שבוע טוב ובוקר טוב
אכן סוף שבוע קשה עבר עלי, המראות של רעידת האדמה ביפן וגלי הצונמי המכסים את האדמה הוכחה לחוזק של המים , ויכולת ההרס של גלי הים , רק חזקה את הדעה שלי שהים הוא מאגר אנרגיה ענקי משהו קורה לכדור שלנו , וההצפה במים גזלה המון קורבנות אדם וקיים הסיכון הגרעיני שרק מתחיל להחשף עכשיו ובערב השבת , קצת אחרי חצות ישבנו בצט מקשיבים לשירים שאחד החברה שלא יצא למועדון , עלה לשדר לי , כדי לעודד אותי ובאה אמא של חייל קרבי שיצא לבלות , לא לקח טלפון או מפתח , והאמא פחדה להרדם שמא לא תשמע את הדפיקה בדלת דברנו על לבה שלא תפחד מהצט , שתתחבר לרדיו של החדר ולצורך הזה נכסה לפרטי של השדרן , אבל הזהיר אותה לא להכנס לפרטי למעשה הוא הכניס אותה לצט אבל הפחיד אותה היטב מהרעים שבצט ישבנו שלושתינו והקשבנו לשירים והצטרפו אלינו אנשים נוספים היה כבר לךקראת 4 בבוקר שהחייל האמיץ חזר הביתה ואנחנו חשבנו לפרוש הגיע בחור נוסף ואמר אתם חוגגים פה, האמת השדרן השמיע שיריםעבריים שקטים של ריקודי עם ואני רקדתי על הכסא , מנסה להרגע ממראות היום והבחור אומר רצחו משפחה באיתמר , הלכנו לעמודי החדשות ואני לרגע נחרדתי , כי בן דודי נרצח בהגנה על הבית והילדים בערב שבת בישוב אבני חפץ ועצם העניין שזה ערב שבת בצפון השומרון ליד שעם ואני פה צרחתי לאאאאאאאאאא קראתי את החדשות הקשות , חזרנו לצט וספרתי על השבת ההיא שלי שהבטן שדרה חששות , כי פרסמו על אב המשפחה ועל הבת שנפצעה בגופה כיסתה את אחותה הקטנה שהן לא הגיעו לחדר החירום הוא ירה אל תוך הבית ולפתע שמעתי פה צרחות ויללת מכונית משטרה , השעה היתה כבר 4 וחצי בבוקר הרחוב שלי מואר היטב כי יש גינה ציבורית , היו שם מכונית משטרה כחולה ורכב סיור של מג"ב ואשה שצרחה בהסטריה נוראית , וברקע שמעו את יללת האמבולנס שהתקרב לאיזור ברחוב השקט נשמעו היטב הקולות של השוטרים ושל צוות הנטן שהגיע לאיזור במצב הזה ממש לא הצלחתי ללכת לישון עד שנדמו הקולות ברחוב השקט חזר אל השכונה השקטה שלי , ולקראת 5 הרחוב היתה דממה ורק קור חזק עלה מין הרחוב השקט , החברה הצט חזרו מן המועדון השדרן החליט לסגור שידור , והלכנו למיטות החמות אני בבית והוא בבית שלו הטלפן חיבר אותנו לשעה קלה נוספת , הוא נרדם ואני נשארת עירנית עד 6 בבוקר רועדת מהקור תחת השמיכות , נסערת מהארועים שחוו עלי ב24 שעות אחרונות היה קשה להרדם , המראות , החדשות היו ברקע , יפן התערבבה לי עם איתמר היתה זו שבת קשה , שבת של מחשבות של תמונות שקשה לעכל ידעתי שרק במוצאי השבת יתפרסמו השמות של בני המשפחה ואכן שפרסמו בחדשות את שמות המשפחה שנרצחה , היה לי קשה זכרתי את הצרחה שלי אז , שהסתבר לי מהרדיו שבן דודי נרצח אני חששתי כל השבת הבטן שלי אמרה שאני לא רוצה לדעת , אבל מאחר והם שומרי שבת זה התפרסם רק אחרי יציאת השבת ואתמול שאמרו את השמות , עברתי צמרמורת קלה וניסיתי להרגיע וחשבתי עד מתי אנחנו נשלם בקורבנות אדם בארץ שלנו עד מתי המאבק על הארץ שלנו יגבה מאיתנו אובדן קורבנות תמימים וככה התחלתי את השבוע הזה , מחפשת חיבוק חם עם דמעות בעיניים הבוקר החדשות סוקרים את האובדן של משפחה באיתמר אני מקשיבה ועיניים עם דמעות על האובדן , קשה לי עם המצב הזה ויודעת שהמאבק על ארץ ישראל לא נגמר, ומקווה שאילו יהיו הקורבן האחרון חושבת על הילדים הקטנים שנותרו , ועל החיים שלהם הלאה יודעת כמה קשה להיות יתומה מהורים, והם עדיין קטנים וזקוקים להורים תומכים ושהקשבתי לעובד הסוציאלי שאמר שהמשפחות טובות הוא סומך עליהם שיתמכו בילדים ומהכתיבה בפורום יודעת כמה המשפחות סובלות אחרי אובדן אחד היקרים לנו ופה אבדה משפחה שלמה , נותרו 3 ילדים קטנים , שיגדלו כיתומים ומקווה ומתפללת לשבוע טוב יותר מהשבת שעברה עלי ויודעת שחג הפורים מתקרב , אולי לאריו דברים ישתנו לטובה