בוקר טוב חברים

mariana

New member
בוקר טוב חברים

יש לי עוד כמה קיטורים שנמאס לי מהם. אתמול קרא לי דבר מה שמאוד עיצבן אותי. אריאל ביקש ממני לרדת אצלו בבית אחרי העבודה ואני לא רציתי בגלל הקור. בסופו של דבר אמרתי שאני אפתיע אותו וארד אצלו, אני מגיע אליו הבית דופקת בדלת ואין מענה, אני נשבעת לכם דפקתי בדלת איזה חצי שעה, הייתי בטוחה שהוא בבית כנראה ישן, נרטבתי כולי מגשם וקפאתי מקור. אפילו צעקתי את שמו, אבל אין מענה. גם זרקתי אבנים לחלון שלו אולי ישמע משהו אבל כלום. פתאום ניזכרתי באביו שעובד 5 מטר ליד (יש להם מכולת) הלכתי אליו ולקחתי את המפתחות של הבית, בזמן הזה אני כולי עצבים. אני פותחת את הדלת אחותו והוא יושנים אפילו אם יפול טיל שום דבר לא יעיר אותם. אני יודעת שלא בסדר להיתעצבן כי הם סך הכל נרדמו, אבל בינינו זה לא היה מעצבן אותכם? מי שיגיד לי לא הוא משקר. אחותו תפסה אותי עצבנית עליהם הלכה וסיפרה הכל לאבא שלה, 144. אבא שלו בא והעיר לאריאל, אני עדיין לא יודעת מה הוא העיר לו אבל זה לא בסדר להלשין. אריאל בא אליי בבוקר ואמר לי שהוא לא מרוצה בכלל מההיתנהגות שלי ושאפילו אביו העיר לו, ישר חשבתי על העתיד שלי, שזה יהיה כל הזמן ככה. עכשיו אני נראת ככה
ואל באלי לדבר אם אף אחד. אל תשקחו שהייתי עצבנית עקב האי מצב רוח אתמול. מה הייתם עושים במקומי?

../images/Emo3.gifגם לי קרה פעם וזה ועוד איך מעצבן

אבל למדתי לקח. אני הייתי הולכת משם ומחכה לתשובה. ככה באדישות שלי.. ( אבל בפנים עצבנית חבל"ז) עכשיו תראי מה קרה? כנראה שגם אמרת דברים אולי לא בפורפורציה בלי לשים לב.. בגלל שהיית עצבנית , לדעתי את צריכה להתנצל בפני אבא של אריאל ( בכל זאת אבא ) לנסות להסביר ואני בטוחה שהכל יעבור בשלום. תהיא את החכמה. ועל תמתיני עד שאבא של אריאל ירים אליך טלפון כי אז זה יוביל למבוי סתום אולי. אתם צריכים לדבר!!! תקשורת !!!! אחרת לא מבינים את אףאחד וחבל את סתם מוציאה אנרגיות על דברים שאולי לא היו צריכים להיות.

mariana

New member
לא הבנתי למה אני צריכה לבקש סליחה

אני לא כעסתי על אבא של אריאל הוא בכלל היה במכולת. אני כעסתי על אריאל ואחותו היית שם הלכה וסיפרה הכל לאבא אחרי שהתעוררה. הוא העיר לבן שלו על ההיתנהגות שלי ואריאל העביר לי את זה. אני עכשיו כועסת על אחותו המעצבנת שהלכה וסיפרה הכל, הוא לא צריך לדעת את זה, זה מיותר לגמרי. וחוץ מזה רציתי לעזוב שם, אבל לא היה לי מטריה וירד גשם חבל"ז וזה חתיכת דרך לבית שלי

מאו יין

New member
מרינוש...../images/Emo140.gif

את צודקת!! זה בהחלט לא נעים!!! גם לי זה קרה פעם עם אחד מ"הלשעברים" שלי (חברים לשעבר...) רק שבמקרה שלי , נסעתי עד לירושליים ישר אחרי הבסיס לחבר שלי והוא היה צריך לאסוף אותי מהתחנה והוא ישן ואני צילצלתי איליו הביתה בלי סוף והוא לא התעורר וממש אבל ממש התעצבנתי!!!!! מצד שני העיצה שפרח זהוב נתנה לך היא הכי חכמה ונכונה ,אין לי מה להוסיף לדבריה , חוץ מזה שאת כבר אמורה להכיר את "הסחורה" שלך ולדעת אם את רוצה לחיות איתה כל החיים או לא ! (ואם לא אז עכשיו את צריכה להחליט את זה {כמו שמיקי תמיד אומר לך...} ) מחזיקה לך אצבעות (ידיים ורגליים!!!)

hip hop soul

New member
רוצים לשמוע משהו דומה ויותר מרגיז

רבתי עם חברה שלי, בגלל שהיא החליטה בפעם הלא יודע כמה שפתאום היא לא יכולה לבוא עליי. כל הזמן היא ביטלה ברגע האחרון. אני רבתי איתה בפלא ואמרתי שאני אדבר איתה שאני אגיע הביתה מהעבודה. היא קיבלה רעיון שאני רוצה להפרד איתה. אני בטיפשותי חשבתי שאני אפתיע ובסוף שאני אגיע אלייה. נסעתי שעה לבית שלה. דופק בדלת, אף אחד לא עונה.שעה דופק בדלת ושום דבר! זרקתי אבנים לחלון שלה וכלום. הפלאפון שלה מכובה. מסתבר שהיא הלכה לחברה שלה וניתקה את הפלאפון כדי שאני לא אתקשר אלייה מהבית ואפרד ממנה. וחזרתי הביתה בנסיעה של שעה וחצי. וכל זה אחרי יום עבודה קשה... זה היה ממש מעצבן

למעלה