בוקר טוב חברים

שיהיה בהצלחה

גיליתי שההשתתפות בקבוצות תמיכה מקל מאד על ההתמודדות המצב שאתה מתמודד איתו אינו קל , אבל אני בטוחה שאתה תמצא דרך הטובה עבורך יום אחר יום תמצא את הטריק, להעביר את אותו היום למצוא דרך לחייך לשמוח על השמש שזורחת מחדש ועל החיים שנמשכים ועל כל מה שעושה לך טוב בעולם שלך

em0854

New member
קבוצת תמיכה

מכל מיני סיבות , לא השתתפתי בקבוצת תמיכה. אך חברים שכן השתתפו ולא משנה באיזה מסגרת. מצאו את קבוצת התמיכה כחויה תומכת ומעודדת. אתה מוזמן לפנות לפורום בשאלות ונושאים מציקים או בכלל. ותראה שלפתע כולם יצאו מהחורים וכל אחד יעזור בדרכו ועל פי נסיונו.

בוקר טוב חברים

קבלתי העירות שונות ומשונות .. הצעות בלי סוף ... ובעיקר לא לכתוב על זה ועל ההוא . אז חברים מה שנותר לי זה לברך ליום נעים טלי

מחר בערב אני בתל אביב פנויה למפגש

למי בא להגיע לבית קפה ברטשילד להיפגש?

em0854

New member
אני חולה

משתעלת בלי הפסק, למרות שסיימתי אנטיביוטיקה, ומרגישה.....

em0854

New member
תודה

אחרי עשרה ימי אנטיביוטיקה אני עדיין משתעלת כמו נגרייה. היום המנהלת שלי התקשרה ובקשה שאשאר בבית. על מנת שמחר שאנו בתקן חסר אוכל להגיע בביטחה. מחכה כבר לחזור לשיגרה התזזיתית שלי.

בוקר טוב לכולם

בימים האחרונים שאני נכנסת אני מרגישה כמו לפני שנים מצאתי מקום כמעט נטוש ובאתץי לחפש אלמן עם ילדים שרוצה להקים משפחה והמשכתי לבוא לבקר לראות אם הגיבו להודעה שלי ורראיתי את המקום מתמלא , חבורה מקסימה שהחיים הותירו אותם כואבים באו כתבו ושמחתי לראות אותם מתאוששים , והחיים ממשיכים בדרך כזו אחרת ושמחתי לראות איך הם עוזרים לחדשים שבאו לכתוב על האובדן הטרי המקום הזה עשה טוב להרבה אנשים , ואני שמחה שהם במקום יותר טוב עבורם ואני ממשיכה לחפש , וממשיכה לבקר את המקום הזה ומקווה שהחיים יעשו טוב לכולם , לכל הכותבים שנכנסו לחיי בדרך זו או אחרת והם יקרים לי מאד למדתי שהקשרים שנוצרים בפורמים יש להם אופי אחר מהקשרים שנוצרים בחיים אבל אני אמיתית בכתיבה שלי וגם בחיים , ומאחלת רק טוב לכולם אמשיך לכתוב כי ראיתי כמה הפורום הזה יכול לעזור לאנשים ונשים , ולאחל לכולם יום טוב וגם חודש טוב ומבורך

שושנטה

New member
לא ראיתי פעילות מיוחדת בפורום

אין לי שום טענות אבל אני התאלמנתי לאחרונה ובחיפושים אחרי פורום מתאים נכנסתי לכאן אבל לא ראית ישום פעילות עיניינית בין המשתתפים . אלה המשקפיים שלי או ו שכך זה?. לכן אנימופתע משביעות הרצון שאת מביעה כאן. אשמח לדעת אחרת. תודה

em0854

New member
כמו בחיים

כמו בחיים גם בפורומים יש תקופות של פעלתנות ויש שלא. יש תקופות שאחד מחברי הפורום מעלה נושא לדיון ואז רבים המשתתפים. אכן בתקופה האחרונה זה לא קורה, אך זה לא אומר שיש חוסר שביעות רצון. באיזה דעה אחרת את מעונינת? עדנה

הנה מסבירה

אני סקרתי פעילות בעבר ,אני פעילה בפורום כבר יותר מ6 שנים חלק מהאלמנים והאלמנות בנו להם שגרה חדשה והמשיכו הלאה כי חלק בנו קשרים חדשים , לכן הם לא כותבים כיום בפורום חלק בנו להם שגרה ולא רוצים קשר חדש , וחיים טוב עם מה שיש ומדי פעם כותבים , את תראי כניסות לברכות של ימי הולדת הם קוראים וכותבים מי שבא להם , או שעולה נושא שקשור לפורום אני אשמח לראות פעילות מחודשת בפורום , אבל כל אחד שכותב מקבל תגובה מקווה שגם את תעברי ימים טובים ותצלחי למצוא פעילות מענינת עבורך את הולכת לקבוצת תמיכה ? או עברת סדנא של ביטוח לאומי ? האם יש נושא שאת רוצה לכתוב אז את מוזמנת לפתוח הודעה ומבטיחה לך שיהיו תגובות לא רק שלי

גלין2

New member
למה פורום

אני כבר אלמנה ותיקה ובמשך כמה חדשים אחרי שהתאלמנתי הייתי מאד קשורה לפורום הזה והיה לי מקום סודי שאפשר להגיד בו הכל מבלי שאף אחד מכיר אותי . אחרי זמן מה הרגשתי פתאום שכבר "התבגרתי" ולא הרגשתי שום צורך לכתוב, פשוט החיים סחבו אותי קדימה והציגו לי פעילויות חדשות . אבל עכשיו אחרי 5 שנים אני שוב מרגישה איזשהו צורך לדבר עם אנשים . לא מתאים לי ללכת לסדנאות כי אני אדם סגור מאד ולא מוכנה לדבר על הבעיות שלי בגלוי, ויש הרבה בעיות שהתעוררו במשך הזמן שעבר. אולי אתה זקוק לפעילות ממש כמו שיש בסדנאות ואולי זאת גם הסיבה שגברים לא מרבים להכנס לאתר הזה . אין פה מספיק אקשן בשבילם ורק דיבורים כנראה לא מספיקים.

הכתיבה בפורום

מצאתי שהכתיבה בפורום מרחיבה את חוג האנשים שאת מכירה אנשים מגיבים למה שאת כותבת , ויש רק הקוראים אותך ואזס הם יוצאים מהאלמוניות וכותבים יש דנמיות בפורמים , זה כמו בגלי הים , יש ימים שהכתיבה מרובה וסוערת ויש ימים שקטים כמו עכשיו שכל אחד שרוי בעיסוקיו אז משהו שכותבים מעיר את כולם לחיים , ומתחילה כתיבה כתשובה לכתוב בכלל אני מאמינה שהחיים הם כמו גלי הים חלק סוערים חלק שקטים אבל תמיד תוססים

גלין2

New member
דיבורים אנונימיים

לכך נוצר הפורום, ופעילות כמו לכתוב בוקר טוב או שבת שלום , אינה נחשבת בעיני לפעילות . בזה אתה צודק . אבל דווקא אתה בתור אלמן חדש בוודאי יש לך על מה לדבר למשל איך אתה מתמודד עם ילדיך היתומים או עם בני משפחה קרובים . האם הכל הולך חלק? אנחנו פה כדי לשמוע אותך ולנסות לעזור לך מתוך הקשיים שעברנו , וגם להגיד לך לפעמים את הקלישאה הכל כך מרגיזה : הזמן ירפא את החור הזה שנפער בליבך , יצמיח לך מחדש את היד שנגדעה, ובכלל ישלים את מחצית הגוף שהיתה לך וכבר איננה. וגם אם מניסיוני אף אחד מהדברים האלה לא התקיים , בכל זאת אני פה וגם מוצאת לפעמים שהחיים יפים . וגם אם מה שכתבתי עכשיו לא עזר לך, לי הוא עזר ככה קצת לשפוך את הלב אז בוא נשמע מה יש לך להגיד!

אתי161

New member
הצדק איתך !!!!!!!

אין שום סיבה לשביעות רצון מהפורום, שבזמנו באמת היה מקום לשיחות נפש עם אלמנות/ים שכולנו נמצאים במצב דומה, רק ש....רובם הפסיקו לכתוב, עקב זו שכל-כך שבעת רצון מעצמה, כשהיא בכלל לא אלמנה! את/ה יכול לפנות אלי במסר אישי ואשתדל לעזור במיטב יכולתי. בברכה, אתי

אני התחלתי את הפעילות לפני שנים

לא מבינה למה את כועסת , תכתבי אני לא מפריעה לאף אחד עובדה שאני הפסקתי לכתוב , הפסיקה הפעילות בפורום עבורי תגובה כמו שלך מתבקשת לבזכיר לך שאת בקושי כותבת הייתי שמחה לו היית כותבת במקוטם להתנהל במסרים כי זה היה יוצר פעילות בפורום בין האלמנים והאלמנות

em0854

New member
בקיצור , את נשארת

למעלה