בוקר טוב, חמוצים

סנופית1

New member
בוקר טוב, חמוצים

אני רוצה בבקשה מתכון להחמצת מלפפונים. אבל אני צריכה דיי מדוייק..... יש לי: מלפפונים, שום, שמיר, צנצנת ואקום. אשמח לעזרה, תודה.

clcl

New member
מלפפונים חמוצים של חנהל'ה

מלפפונים חמוצים של חנהל'ה מאת: clclו 18/12/06 | 11:01 לא המצאתי את הגלגל ! מלפפונים, צרור שמיר, שום קלוף וחתוך לפרוסות, 1 פלפלון חריף חתוך לעיגולים, מים, מלח (ביחס: 1 כוס מים + 1 כפית מלח), מעט חומץ. כל הנ"ל לצנצנת עם מכסה אוטם . . . ולסיום: שמש בימים חמים מאוד – יומיים ומוכן בימים אחרים – עוד יום

clcl

New member
מלפפונים חמוצים של pirge

18:40 | 27/06/05 מלפפונים חמוציםו pirge ו מלפפונים חמוצים המצרכים: קילו מלפפונים בלאדי שטופים. הכי קטנים וקשים--הכי טוב. 2 ראשי שום מקולפים וחתוכים פלפלון חריף עם חתך לאורך. שמיר טרי על כל כוס של מים רגילה --- כפית מלאה מלח ג ס או -------------......... על כל 2 כוסות מים—כף מלח ג ס. בלי בטן שמנה. לסדר בצנצנת---- שאפשר לאטום---- בשכבות עם יתר החומרים. למעלה להניח זר שמיר טרי . בסוף לצקת מים ומלח. אני משאירה את הצנצנות--על מגש --- על השיש במטבח--- כי זה מפריש נוזלים. אחרי כמה ימים טועמים ונהנים. "טיפ" חשוב" מאד מאד אחרי שהמלפפונים כבושים ונכנסים לצנצנת----- לא לגעת בכלל בידיים. להשתמש רק במלקחיים. אפילו לא בטעות. מחזיק שבועיים למלפפוני בלאדי על השיש ואחר כך במקרר מלפפוני חממה- לשים לב. מחזיק פחות זמן. לבדוק מדי פעם.

אמאלה 100

New member
אני לא מצליחה להשיג מלפפונים קטנים,

איפה מצאת? אתם בד"כ משתמשים בקטנטנים או שהולך גם עם הרגילים?

למעלה