שבת שלום
מאחר וחברות זה הכח המניע אותי לאחרונה , אז טלפון לחברה , שנתנה לי לי הטלפון של הירקנית האהובה עלי טלפון שני לירקנית השכונתית יביא אלי את הירקות לשבת כי במקרר שלי אין עגבניה אחת לרפואה ,יש בה חומרים מרפאים את העיכול וגם בבננה שיש מינרלים הטובים לגוף שלי , לכן מקפידה לאכול מדי יום בננה במשלוח הגיעו ירקות טריים וריחניים , הפתיחה לשבת נעימה אומנם קמתי רק בשעה 11 אבל עד שהתקלחתי והתלבשתי המשלוח נאסף ונשלח אלי ובשעה 12 צלצל השליח בדלת ובידיו קופסת קרטון מלאה בכל טוב המיועד לשבת שלי ירקות טריים וטעימים , עגבניות מלפפונים ובננות טעימות אז עלה בראשי הטעם הטעים של מרק הבטטה שאכלתי במפגש וציק צק הירקות התרחצו והתנדבו להכנס לסיר לכבוד השבת ועכשיו אני מדלגת בין הסירים למחשב , מבשלת אוכל טרי לשבת מרק ירקות עם כנפיים לערב השבת כבר מוכן על הפלטה ובסיר השני מרק בטטה כתום עדיין מתבשל ויעבור ריסוק קצר ועגבניות ומלפפונים מחכים להצטרף לסלט ירקות טרי לכבוד השבת פעם אמרו תן לאצבעות ללכת במקומך , וואלה זה עובד לא רק בפרסומת ובעודי כותבת לכם מתקשרת השכנה : את בבית , אני תיכף יורדת אליך היא באה וובידיה צלחת קוסקוס חם ומעליו ירקות מבושלים וקציצות של מפרום זה מדהים , לחשוב שקמתי לא היה בבית אוכל מוכן לשבת ועכשיו מלא אוכל טרי וטעים לכבוד השבת המלכה ובלבי תפילת תודה לבורא כל העולמות שחסדו שופע יום יום {כמו המן במדבר , כל יום הגיע מן טרי רק ביום ששי אספו מנה כפולה גם עבור השבת המלכה שלא יעבדו ביום השבת