בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

מישהו יכול להסביר לי מה זה אי פוד ומה אפשר לעשות איתו ואיך אפשר להפיק ממנו כמה שיותר פשוט יש מישהו שרוצה לימכור לי עם 30 גיגה תודה חברים חברות

LinkTree

New member
שאלות על הבוקר ../images/Emo13.gif

קצת מוזרות...מה סתומרת מה זה IPOD?! אני מניח שאם את כאן את בטח יודעת מה זה - אבל בשביל הסדר הטוב והבוקר הסבר קצת.IPOD זה נגן מוסיקה נייד של חברת APPLE ואפשר (איזו הפתעה?!) לשמוע איתו מוסיקה.ה IPOD מגיע בגדלים שונים ובצורות שונות - ה IPOD הקלאסי (נקרא גם דור 4) מגיע היום בגודל אחד 20G) הוא לבן גם כפתור גלילה אפור ומסך אפור כחול.IPOD PHOTO הוא הדגם היותר חדיש שמאפשר בנוסף למוסיקה להציג תמונות ומגיע בגודל 30G ו 60G גם הוא לבן ונראה כמו הקלאסי.IPOD MINI הוא האח הקטן שמגיע בגודל 4G או 6G ומגיע ב 4 צבעים שונים.כל הדגמים שלמעלה מבוססים על דיסק קשיח.דגם נוסף וחדש יחסית הוא ה \IPOD SHUFFLE שמבוסס על זיכרון FLASH מכיל 512MB או 1G ואינו כולל מסך.בנוסף ב IPOD יש 4 משחקים - אפשר לראות קבצי טקסט יש לו ספר טלפונים ויומן פגישות שמסתנכרן עם המחשב (אבל אילו דברים שוליים ואישית לא הייתי ממליץ להכניס אותם בחשבון בקנית נגן מוסיקה)לפרטים יותר מלאים הייתי ממליץ להכנס לאתר של APPLE בקישור המצורף.בוקר טוב.

יש לי הצעה ליקנות אי פוד 30 גיגה ל

לא פוטו יד שניה איזה דברים צריך לשאול לפני קניה והאם באלף שקל זה שווה וכמה עולה חדש בארץ

LinkTree

New member
הכי חשוב זה לבדוק את הסוללה

אני מניח שאם זה 30G זה IPOD דור שלישי - כלומר שיש לו 4 כפתורים מעל הגלגלת. הדבר הכי בעייתי ב IPOD יד שניה זה הסוללה - הייתי ממליץ לך לבדוק את אורך חיי הסוללה כי הסוללה נוטה להגמר (מטבע הדברים) אחרי זמן וסוללה זה די יקר להחליף. ולכן מומלץ לשאול כמה לפני כמה זמן נקנה המכשיר (וכמובן לבקש הוכחה - כמו חשבונית או משהו אחר) IPOD 20G עולה בחול 300$ חדש PHOTO 30G עולה 350$ - את יכולה למצוא מחירים בחול ב APPLE.COM. בארץ את יכולה למצוא מחירים ב PDASTORE.CO.IL או בחנות הרשמית של APPLE בארץ - ב YEDA.CO.IL למרות שבידע המחירים יקרים ואפשר למצוא ביותר זול (חפשי ב ZAP) על מנת לבדוק את הסוללה את צריכה להטעין את ה IPOD לילה ולאחר מכן להפעיל אותו בווליות 70% על ניגון מתמשך (שיהיה ב REPET או משהו כדי שלא יגמרו השירים) ולראות כמה זמן הוא מנגן ברצף ללא תאורת מסך או העברה של שירים קדימה אחורה. חשוב לזכור שלמרות שיכול להיות שהוא יתן זמן נגינה טוב מכיוון שהוא יד שניה הבטריה שבטח השתמשו בה לא חדשה (APPLE טוענים שבטריה מספיקה לכ 400-500 מחזורי טעינה - כשמחזור טעינה זה טעינה מלאה ופריקה מלאה ואם טוענים בחצי מלא אז הולך רק חצי מחזור פחות או יותר) ואז אם השתמשו ב IPOD מלא אז הסוללה תלך מתי שהוא וגם את זה מומלץ להביא בחשבון. לומר אם המחיר שווה אני לא ממש יכול לומר - תלוי בך. מקווה שעזרתי.

זה עובד כ שמונה שעות מה אתם חושביםj

על זה האם אפשר להתקין תוכנות עליו ואיזה למשל

LinkTree

New member
לא

זה לא מחשב כף יד. זה נגן מוסיקה אם את רוצה להתקין תוכנות תיקני מחשב כף יד. בלי קשר יש LINUX ך IPOD שעליו אפשר אבל זה פרויקט צדדי ויש צורך להכנס לזה ברצינות ובמקצועיות. רק עוד שאלה - מה בדיוק את מחפשת לקנות כי נראה לי שאת אולי לא מגדירה נכון את הפתרון לבעיה שאת רוצה לפתור עם ה IPOD. אגב - 8 שעות זה הזמן שהיצרן טוען (כשהמכשיר חדש) - אל תאמיני עד שתראי בעין שזה עובד ככה.

LinkTree

New member
שאלות על הבוקר ../images/Emo13.gif

קצת מוזרות... מה סתומרת מה זה IPOD?! אני מניח שאם את כאן את בטח יודעת מה זה - אבל בשביל הסדר הטוב והבוקר הסבר קצת. IPOD זה נגן מוסיקה נייד של חברת APPLE ואפשר (איזו הפתעה?!) לשמוע איתו מוסיקה. ה IPOD מגיע בגדלים שונים ובצורות שונות - ה IPOD הקלאסי (נקרא גם דור 4) מגיע היום בגודל אחד 20G) הוא לבן גם כפתור גלילה אפור ומסך אפור כחול. IPOD PHOTO הוא הדגם היותר חדיש שמאפשר בנוסף למוסיקה להציג תמונות ומגיע בגודל 30G ו 60G גם הוא לבן ונראה כמו הקלאסי. IPOD MINI הוא האח הקטן שמגיע בגודל 4G או 6G ומגיע ב 4 צבעים שונים. כל הדגמים שלמעלה מבוססים על דיסק קשיח. דגם נוסף וחדש יחסית הוא ה \IPOD SHUFFLE שמבוסס על זיכרון FLASH מכיל 512MB או 1G ואינו כולל מסך. בנוסף ב IPOD יש 4 משחקים - אפשר לראות קבצי טקסט יש לו ספר טלפונים ויומן פגישות שמסתנכרן עם המחשב (אבל אילו דברים שוליים ואישית לא הייתי ממליץ להכניס אותם בחשבון בקנית נגן מוסיקה) לפרטים יותר מלאים הייתי ממליץ להכנס לאתר של APPLE בקישור המצורף. בוקר טוב.

למעלה