בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

אך עבר עליכם יום הכיפורים? ימים לא קלים ימי החגים, זיכרונות יפים של ימים רחוקים ,6 שנים בלעדיו, עולים ומחדדים את החוסר , מעסיקה עצמי עד אובדן כוחות. מתסכל, אבל למדתי לחיות עם הנכות נכות שבה חסר חלק ממני ..לפעמים הפצע מדמם לפעמים רק מציק ,אבל כל יום נמצא עמי וחלק מחיי. אני משתדלת להיות מוקפת בעשייה, בחברים, משפחה ,וכך מצליחה לשמור על אורך חיים טוב ושמח למרות החוסר. כיצד אתם מתמודדים בחגים? ביליתי את כיפור ,כמו כל שנה, באכזיב, חזרתי מצוננת מה שמשנה את תוכנתי למעבר למרכז . בינתיים נחה בביתי בקריה. יום נעים לכם .

צהרים טובים

את מתכננת לעבור למרכז לפעילות של הצדק החברתי? את תמיד היית פעילה חברתית , ואני מאחלת לך החלמה מהירה שתחזרי לכוחות שלך להמשיך להיות פעילה במקום שאת מאמינה בו החגים ממשיכים עם סוכות ברקע , מאמינה שיוקמו סוכות בשדרה והגעגועים למה שהיה ואבד מלווה את כולנו כל השנים לא מאמינה שניתן לברוח מהזכרונות מאחלת לכולם חיים טובים יותר מהשנה שקדמה לזו שתמצאו את דרך הזהב לחיות כאן ועכשיו עם חיוך ושלוות נפש

סוכות בשדרות לו הייתי רוטשילד

הוקמו בצאת הכיפור ונהרסו מיד ע"י פקחי העירייה .

באמת מוזר

כנראה זה במסגרת הפעילות של עירית ת"א בהתנחלות של חסרי הדיור בשדרות רוטישילד כל עוד זה היה במסגרת המאבק של צדק חברתי הם נתנו לפעילות בשדרה להמשיך שהגיע ספטמבר העיריה שינתה את ההתנהגות שלי ביחס לישוב של השדרה במאהל או סוכות לא רק ב"א אלא גם בחולון , היחס השתנה בתחילת ספטמבר שהתחילו הלימודים

הצחקתני ...

מדניות להתנחלות בשדרה? זו התעללות בהומלסים שחיו בשדרה שנים ,אבל כבודדים ,שקופים מהעיין הציבורית .. כואב לעירייה שהם מאוחדים ,שהם בנו קהילה שתורמת לעצמה? מפריע לקהילה שאלכוהוליסט, כבר לא שותה בזכות זה שחבר לקהילה? אולי משהו יכול להסביר ששינה על ספסל ללא שמיכה מותרת אבל עם שמיכה אסורה? השמיכה שנתרמה לאחר שכל רכושם של ההומלסים הוחרם הוחרמה גם היא .. אטימות של עירייה ..כועסת על חולדאי וחבריו שגורמים לפקחים שלהם לפעול בחוסר אנושות כנגד אנשי המצוקה המוחים .

את חושבת לעשות משהו בנידון ?

יש להם בתים לחסרי דיור בת"א , הם מפנים את חסרי הבית לבתים הללו אולי צריך לפתח את בתי התמחוי ואת הבתים לחסרי הדיור כדי שיקבלו את דריי הרחוב יש הרבה בתים נטושים של העיריה שבמחיר קטן ניתן להכשיר אותם למגורים לדיירי הרחוב וגם את חסרי הדיור שיצאו לרחוב , שיבנו דיור ציבורי גם בעיר הגדולה לא רק מגדלי פאר ת"א לא יכולה לאכלס רק את העשירים והטיקונים אלא את כל העם אז אני בעד דיור צבורי שיבנו בת"א בתחנה המרכזית הישנה כפי שתוכנן בעבר ויפתחו את הדיור בדרום העיר ויפקירו אותו לעובדים זרים אלא גם לבני עמנו שגרו שם בעבר ופינו את האיזור שבאו לשם העובדים הזרים

giselen

New member
חתימה טובה

הי לכולם.חתימה טובה,הרבה זמן לא כתבתי,אין לי כבר כוחות.......מנסה להכיר,מבקשים תמונה,קודם כל.....אם אני לא שולחת לא מגיבים(דוגמה:אחד שרווק בגיל51),מתי הוא חושב להתחתן?...........השני אלמן צעיר.שלחתי תמונתי,בטעות.תמונה מזעזעת כך הוא כתב,לפמים אני חושבת שכדי להשאר לבד.........זו תקופה אחי קשה....חגים.........לילה טוב,גיזל

חגי תשרי

השנה החגים נצמדים לסופי השבוע ויש רצף של חג ושבת לכן קשה מאד רוב ההתכנסות בחגים היא התכנסות משפחתית , וגם הפנויים לרוב מרוכזים בחמולה שלהם , או במשפחה המורחבת לכן זו תקופהפחות טובה להכיר אנשים חדשים לא יודעת איפה את נרשמת שהם מבקשיםפ תומונה שלך כתנאי להמשך הקשר תני לחגים לעבור זה עוד מעט מסתיים עוד חג אחד וחול המועד ושוב חג ושבת וזהו אולי אחרי החגים תחזור השפיות לאילו המחפשים חברה /בת זוג חדשה אבל תחשבי אם הוא רווק בן 51 אולי הוא בררן ? אולי הוא לא מחפש משפחה אלא סתם קשר תהיי בררנית למי את שולחת תמונה שלך ולמי את נחשפת אולי הם לא אנשים פנויים לקשר אולי הם רק מתחזים לפנויים , לכן בחג הם עסוקים עם המשפחה , כבדהו וחשדהו הכי טוב שהחברים יוצרים את החיבור כי הם יודעים למי הם חושפים אותך

למעלה