בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

שיהיה לכם יום נעים ללא שביתות וללא עכובים, שיעבור בקלות ובשמחה ובכלל יום נפלא לכולנו

אפי איזה כייף

יש עוד אחד מחוץ למיטה בשעה כזו....
הרגשתי כמו המופרעת היחידה שיוצאת מהשמיכה החמה כשהיא יכולה עוד להתכרבל בה....

susony

New member
בוקר טוב גם לך

מה את אומרת לקפוץ לגילי ביום שישי אחרי הצהריים, אני מבין שהיא עדיין לא זזה מהמקום? וחוץ מזה, היא לעולם לא תבקש שנגיע, או שנתמוך בה בפורום

אביבוש בוקר טוב מקסים אחד

שאלתי אותה בדיוק לפני יומיים לגבי ביקור נוסף והיא אמרה שמצבה לא מאפשר לה לקבל מבקרים ובכל מקרה היא אינה יכולה לדבר... אז כל הכבוד על הרעיון אוהבתותך עליו

susony

New member
אם לא הבנת,

תמיד היא תגיד שהיא לא רוצה מבקרים, זה עדיין לא אומר שצריך להקשיב לה.

בוקר של יומשובח

כן, אני עדיין כאן בבית חולים, כשההרגשה משתנה מידי שעה או מידי כמה שעות. בעיקרון, אין כאבים וכל השאר לא חשוב לי. כל זמן שאני מרגישה ככה, הכל בסדר לי. לא עושה שום דבר מיוחד, אפילו לא מדברת משום שלא יוצא לי קול. כמה אלמנטרי זה נשמע... כמה דברים להודות עליהם יש, בלי שאנו מבינים עד כמה אנו לוקחים אותם כמובן מאליו. למשל הדיבור הזה שלי... למשל לאכול ולשתות, ועוד כל מני דברים שאנחנו ממש לא מתיחסים אליהם ביומיום. זה לא שאני לא רוצה לראות אתכם, אני רק מרגישה שזה לא נכון לעשות, אלא אם תואילו לבוא כל אחד חמוש במקלדת כך שאוכל לקרוא ולהשיב לכם. זה יהיה כמו פה, בפורום, כי לדבר כאמור, לא יכולה
עושה טוב על הלב לפתוח את הבוקר ולקרוא אתכם. גם זה נדמה היה כמובן מאליו, וזה לא... זה נוסך בי כוחות לעוד כמה שעות, אפשר להרגיש את האהבה כמעט מוחשית, ומי צריך יותר מזה? מאחלת לעצמי ולכולנו, יום בריא ומהנה, מנוחה חמימה... תובנות והערכה לחיים ולשמחה. זוכרת להוקיר תודה לאלוהים שלי שתמיד איתי, מחבק, אוהב, נוכח, דווקא בגלל ובעקבות הכל.

nataly36

New member
בוקר טוב ומלא שמחה

דווקא בעידן שלנו - התקשורת המילולית , במובן של קולות שאנחנו משמיעים - פחות מרכזית ועקרונית. אפשר "לדבר" גם וירטואלית.... סתם עלו לי להרהורים לגבי מפגשים או במקרה שלך ביקור - ביום שכולם היו אצלך, התבאסתי שלא יכולתי - אם כי שברור שבימים אליו, אין לי כמעט אפשרויות לביקורים. לאף אחד. אני 100 אחוז עם הנסיכה... וכשסוף סוף יש לי "חלון" קטן, אני רצה לדברים רפואיים לי, או לשיעור ציור - שזה כמעט הדבר השפוי היחיד שאני ממשיכה. נדמה לי שהמפגשים שלנו כאן - יותר ראלים ויותר אמיתיים מאשר מה שנוכל להפיק ממפגש פיזי . זכור לי פעם, שמאד רציתי לפגוש חברה, התאמצתי מאד מאד להגיע אליה - וכך גם היא. עשתה שמניות באוויר עם העבודה והמיקום.... אך כאשר נפגשנו סוף סוף , הייתי כל כך תשושה (פיזית) שבקושי יכולתי לדבר , ובטח לא להינות ולהפיק עומק מכזה מפגש. זה איכזב אותי עמוקות - כי באמת התאמצתי מאד ומדובר בחברה אהובה עד למאד. אני חוששת שיהיה אותו הדבר איתך, שנתאמץ, באמת מאד. ובסוף, אחת מאיתנו לא תרגיש טוב. שהכאבים שתמיד נמצאים ברקע ועלולים להופיע פתאום ירימו ראש..... שאחת מאיתנו תהיי מותשת מדיי... שזה יהיה לעול.... לא רוצה. פשוט לא רוצה. מעדיפה לשמור על קשר וירטואלי - אם כי אמיתי ועמוק, כשיכולים, כשיש את כוחות הנפש ופשוט את הכוחות הפיזיים. מה דעתך? - מה דעתכם?

גמני מעדיפה וירטואלית

ולו רק משום שאני בחוסר וודאות מתמיד לגבי היכולות שלי לתקשר פנים אל פנים, הן מבחינת הקול והן מבחינת ההרגשה כמו שכתבת. אמנם אני לא אתאמץ להגיע לשומקום, ונכון שכולם יבואו הנה וכאלה, אבל אני לא יודעת איך ארגיש, וכמה שינויים יכולים להתחולל דווקא באותו רגע. אני כל כך נהנית מהתקשורת פה ב
, שואבת כל כך הרבה כוח ותובנות, ממש מרגישה מצויין עם זה. למה להעמיס? למה להתחצף אל עצמי ולבקש עוד? מסופקת בהחלט עם מה שיש מודה ומוקירה כל מילה. אז כן, וודאי שמסכימה איתך חביבתי, ואני מתנצלת אם זה נראה למישהו לא טוב או כל דבר אחר מלבד אהבה אמיתית וכנה.

snoopytush

New member
אני מאמינה בקשרים וירטואלים ובתקופה האחרונה

אני מרגישה צורך לבנות מערכות יחסים מרוחקות במרחק אך קרובות בנפש. אבל אני גם אוהבת מוחשיות . אני ממש אוהבת לדבר בטלפון אז מערכות יחסים כאילו דווקא מאוד מספקות אותי . אני חושבת אבל כשיהיה לי יותר כסף וכוח אני כן ארצה לנסות להרגיל את עצמי להפגש עם חברות לעיתים קרובות כי אני יצור חברתי ואני רוצה להרגיל את עצמי לשגרה של אנשים ( למרות הנטייה שלי לרצות שקט כל כמה זמן ולהתבודד)

snoopytush

New member
יש אנשים שאני יודעת מראש שמפגש איתם

יהיה נהדר ושהם יוציאו ממני את עצמי את הטוב שבי ושתהיה לנו השפעה הדדית אחד על השני . בדרך כלל זה קורה לי עם בנות כי אני לא כל כך סומכת על בנים. אני מניחה שביום שאני אסמוך על בנים כמו על בנות אז יהיו לי קשרים קרובים איתם באותה מידה או בצורה קרובה.

snoopytush

New member
מי יתן שיחזור אליך קולך במהרה

ועוד כמה חודשים תשירי לנו אופרה!

למעלה