בוקר טוב - חדשה כאן

orelie

New member
בוקר טוב - חדשה כאן

במיקרה מצאתי את הפורום הזה ומיד התחברתי אני יעל , אימא ל3 ילדים כאשר הקטנה היא בת. היא בת 3.5 וממלאה אותי אושר כמו שלא היה אף פעם עם האחים שלה אומרים שבנות מעדיפות את האבא. אצלי זה לא כך אופל המלכה שלי מחוברת אלי בטירוף ונותנת לי אהבה בצורה שלא ניתן לתאר. אתם יכולים להכיר אותה בבלוג שלי בקישור למטה בדיוק כתבתי עליה משהו אשמח לתגובות יום טוב יעל

orelie

New member
חן חן.. מקווה לספר לכן רק ניפלאות עליה ../images/Emo9.gif

mevav1

New member
ברוכה הבאה יעלי ובוקר מבורך../images/Emo24.gif

תשמעי, מאתמול אני קוראת בבלוג שלך, מה שלרוב אני לא עושה ואני רוצה לומר לך שנהנתי מאד לקרוא את מה שקראתי וקראתי די הרבה
את כותבת מאוד יפה ומהלב ובטבעיות כאילו את מדברת איתי בפון
ורציתי להגיב לך על כמה דברים שכתבת אך לא הגבתי כי אין לי מושג אם את קוראת תגובות מפוסטים ישנים או לא, אטז אם תאמרי שכן אכתוב שם או פה, איך שתעדיפי. שתהני מילדייך ותהיו בריאים תמיד. מירב.

orelie

New member
אאוו מריב כמה אני מתרגשת ממה שכתבת כאן

אז קודם כל המון המון תודות וכן אני קוראת כל תגובה וגם מגיבה להפך אשמח לקראו את התגובות שלך תודה רבה רבה ויום מקסים יעל

mevav1

New member
../images/Emo13.gifאיזו חמודה שאת יעלי-בכיף אכתוב

אבל לא מבטיחה שכעת. כנראה או בערב או במהלך היום או מחר. נראה מתי כבר יצא לי. אבל את אומרת שאת עונה לפוסטים ישנים כן? אז אכתוב שם כאמור. אין על מה, זה מגיע לך
גם לך יום מקסים ונפלא. מירב.

orelie

New member
בכיף

מתי שתתיפני קחי את הזמן אני מקבלת הודעה במסר על כל תגובה בפוסטים שלי.. גם הישנים ביותר ובכרות על גיוס הבן שיהיה לו בשעה טובה ושרות נעים יעל

orelie

New member
תודה רבה לך

הוספתי את הפורום לדף הבית שלי.... מקווה לספר חויות.. ורק חוויות יעל

למעלה