בוקר טוב חברים

תמרה*22*

New member
בוקר טוב חברים

אתמול היו לי כאבים כל כך חזקים שלא עברו בבטן התחתונה תודה על נסיונות העזרה שלך מאיה אבל היה מדובר במשהו יותר חמור והגעתי למיון אולי אני אצטרך ניתוח עוד לא ידוע תמרה

בוקר טוב לך תמרה

הבטן עדיין כואבת? ומה עשית בסוף, דיברת עם ההורים? איזה מזל שיש הורים...בסך הכל הם עם די מועיל לפעמים. אני מקווה שזה לא משהו רציני והכי חשוב - לא משהו בילתי הפיך. ולמרות הכאבים...נסי בכל זאת לאכול ולשתות. את יודעת עד כמה זה חשוב. ואני לא צריכה תודה. אני רק מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר. וטוב שהחלטת לבדוק את זה בסוף...חבל שתסבלי סתם. ואולי זה היה רק מדרדר את המצב. תרגישי טוב חמודה. וספרי מה שלומך...אני דואגת. ואוהבת אני.

גלי...31

New member
תמרה!

איך את מרגישה עכשיו? מקווה שעברו מעט הכאבים. שיהיה לך יום טוב עד כמה שזה ניתן. גלי

תמרה*22*

New member
מאיה זה בסדר את לא רופאה באמת

וטוב שפנינו לטיפול רפואי גם אין לי מה להסתיר שהרי אני כבר בטיפול התוצאות יגיעו אחה``צ אני מקווה שזה לא יהיה ניתוח או משהו חמור כי אני קצת מפחדת אבל העיקר שיעבור הכאב כי אילולא התרופות שנתנו לי הייתי מאוד סובלת עכשיו שיהיה לכולם אחלה יום תמרה

רוני_(-:

New member
תמרה!

לא יצא לנו עדיין לדבר, אבל אני אשמח להכיר אותך מתישהו... לא כתבתי אתמול כי אני לא ממש מבינה בדברים האלו.. מקווה שאת בסדר. ניתוח? למה ניתוח? מה קורה? בכל מקרה, תחלימי מהר. אוהבת גם בלי להכיר מקרוב, רוני

למעלה