בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים../images/Emo24.gif

מה נשמע אנשים? טוב היום יש לי מבחן ראשון הסמסטר אבל בקטנה, המבחן הכי קצר שהיה לי בתואר כולה שעה וחצי בלי תוספת זמן ואני בחוץ. למרות שהתכוננתי אליו 4 ימים אני מרגיש עכשיו כאילו שאני לא יודע כלום, טוב נקווה שזה יגמר בשלום. אז שיהיה בוקר טוב לכל הלומדים, העובדים והישנים, יאללה אני זז לעשות חזרה אחרונה. אגב שפרד בתור חובבת שירה ממליץ לך לראות מחר ב9 בערב בLBC את הערב שירה של מחמוד דרוויש בחיפה
. מומלץ ביותר.

lion 7

New member
בוקר טוב

בוא נתפלל להצלחת הסטודנטים במבחנים , וגם שיהיה יום יפה נאה , עם מצב רוח טוב , בחיים המודרניים האלה , כולם רצים כאילו זה היום האחרון , להרגע לקחת קצת אוויר לנשום להרהר בישוע העני מאד , שלא היה לו מקום אן לשים את ראשו , להרהר על האושר שדרכה יש לנו חיים אחרים , ישוע אמר : באתי בכדי שיהיה לכם חיים , ושיהיה לכם טוב יותר , נתפלל לאחרים שאין להם את החסד הזה , שהיום אנחנו נהיה אלקמחה כמו ששר אותה מנסור לבקי , שנהיה רגועים , אפילו במבחן הקשה באוניברסיטה , או עם אי דיוק בזמנים מצד הקבלן שעובד אצלך בבית , או הבוס המרגיז , שנדע שיש ישוע לידינו , והוא מדריך ורוצה שאנו נעבור את אלה בחוכמה .. יום אחלא מין אלעסל לכולם

בוקר טוב!!בהצלחה!!!!

לי יש מבחן ביום ד' ועדיין לא התחלתי ללמודץ עוד מעט מתחילה בעוונותיי הרבים:( שיהיה יום מבורך ומוצלח לכולם!

lion 7

New member
בוקר טוב לכולם

טוב ניצלתי את השרשור בכדי שלא תתבלבלו , היום אני גומר כמעט (מסע הייסורים בכיף) , השיפוץ בבית עם האבק וההיעדרות מפה ומהעבודה , באים אל קיצם , הדבר הטוב שהכל הלך טוב ויפה , הכל מוכן לחורף , שום דליפה (כך הבטיח הצבעי) , לא תטרטר אותי עם לוח החשמל כמו שהיה בחורף האחרון , מה גם הילדים יהנו מצביעת הגג , הם עכשיו ישחו בבריכת המים על הגג , הריצוף בתוספת הבית כמעט בסיום , נשאר כמה פרטים כמו צבע ואחר שאני אעשה מאוחר יותר , דבר טוב אני משתוקק לכנס עם המנהלת (טוב שיפרד המשפחה השנייה תהיה עסוקה עם האולם של החתן כלה באוגוסט, חבל אנחנו כן ) בוקר טוב לכולם , אוטוטו השמש תבצבץ לה מתוך העלטה , ויהיה יום חדש מאז ומתמיד כמו בעבר , הקפה ששתיתי אתמול והלילה , יחד עם היתושים שתרמתי להם בלי הסכמה עם עקיצות כמות דם .. טוב דיברתי הרבה , בוקר טוב אחיי ואחיותיי ..

בוקר טוב

בוקר טוב ליון ורותם אני מה זה שונא שיפוצים, זה עושה מלא בלאגן בבית והרבה רעש, וביחוד אם אני צריך לעזור בשיפוצים
. יאללה בוקר טוב לכולם והמשך יום נעים, אני זזתי ללמוד.

rotemfiji

New member
חחח..חושבים על התוצאה שתהיה בסופו של דבר

וזה מה שעושה טוב על הלב. אם כבר הכי מעצבן זה לשפץ אתר אינטרנט- כמו שאם אני רוצה לעשות איזה תיקון או הוספה אצלי באתר זה לוקח לי כמה ימים לעבור דף דף..הכי מעצבן שיש, וזה אגב המצב שיש לי עכשיו- בעעע... טוב לא נורא- זו מטרה טובה, אני מוסיפה את הפרסום של ה"צלב של נצרת" כמו שצריך בכל מיני דפים באתר.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים לכולללכם../images/Emo24.gif

אין עבודה היום..חורבן הבית.. והנה אתם פרוחים פה וליון מברוק..עוד שבוע ותשכחו מכל הסיוט של שיפוץ נקיון ופועלים בתוך הבית
בהצלחה אלפא..ולשאר הנבחנים
אלרב י2אוויקו וינאגיחקו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן, על זה אמר לך אליהודי שלשום שהוא לא

אוכל ושותה מחר בערב(שזה אתמול בערב ועד היום אם אני זוכרת נכון)

rotemfiji

New member
כן ראיתי שהוא רשם.אבל חשבתי שזה כבר היה

אתמול..אני לא בדיוק עוקבת אחרי זה, לא חשוב לי כל כך ובטח שאני לא צמה.

lion 7

New member
תודה לך/ם

כמעט בסוף , זה מתיש ,אולם תמיד נחמד לראות את הסוף . זה דומה לחיים בכלל , אתה מתיר לישוע לשפץ כמה דברים לא יאים לך ,בסוף נראה את פועלו כסיומת טובה ובונה , אדם חכם הוא זה שנותן לבונה הבית לעשות את השאר ..

rotemfiji

New member
עשיתי עדכונון לקארדו..אתם מוזמנים לראות.

ויש לי עוד איזה 6 אתרים בירושלים לכתוב עליהם..רק עכשיו אני מתפנה לכך וזה לוקח לא מעט זמן... אגב- מה עם הסיפור על הדלת שהובטח לי ?? עדיין מחכה לו
קארדו

למעלה