בוקר טוב חברים ...

בוקר טוב חברים ...

והיום חברה עושה לי יום פינוק!!! איזה כייף לי , כבר ברבע לשומנה התבקשתי להיות מוכנה... לא יודעת מה התכנון , מודה ליקום על שמפגש אותי עם אנשים מיוחדים . יום נעים גם לכם טלי

em0854

New member
מגיע לך יום כיף, מגיע לך חברים טובים

טלי אולי בגלל שאת כזו שמוכנה לתת ולהשקיע אולי בגלל היום הולדת מחר. אז מראש מזל טוב. ובילוי נעים היום. עדנה

בוקר נפלא לך

את יודעת לאסוף סביבך הרבה חברים ויש רגע שהחברים יודעים לפרגן , אז בילוי נעים

2א מאה2ה

New member
צהריים טובים לכולם אולי יעזור לנו לשמוח ...

תפילה לקראת חודש אדר / אורה רבקה וינגורט הופיע בעלון "משפטים" של מעייני הישועה תש"ע ריבונו של עולם, עומדים אנו בפתחו של חודש אדר, חודש בו מרבין בשמחה. ואני תפילה לפניך, שייפתח לבי לשמחה הזו. שאסכים להיות בשמחה, שארצה בה. שאהיה מוכן לוותר על המסכנות והדכדוך, המרה השחורה והקדרות. שאזכה להגביה עוף מעל מצוקותיי ומועקות לבי ולגיל ולשמוח בך. עזור לי להשליך מעלי את כל הספקות העמלקיים, את כל החרדות והערפולים, וזכה אותי לאמונה בהירה שתובילני לחדוות הלב. עזור לי לראות אותך מאחורי כל המסכות והמסכים, ולדבוק בך. הושיענו אלוקי, ואראה פניך מבעד להסתרים, ויקויים בי "כי אשב בחושך ה' אור לי". אל גדול אשר העוז והשמחה במקומך, עזור לי להוסיף מיום ליום בחודש הנפלא הזה, בשמחה פנימית ואמיתית. עזור לי לשיר, לנגן, לרקוד ולנוע, למרחבים חדשים של דיצה. ובד בבד, עם היפתח הלב על ידי השמחה, סייע לנו לזעוק אליך בזעקה גדולה וכנה. בימי הפורים הבאים עלינו לטובה, עזור לנו לקרוא אליך, ואתה – קרע רוע גזר דיננו, ויקויים בנו "כל הפושט יד נותנים לו". א-ל אחד יחיד ומיוחד, עזור לנו להתחבר בימים קדושים אלו באהבה ואחדות גדולה. לטעום את מתיקות הנתינה, לפרוץ את המחיצות שבינינו, ובינינו לבינך. זכנו להרבות בצדקה, ולקיים את כל מצוות הפורים בחשק ובדבקות נפלאה. וביום הפורים בפרט, עזור לי להרפות מאחיזתי בשליטה. שאאפשר למציאות להתנהל על ידך, ואשיש בהנהגתך. ועל ידי כל העבודות הקדושות של הימים הבאים עלינו לטובה: השמחה, הזעקה, האחדות, מקרא מגילה והנתינה, ייפתח פתח אמיתי בלבותנו, וכנגדו ייפתחו שערי רחמים, רצון וגאולה שלימה. ליהודים היתה אורה ושמחה, כן תהיה לנו.

טטי22

New member
מאחלת לך המון ימי כייף אשה יקרה

את אאשה יקרה ואדם מיוחד מאחלת לך המון דברים טובים מזל טוב ליום ההולדת

היה יום קסום

התחלנו במסג' ורפלקסולוגיה המשכנו בטיול בחניות וארוחה אצל אמא של חברתי ...היה יום מאד מהנה עם חברה מאד מיוחדת , זכיתי .

למעלה