בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

אני שמחה שהגעתי לכאן, בעבר כבר הייתי פה אך לא מצאתי את עצמי. אשמח להצטרף לכאן שנית. רציתי לשאול שאלה ברשותכם. ביצעתי לעצמי פתיחה קלטית (דבר שאינני נוהגת לעשות תדיר) בקלף העתיד הופיע לי קלף השטן, בקלף החששות שלי הופיע 4 מטות ובקלף הפוטנציאל הופיע לי מלאך המוות
. כבר מתחילת הקריאה ראיתי שהפתיחה לא טובה, אך לא ממש הבנתי את המשמעויות של הקלפים שציינתי במיקומם בעת הפתיחה. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי. המשך יום נעים

longshut1

New member
אהלן וסהלן פנינה ושלושת הדובים

סחה על השם:) קודם כל ,ברוכה הבאה לפורום,מעתה הוא גם שלך ובשבילך.בטוחני שתיהני מהתכנים שרצים כאן,ואשמח אם תשתתפי כאוות רצונך ויכולתך.אגב,אני ממליץ לחברי הפורום להיכנס לפורום שאת מנהלת,מוסיקה יוונית,אם אינני טועה(הרשאת פרסום בהליך מקוצר:). אז יאללה,אחרי הבירוקרטיה,ניגש לעניין.בהודעתך נחה לה הנחה נפוצה שאיננה נכונה.רבים מהמתחילים בתחום נוטים לחלק לטובים ורעים את הקלפים,ובהתאמה גם פריסות שמופיעים בן קלפים רעים מסמלות מצב אע וכן הלאה. זה איננו המצב.אין קלפים רעים וקלפים טובים.אז נכון,יש קלפים שרוב המשמעויות שלהם נוחות ויש קלפים שמשמעויותם נוחות קצת פחות.כאשר נארגת פרשנות,הפרשן מלקט לו מתוך סל המשמעויות של כל קלף את המשמעות הרלוונטית לאווירת הפריסה. הקלף הכי "רע" שמופיע בפריסה יכול לסמל דווקא מצב טוב,ולחילופין הקלף הכי "טוב" יכול לרמז על מצב "רע". בנוגע לפריסתך,קשה לקלוט את אווירת הפריסה ללא שאר שקלפים...תוכלי להעלות את הפריסה כולה? בהצלחה בניהול הפורום שלך,ומצפה לשיתוף פעולה פורה,ועד אז... יום נעים

היי לונגשוט

תודה על הפרסומת הסמויה
לגבי הפתיחה, אני יודעת שאין קלף טוב וקלף רע, אני עוסקת בעניין כבר שנים (אומנם כתחביב, אבל בכל זאת...) אני לא ממש זוכרת את כל הפתיחה כי לא רשמתי לי אותה אך אני זוכרת שכל הפתיחה הייתה מדאיגה זה הלך בערך כך: היה קלף 2 מטבעות בהווה קלף הדאגות (שכחתי כמה חרבות כרגע) בעתיד ומה שציינתי בהודעה הקודמת, השאר לא ממש זכור לי. תודה על התגובה המהירה והמשך יום נעים

longshut1

New member
מממממממממ....הצעה:

ככל שעבר זמן מהפריסה,היא נעשית פחות ופחות רלוונטית.למה שלא תעשי חדשה,ונעבוד עליה כאן? אגב,לא התכוונתי שאת מתחילה,אלא כפניה לכולם,בדבר גישת הטוב-רע המוטעית מיסודה. עם זאת,כולנו מתחילים,לא? יאללה,נשתמע-אגב לפריסה ממוחשבת,יש קישור בטאגליין לאתרו של אורי רז. יום נעים

D a n i a

New member
שלום פנינה

אינני מומחית אך מנסיוני וממה שאת מתארת נשמע שעלייך להחליט על כיוון מסוים אך קשה לך מאוד להפרד מהמוכר (אפילו אם אינך מרוצה מהמצב הקיים) ולכם הדאגות. אני דווקא אוהבת את קלף המוות כי הוא מסמל בעיני מוות של הישן ולידה של משהו חדש, התחדשות. נראה לי שאת פוחדת לעזוב את הישן לטובת הלא ידוע ולכן החששות והדאגות. שוב, זה הוא הפירוש שלי לפתיחה שתיארת. מקווה שעזרתי.

היי דניה

אני חושבת שבאופן כללי את צודקת, זה תואם לשאלה ששאלתי את הקלפים. אני אישית אוהבת את קלף ה"מוות" ברוב המקרים כמו במקרה הספציפי הזה. לונגשוט היקר. הפתיחה נערכה לפני יומיים, קצת לפני שהתוודעתי לפורום הזה. כשאבצע פתיחה נוספת אני אתייעץ שוב, בנתיים המון תודה ואני אשמח להשתתף פה באופן קבוע. המשך ערב נפלא לכולם

longshut1

New member
אני תמיד כאן...

לפעמים כותב מתוך שינה,לפעמים סתם כותב ונדהם לקרוא את הודעה לא קשורה בבוקר:),ורוב הזמן כותב מתוך התמכרות קשה... תשמעי,נשמה,מצטער שלא יכולתי לעזור לך,אבל פירוש פריסה קלטית ללא כל הקלפים משולה להבעת דעה על תמונה יפה,שרק נקודות בודדות ניתנות לצפיה מתוכה... תעלי חופשי פריסה,ותראי כמה מעניין זה יכול להיות. יאללה,נשתמע יום נעים מנהל פורום טארוט 121

סבבה

כמוני כמוך, גם אני מהמכורים. תן לי יום יומיים לבצע פריסה חדשה שאני עובדת עליה כרגע (תמיד לומדים משהו חדש) ובטח שלא אסתדר איתה אז אני אעלה אותה לכאן ואני אשמח להתייעץ יאללה לילה טוב

למעלה