בוקר טוב חברים שלי..

livנת

New member
בוקר טוב חברים שלי..

נא לשים לב -לכל- התגובות שלי הבוקר. הן מיועדות לכולללללם: דנבר הדינוזאור (שאוהב לישון(, אדם (הזמר), כפיר (-=כולה גור אריות), אבו שפם (חובב התאילנדים) ומי שלא זכרתי וטוב שכך :) ולא לשכוח, שמה שלא יהיה, אני והג'יפ שלי אוהבים אתכם. סופשבוע כיופי! לבנת

livנת

New member
הכול יחסית..

ואני עוד לא קוראת לו ג'יפ עד שהדרייבשאפט לא ייבדק ויוכיח את עצמו אחרת.. סתתתתתם. בשבילי מותק, ובשביל הבן שלי זו יציאה קטלנית מהשיגרה כל היום על אפניים, קורקטנט ממונע, טרקטורון, ופונטואים :) האמר- אמרתי לכם מראש שזה לא! אז חפשו את החברים שלכם ושאני אשלח תמונה אתם תרצו להיות חברים שלי :) אני צריכה לצלם אותו בשביל לשלוח. זה לא בראש מעייני, כי להבדיל ממכם יש לי עוד דברים מעניינים בחיים מישהו היה בהופעה של חוה אלברשטיין? ושל אבישי כהן? (באסיסט ומלחין מוסיקת ג'ז)?

yosi57

New member
אנו מזמינים אותכם לאתר פוקוס-רפואה משלימה

התלהבתי מאוד מהפורום שלכם, הוא יעיל מאוד, אנו מזמינים אותכם לגלוש באתר שלנו שכתובתו: www.time2focus.com שעוסק ברפואה משלימה ומוצרים טבעיים ובנוסף יש בו קישוריות לאתרים מומלצים ברפואה. מומלץ לשמור במועדפים. לחיים בריאים יותר. יוסי

denver101

New member
בוקר טוב גם לך לגבי המצוף של הגיפ

הרכב שלך לא נפוץ ונמנה בקטגוריית הגיפים הבעייתים מבחינת אמינות ומבחינת להשיג חלקים רובנו כאן אנשים מבינים בתחום ובגלל הבעיות עם הרכב הנל אין לאף אחד כאן אינדיקציה במחירים . אבל אמרת שיש לך איזה סידור עם איזה מוסך מרכזי גשי לשם תקני את החלק בהנחה משמעותית ולכי לידיד שלך שהוא מכונאי ושהוא ירכיב שבת שלום

למעלה