בוקר טוב - חוזרים לשגרה

בוקר טוב - חוזרים לשגרה

אבל הילדים שלי כנראה עוד לא הפנימו את זה כי אני מחכה שהם יתעוררו!!! כן כן - אני לא מאמינה שאני מחכה להם ולא ההיפך... ולכן לאור האירוע ההיסטורי - החלטתי לפתוח את שרשור בוקר טוב. מקווה שכולם קמו/קמים/יקומו בכוחות מחודשים ובאנרגיות לקראת החזרה לשגרה. סה"כ בילינו נחמד בחג . יצאנו צפונה לכמה ימים והיה בהחלט בהחלט נחמד. מקווה שכולם בריאים - סיגל - רק עכשיו קראתי על בעלך. מאחלת לו החלמה מהירה. יום טוב והמשך שבוע נפלא ענת

גלית2006

New member
בוקר טוב../images/Emo218.gif

סוף סוף חזרתי לי ל
אחרי כמה ימים של מחשב מקולקל... עדיין לא הספקתי להתעדכן בכל. באמת איזה כיף, שחזרנו לשגרה של גן ועבודה
שרוני - שגם לכם תהיה חזרה כמה שיותר קלה לשגרה אחרי הביקור
יכולה רק לתאר לעצמי עד כמה הפרידה הייתה קשה
ענתוש - כיף לראותך, שמחה, שהנופש היה מהנה - עובדה, שהילדים עדיין ישנים
תמי - איפה את??? חני - איפה התמונות המובטחות?
שרשור שוויץ הפסח - מהמם
שיהיה לכולנו יום קסום, שגרתי ומשעמם

frige

New member
הראל עדיין בחופש היום

ושלושתם עדיין ישנים. אח"כ ניסע לטייל קצת. יש מימונה, מתנפחים, הפעלות ליד ההורים שלי, אז ניסע לשם. סיגל - מקווה שרונן מרגיש הרבה יותר טוב. שיהיה לכולם יום נפלא. שרית

mishmish04

New member
מי אמר שהשיגרה זה רע?

הוי, השיגרה המבורכת. אחרי פסח של המוני נסיעות וביקורי חברים ומשפחה נחתנו הבוקר בגן, עם "עץ הצאלון" שיותמי הביא ושוקולדים שגלי עשתה לבד בקיבוץ. ואמא שזכתה לשוב היום לצעידות הכל כך חיוניות לבריאות הנפשית. סך הכל היה יופי של חג, נהנתי ברובו, הילדים היו מקסימים (ושימו לב מי אומרת את זה) והאוכל היה במידה. סיגל - מה קורה עם רונן? ניסיתי להשיג אותך אתמול ללא תשובה. גליתינאי - מה מצבך? גם ממך אין קול ואין הגה. מקווה שהיה לכם חג טוב ואת מרגישה בסדר. שרוני - אני יודעת שאתם כבר בבית, עוד לא הספקתי לראות איך היתה הפרידה והטיסה, תכף אתעדכן. מאחלת לכם נחיתה רכה ושיבה מהירה הביתה - תרתי משמע. לכל החברות שלי ששלחו לי מסרים, אסמסים והודעות - הרבה תודה ומתנצלת על שלא חזרתי אל כולכן - זה היה פשוט בלתי אפשרי, אבל אני מאוד מעריכה את זה שחשבתן עלי וזכרתן אותי. אחרי חגים שמח.

galit3880

New member
בוקר טוב לכולם ...

חוזרים לשיגרה וזה אומר אני פה בבוקר !!! (בבית יש בעיות במחשב אז אני נכנסת מעט ) אז מה היה בפסח : ליאת סיפרה לכולם שהיא בהריון בפסח עצמו ... אחרי זה אמא שלי התחילה להרגיש לא טוב ...= דלקת ראות.... וגם אני לא הרגשתי טוב = דלקת בשלפוחית השתן ... ה
הגיע איתי לארוחת חג ביום שישי האחרון ... ומאוד נהנה אמא של ה
חגגה אתמול 60 אז הייתי נוכחת במסיבת הפתעה שלה
(היה מדהים - מאוד נהנתי וכמו תמיד גם עזרתי ) מה מצפה לי לקראת סוף שבוע הזה : עבודה במשך יומיים שלמים + חצי יום יום חמישי ה
ואני נוסעים לצימר בצפון (מקווה שעד אז השיעולים שלי והצריבה תעבור ) - קצת להנות ולהיות יחד לבד לבד בלי חברים ומשפחה. וזהו לבנתיים .... אני ינסה להתעדכן מה הלך פה בימים האחרונים ... וכמובן גם לחזור לעבודה שוטפת אז ח'בריה
בוקר טוב

גלית2006

New member
../images/Emo124.gifסיגלוש - מה שלום רונן?

מקווה, שהכל בסדר והוא בשיפור

cheelly33

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב , לאן? לאן?../images/Emo79.gif

לשום מקום... יש לי עוד יום חופשי לפני שאני נכנסת לאטרף השגרה אבל היום זה יום מיוחד כי בשעה טובה מוגשם חלום (לא להיסחף, חלומון) - מתקינים לי YES MAX !! אין יותר לעזוב את הצ'אט כי יש השיר שלנו (פשוט כי אפשר להקליט בלחיצת כפתור ולראות אחרי זה) אין יותר להתבאס שהתכנית שממש חיכיתי לה משודרת ב4 לפנות בוקר (פשוט כי אפשר להקליט בלחיצת כפתור ולראות אחרי זה) ללכת לשירותים באמצע שידור חי - כבר לא רק בפרסומות (פשוט כי אפשר לעשות PAUSE לשידור החי ולהמשיך לראות מאותה נקודה). בקיצור (וזאת אתנחתא לפרסומת שכרגע עשיתי לYES
) - החיים שלי הולכים להיות מתוקים מעכשיו
ובכלל, אם כבר לפנטז, אז אולי בכלל המתקין שיבוא יהיה חתיך הורס ואז יהפוך להיות בעלי לעתיד?! לכו תדעו (למרות שמהכרותי עם מתקינים, הם לא יותר טוב מאינסטלטורים. אתן יודעות... חריץ בתחת, ריח של זיעה ב10 בבוקר וכו' ) שרון- אני לא אכתוב לך וולקאם הום , פשוט כי אפריקה זה לא הבית שלך... אבל שמחה לשמוע שהטיסה עברה בשלום כפיצוי על הטיסה הלוך. ויאללה, תפתחי יומן ותודיעי תאריך חזרה הביתה (לישראל
) תמי- סחתיין על הודעת ההנהלה . וכאן אני יוצאת בווידוי קורע לב. כך פעם שאני רואה את הכותרת הזאת אני נזכרת בחדר המנהלת בבית ספר ואני פותחת את ההודעה בחיל ורעדה כאילו יש שם מכתב להורים ......
סיגל- מה ניש עם ה
? אני רוצה עדכון יומיומי . אני מזכירה לך שלמרות החזות הכהה אני פולניה
גלית- שוב את עם התירוצים שלך על המחשב?! כבר מזמן הבנו שאת סמויה זה כל כך שקוף. אז מה? יאן וניקול הם בעצם מלאכת פוטושופ???
אם כן, אחלה מלאכה עשית
את מה שיש לי להגיד לחני ומיטל (בעקבות הפגישה הלוהטת בשבת) אני אכתוב בהודעה נפרדת. למה? כי אני יכולה ...
בוקר טוב ישראל !! בוקר טוב פורום!! פשוט- בוקר טוב!!

גלית2006

New member
שירי, תתחדשי../images/Emo44.gif

הרגת אותי עם תיאורי הטכנאים ואינסטלטורים... כ"כ נכון
ו... אני מודעת לתירוץ העלוב שלי, אבל מה לעשות... ככה זה כשאומרים את האמת - האנשים לא מאמינים
ו
על המחמאה
בקרוב אצלך, מתוקה
...

cheelly33

New member
לא, שזה אי אפשר לתאר../images/Emo2.gif

רק לי זה יכול לקרות.... נחשו מי הגיע להתקין את הYES MAX ?? נכון!!
חחחחחחחחחח
הייתן צריכות לראות איזה פרצוף עשיתי כשראיתי שזאת בחורה מה ביקשתי?? שיבוא לי חתן בדמוי מתקין של YES? זאת בקשה מוגזמת?? נסתרות הן דרכי האל... אבל למי אכפת בכלל כל עוד אני יכולה להקליט כל מה שבא לי בלי לסמוך על הוידאו

../images/Emo6.gifגדול שירי הרסת אותי../images/Emo70.gif

וואלה חשבתי שאולי יהיה לך סיפור עסיסי בשבילנו הערב על נסיך עם מזוודה לבנה שהגיע להתקין לך את החלום... הרסת אותי עם עניין הבחורה
שטויות העיקר יש כבלים!

בוקר טוב, שגרה זה רע?

איך ? איך? איך חוזרים לשגרה ? אחרי שבוע שלם (כמעט) עם הבנות המושלמות שלי, אחרי שבליל סדר ליה הפתיעה ונתנה הליכה של חייה כמו מייקל ג'קסון וביחד עם רומי הוותיקה(חודש לפניה) מתהלכות להן יחדיו עם העגלות החדשות שסבתא קנתה להן, איך ? פתאום למשמרת ערב... אני לא אקלח אותן , ועד שאני אגיע הן יהיו כבר במיטות
ועוד אחרי ששמעתי שרותי עשתה לה הסבה...... אולי גם אני??? היה אחלה חג, מאוד משפחתי וביחד.... מלא חברים (הכי כייף) ומלא פעילויות. שמחה לשוב לפעילות שוטפת. נשיקות.

חזרה לשיגרה...

האמת? כל כך נהניתי עם החבר'ס שלי... ודי הצטערתי לקחת אותם היום למעון...
אבל יש לי מלא עבודה להספיק היום, לפני החזרה לעבודה מחר... שיהיה לכולם אחלה חזרה לשיגרה... ותזכרו- אוטוטו יום העצמאות... עוד חופש!

טובית 27

New member
בוקר טוב

אנחנו עדין לא חזרנו לשגרה , היום אין גן. מחר בע"ה חוזרים לגן, אוף איזה חופש ארוך. השאלה שלי איך הילדודס יקמו מחר ב 07:00 לגן. רק עכשיו הם התעוררו. שיהיה יום נפלא

pezpez

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

טוב, מה אומר ומה אספר.. היה חופש.. חצי ממנו היינו חולים ובחצי השני נהננו, לא נסענו לשום מקום אבל גם בחיק המשפחה המצומצמת היה נחמד, אבל לא יודעת מה אתכם, אני נשמתי היום לרווחה, זה הבוקר הראשון מזה שבועיים שאני ל..ב..ד..!!! אח, השקט הזה.. ממש לא היה לי רגע אחד לעצמי בכל התקופה הזו אז הדבר הראשון שעשיתי זה צבע (לשיער) מה שתכננתי לפני החג אבל המחלות מנעו ממני ועכשיו אני יכולה גם לסדר את הארונות (גם זה תוכנן לפני החג..) בכל אופן, הילדים הלכו לגן והיה בסדר, יהלי קצת בכה אבל נרגע מהר ואני שמחה לחזור לעבודה.. שיהיה לכולנו שארית שבוע מקסים

mbar30

New member
בוקר טוב יותר

קודם - כי סופסופ מותר לאכול לחם שנית - כי אני חשה פחות לחץ, איתן ואלעד יותר נורמלים הם היו חולים די הרבה זמן ואני כבר עייפה מאוד אמיר סופסופ התיישב לעשות שיעורי בית בלי שאבקש (נדיר עד כדי לא קיים). יואב יסיים את הישיבות מוקדם יותר ומחר מחר אני שולחת את 2 הגדולים לגן ולביהס" ברינה...... אני עייפה מאוד מכל החופש. למרןת החום של הקטנטנים - טיילנו בישראל היפה ראינו פריחות של פרחים מדהימים ראינו ים ראינו אפילו את לוד רמלה (כן כן כן) יםםלח היה נחמד וחם טייילנו ואכלנו המון אפילו אכלתי מצה אחת לרגל החג אירחנו בליל הסדר והיה כייף תם ונשלם הפסח הזה מי יתן ובשנה הבאה נחגוג אותו עם שלושת אחינו החטופים שנמצאים בידי המרצחים הנתעבים ושבו בנים לביתם

ממה מיה

New member
אוי זה היה מתיש ../images/Emo178.gif

אבל כיף אמיתי. היינו אצל המשפחה בחיפה וכל יום עשינו משהו אחר. אי אפשר להחזיק את הקטנים בבית הם פשוט עוברים כמו סופת טורנדו ומפרקים כל דבר בדרך. אז מה היה לנו פה ? גן חיות, חמת גדר, שביל התפוזים, בקור קרובים בקיבוץ ליד הכנרת, פארק באלאגן, ים.... זהו נגמר. חוזרים לשגרה

chufnikit

New member
שגרה זה ממש לא כזה רע......

בעיקר אחרי החג הנורא שעבר עלינו..... בערב חג נתנאל היה עם חום. יומיים אחרי זה בעלי. "התחלקנו" כולנו באיזה וירוס נפלא של שלשולים והקאות.כל יום בחג מישהו אחר נדבק.כולל כולם!!!! לא פסח על אף אחד..... כל השבוע לא הצלחנו לצאת מהבית של ההורים שלי. לא הצלחנו לעשות שום כלום כל החג
הילדים מוציאים טוחנות (שמישהו יספר לילדלים שלי שלא חייבים להוצי 4 טוחנות בו זמנית!!!) היה מבאס ברמות. אז במקרה שלנו טוב לחזור לשגרה..... רובנו מרגישים כבר טוב. חוץ מיונתן שככה ככה עדיין -היום נבקר את הרופאה.... חוץ מזה - אני מנסה להתרכז בחיובי: יש לי שני הלכנים מדופלמים. יונתן מדבר המון.הוא אפילו כבר מבקש ידיים (לא בטוחה שזה דבר ) נתנאל מקשקש בלי סוף.קישקושים שרק הוא ויונתן מבינים אבל מקשקש......... בקיצור, מקווה שמכאן אפשר רק לעלות...... עוד מעט אני אוריד תמונות ואשוויץ

בוקר טוב../images/Emo42.gif

נו טוב.. הילדודס עדין איתי בבית - רק מחר מתחדשים הלימודים (תודה רבה למשרד החינוך שדואג לנו 3 שבועות לזמן איכות
). זהו הכל די רגיל ילדים משתוללים אמא משתגעת בעל בעבודה והציפייה למחר. לכל הבנות הנעלמות: אמאגדולה,תשובה חיובית,פומפיה ובקרוב אמא לשניים איפה אתן? לפחות תנו קריאה אחת תודיעו שלא ילדתן(להריוניות) ולאלו שלא בהריון כל תירוץ יתקבל בברכה רק תגידו בוקר טוב. גלוש - כיף לי לראות אותך ת'געגעתי אבל הפסח הזה היה כל כך עמוס שאפילו זמן לעצמי לא היה לי (כנ"ל היום). מאחלת לכולכן בוקר טוב ויום מקסים.

טובית 27

New member
היי חני יקרתי

חני את צודקת בהחלט. אנחנו באמת צריכות להודות למשרד החינוך על זה שדאג לנו ל 3 שבועות לזמן איכות עם הילדים.

טוביתוש אני מכינה שלטים!!

1. לא לא לא ניתן נמאס לנו מחופשותיכם... לא לא לא ניתן נמאס לנו מחופשותיכם... 2. לא לחופש, לא לחופש, לא לחופש.... 3. הילדים לגגגגגןןןןןןןןןןןן, הילדים לגןןןןןןןןןןןןןן, הילדים לגגגגגגגגןןןןןןןןןןןןן, 4. לא רוצות להתאשפז בגלל החופש להתרגז, לא רוצות להתאשפז בגלל החופש להתרגז, לא רוצות להתאשפז בגלל החופש.... יאלללה תחליטי את איזה שלט - אני עומדת ליד משרד החינוך להפגין......

למעלה