בוקר טוב - חדשה,

dor and more

New member
בוקר טוב - חדשה,

ראיתי שכבר ששאלתם מישהי חדשה אם היא רק אוהבת את סיינפלד או שזה התמכרות, אני מעידה התמכרות , ככה אני הולכת לישון, כל שביב של סטנד אפ שלו ביוטיוב וכל טריילר של BEE MOVIE בכל מקרה- אני הבנתי שהוא מגיע לארץ, וזה שהוא לא יופיע קצת מתסכל תאותי הייתי נותנת כליה לראות הופעה שלו, ראיתי שאתם חושבים על תכנון לקראת ההגעה שלו, אני רוצה בפנים

לא יכולתי שלא להגיב באופן הבא:

? You want my kidney (ציטוט של קריימר מתוך הפרק ההפוך, כש-FDR מציב על השולחן במסעדה צידנית קירור קטנה)

רואי

New member
מה שבטוח קרמר היה מוכן לתת את הכליה שלו לג'רי

Would you like a kidney too, because I'll give it to you? I'll rip it out right here and stack it on the table!

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

כיף לראות עוד ועוד חבר'ה חדשים מגיעים אלינו, כולם כמובן מוזמנים להישאר, להשתתף בדיונים ולכתוב על כל דבר שקשור לסיינפלד. תהני לך פה אצלנו!

dor and more

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני בתפוז המון זמן, ופתאום קלטתי שזה הכי בסיסי בשבילי איך לא נכנסתי עדיין לפורום סיינפלד?
רק מה אני אציין - שאת רשימת הפרקים והתקצירים שיש לכם במאמרים, מזמן אני מעריכה ומשתמשת בה לחיפושי פרקים, ככה שזה יותר מגדיל את התעלומה ... איך לפורום לא נכנסתי.

וגם עכשיו לא יכלתי שלא להעלות בראש את הקטע

שבו איליין מבינה שזה אך טבעי לשאול את סוזן אם היא רוצה להתלוות אליה ל"מט". ? JERRY: Hey, why don't you ask Susan ? ELAINE: George's Susan JERRY: Yeah ! ELAINE: Yeah. Why not Susan. I should be friends with Susan. Of course! Susan

junir

New member
לא נראה לי...

..listen, .. I don't think we should see each other anymore. This friendship.. it's not working. We're just not suited to be friends. Look, you're a nice guy, it's just that - we don't have anything in common. You didn't do anything. It's not you, it's me. It's.. this is very difficult.

למעלה