בוקר טוב חברים !!! שיהיה סופ"ש מצוין לכולם!!
B Bananit84 New member 17/7/09 #2 בוקר אור.......|מתמתחת| אחלה סופ"ש חבר'ה.... הולכת להשתעמם רציני השבת...
א אביר אור קסום New member 17/7/09 #4 ספרים אישה ספרים קודם כל לה? את לבד ללא ילדייך תקליקי את עצמך שבת עם קליקת המרכז והיה אם לא ספר טוב חבר לשעות הנאה רצופות
ספרים אישה ספרים קודם כל לה? את לבד ללא ילדייך תקליקי את עצמך שבת עם קליקת המרכז והיה אם לא ספר טוב חבר לשעות הנאה רצופות
B Bananit84 New member 17/7/09 #6 ת'ה צוחק? אני כל החודש בלי הילדים... מיהם קליקת המרכז??? ספרים,,, כבר צריך לחדש את המלאי....
א אביר אור קסום New member 17/7/09 #3 סופ"ש מהנה ומקסים מלא חוויות ואוויר של הרים. מוזיקה טובה שמשפיעה על הנשמה, קבלת שבת טובה בקבלת פנים חמה.
סופ"ש מהנה ומקסים מלא חוויות ואוויר של הרים. מוזיקה טובה שמשפיעה על הנשמה, קבלת שבת טובה בקבלת פנים חמה.
B Bananit84 New member 17/7/09 #5 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חשבתי שזה פורום של דתיים כאן....... הבחורות האלה.... אמממ... יותר מדי קלוזאפ על החלקים ה.....אהמממ... רגישים...... אחחחחח אתם הדתיים.....
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חשבתי שזה פורום של דתיים כאן....... הבחורות האלה.... אמממ... יותר מדי קלוזאפ על החלקים ה.....אהמממ... רגישים...... אחחחחח אתם הדתיים.....
א אביר אור קסום New member 17/7/09 #7 אני משגיח בחוף מטעם משמרת הצניעות../images/Emo197.gif כל אחת צריכה להיבדק לפניי אם זה עומד בכללי המקום ואם זה לא עומד אני מבקש/דורש מהן להסיר זאת לאלתר מעליהן ללא שהיות
אני משגיח בחוף מטעם משמרת הצניעות../images/Emo197.gif כל אחת צריכה להיבדק לפניי אם זה עומד בכללי המקום ואם זה לא עומד אני מבקש/דורש מהן להסיר זאת לאלתר מעליהן ללא שהיות