בוקר טוב-חד פעמי

רק גבר

New member
בוקר טוב-חד פעמי

לא ביקרתי כבר זמן מה ..... האמת שהיה פה די "יבש" לא ממש מאתגר להכנס לפורום שיש בו רק הודעות של בוקר טוב ולילה טוב.... אז הכל בידיים של המשתתפים וכמובן גם מנהלת הפורום צריכה להוביל איזה דרך יותר מאתגרת ולא להסתפק "בבוקר טוב" תחשבו על זה יחד עם חצי הכוס הריקה. ואולי לשם התחלה מספיק עם ה"בוקר טוב" ו"לילה טוב".......

niva99

New member
אפרופו החד פעמי -מומנטו מורי

סוף סוף הפצעת בשמי הפורום שהתחיל לפעום לאחרונה...
.ברוך השב אלינו.

רק גבר

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

גלל הפעימות חזרתי .... כי מה יש להגיד על"בוקר טוב" צהרים טוב או ערב טוב. נו אז אמרתי פעם פעמים נשבר ה....מזה. כל עוד יהיה מה להגיד אגיד וכשלא יהיה אשתוק. מבטיח!

niva99

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo110.gif

אחד חוזר הביתה במפתיע באמצע היום הוא מוצא את אישתו מתנה אהבים עם השכן. -מדוע הגעת הביתה כ'כ מוקדם? היא שואלת "מדוע אני הגעתי"? משיב לה בכעס",ומה את עושה במיטה עם גבר זר"?! "יאללה , יאללה ". אומרת האשה :"אל תעביר נושא".

niva99

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo181.gif

גבר נכנס הביתה ורואה את אישתו והחבר הכי טוב שלו באמצע "קיום המצוות". שואל את החבר: "תגיד לי ,מה אתה חושב שאתה עושה"? החבר : "מאזין לרדיו"? הבעל:"אפשר גם"? החבר:"כן,בא ותשים את האוזן שלך ליד השד של אישתך ותקשיב". הבעל שם את האוזן כמו שהחבר אומר. ומעיר:"אני לא שומע שום דבר". החבר:"אהה,זה כי אתה לא מחובר".

טאKילה

New member
מי אמר בגיל 45 ?

זה בגיל 50 או 60 אולי 70 בטח בגיל 80 משבר ושבר כלי.

י רדן

New member
לדעתי משהו כן קורה בסביבות

גיל הארבעים, רואה מסביבי זוגות בסביבות גיל זה שעוברים שינויים שואלים את עצמם שאלות,הרבה מאוד פרידות סביב גיל זה.

מנסיון...מנסיון....(לא שלי) זה 45

וחוץ מזה אם זה מה שקורה מטקילה.... (ראיתי התמונה בכרטיס)... אז מתחילה לשתות ולדבריך, את צודקת. אנשים שוכחים שלא לנצח הם חיים. שהימים חולפים עוברים בין משבר או משברים ובסוף כולם מגיעים אל אותם רגבים יבשים. אז כדאי לחיות ולמצות כל יום, שעות ואף דקות כי החיים יפים לרוב גם אם לא תמיד הכי טוב. וכמו שאומרים בני הארבעים שנחייה עד מאה כעשרים.

למעלה