאו 80 שנה ב-18 בנובמבר לפני כמה ימים בלבד הידעתם ? בתמונה מיקי מצייר את יצרו הוא ווולט דיסני
האיש שהפך לאגדה... ואגדה שהפכה למציאות לילדים מבוגרים וזקנים סרטון מיקי חוגג עם החברים .

ברקלהההה../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif

אצלי יום ההולדת הזה נחגג היטב הייתה עוגה ומשחקים וכווווווווולם השתתפו פו ואייה דונלנד ומיקי כולם הביאו מתנות וברכות לא כל יום חוגגים 80 שנים
רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלולה... מה אנו שקופים?

למה לא הזמנת את הפורום ב- 81 לא נוותר. כאמור מילותיך הם -רק טוב .

גאיה ק

New member
סרטים מצויירים../images/Emo99.gif

בגיל 14 הם כבר היו חברים
. מיני מארגנת יום הולדת חגיגה נחמדת.

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifלא יודעת למה לאן נעלם הקישור

אבל אולי מחר כי עכשיו כבר מאוחר|פיהוק|
לילה טוב !

למעלה