בוקר טוב חברי הבית

בוקר טוב חברי הבית

איזה בוקר מדליק ..סוף שבוע הגיע!!! קמתי לקול ציוץ הציפורים , הרגשה נהדרת .. מודה ליקום על שמשתף אותי בזריחה כל כך יפה ... הים מולי הכרמל המתוערר מימני .. והראות הטובה מאפשרת לי היום לראות משמואלי עד עכו .... יופי העולם .. ומשהו נחמד שהתגלגל לו במייל: הַעֲשָׁרָה‎ בָּרֶגַע שֶׁסּוֹגְרִים תַּ'גָּן‎ אִמָּא מוֹפִיעָה‎ – וְלְחוּגֵי הַעֲשָׁרָה‎ אוֹתִי הִיא מַסִּיעָה‎: בְּיוֹם רִאשׁוֹן אֲנִי הוֹלֵךְ‎ לְחוּג כְּתִיבָה יְצִירָתִית‎, בְּיוֹם שֵׁנִי – לְסַיִף‎ וְסִפְרוּת הַשְׁוָאָתִית‎. בְּיוֹם שְׁלִישִׁי יֵשׁ קוֹנְטְרַבַּס וְג'וּדוֹ וְצִלּוּם‎ וְגֵיאוֹלוֹגְיָה, מוֹרְפוֹלוֹגְיָה, חוּג בִּשּׁוּל – וְזֶה עוֹד כְּלוּם‎! בְּרְבִיעִי – יֵשׁ חוּג שַׁחְמָט וְגַם מִשְׁפָּט בֵּינְלְאֻמִּי‎, בְּחֲמִישִׁי – יֵשׁ לִי סַדְנָה אֵיךְ לְשַׁפֵּר דִּמּוּי עַצְמִי‎, בְּיוֹם שִׁשִּׁי כְּשֶׁהַגַּנֶּנֶת כְּבָר נוֹעֶלֶת אֶת הַגָּן‎ לוֹקְחִים אוֹתִי הוֹרַי לְהִשְׁתַּתֵּף בְּקוּרְס נַדְלָ"ן‎, וְבְּחֻפְשַׁת הַקַּיִץ הֵם שׁוֹלְחִים אוֹתִי לְחוּ"ל‎ – כִּי הָאַנְגְלִית שֶׁלִּי זְקוּקָה דָּחוּף לְסָאמֶר סְקוּל אֲבָל תִּרְאוּ שֶׁכְּשֶׁאֶגְדַּל וְאֶהֱיֶה אָדוֹן‎, עִם בַּיִת בְּנֵה-בֵּיתְךָ וְאוֹרְגִינָאלִים בַּסָּלוֹן‎ אֲנִי אֶלְבַּשׁ כָּל בֹּקֶר חֲלִיפָה וְעֲנִיבָה‎, אֶצְעַק לַגְּבֶרֶת: "סְוִויטִי, אֲנִי רָץ לְיְשִׁיבָה‎!" וְאָז אֶסַּע לְגַן הַשַּׁ'שׁוּעִים הֲכִי גָּדוֹל‎ – וְעַד הַלַּיְלָה שָׁם אֵשֵׁב‎ בְּתוֹךְ‎ אַרְגַּז‎ הַחוֹל‎. יום נפלא עם המון פעילות כיופית
טלי .. (ושוב היום קניות,סופר .
)

meshi4

New member
בוקר טוב ויום יפה לכולנו ../images/Emo140.gif

ישנתי בזמן....התעוררתי בזמן....
והיום קצר והמלאכה מרובה.....יום עמוס לי היום. יאללה.....רצה לעבודה. הקטע עם הילדים והחוגים-------מה זה נכון.....אהבתי. יום נהדר לכולנו.

בוקר טוב

החוגים של הילדים מספקים להם מלא תעסוקה ובסופו של דבר לא יודים להעסיק את עצמם בעצמם ומטיפים לעשייה רצופה כל הזמן היי תבינו מותר גם לנוח ולשחק קצת בילדות אחרת הילדים לא חווים את הילדות טוב

למעלה