בוקר טוב חברים למי יש מתכון ללחוח

רובנס

New member
בוקר טוב חברים למי יש מתכון ללחוח

תימני אסלי ולא משופר וכאלה בבקשה תודה רבה
 
לחוח /1מדינת ישראל

מתוך הספרים שלי שבקישורים - ספרי מתכונים של ........ הלחוח הוא מעין בצק מטגן , חביתיות עבות או פינקייקס בטעם עדין. הוא מוגש בתוספת מטבלים שונים וסחוג. החומרים 2 כפיות גדושות שמרים טריים 2 כוסות מים פושרים 1 כפית מלח 2 כוסות גדושות קמח אופן ההכנה מערבבים את השמרים, המים המלח וכף קמח בקערת זכוכית. מניחים להתפחה כפולה. נותנים את הקמח בקערה עמוקה. מוסיפים את השמרים המותפחים ומערבבים עד שמתקבלת עיסה דלילה. משהים מכוסה במקום חמים כ- 20 דקות. מחממים מחבת ומשמנים אותה במעט מרגרינה. נוטלים בעזרת מצקת קטנה מהעיסה המוכנה ויוצקים למחבת , בערך בעובי ½ ס"מ, כאשר נוצרות בועות והחלק התחתון חום זהבהב הלחוח מוכן. מקור - 1מדינת ישראל
 

רובנס

New member
תודה רבה על המתכונים ומצטרפת לשאלה

איך מוצאים את המתכון של AL55 הייתי בקישורים במאמרים ולא מצאתי אודה על המתכון
 
למעלה