נכנסתי להגיד בוקר, צהריים ואפילו לילה טוב לכולם. אני כבר יושבת על המזוודות, כמעט הכל ארוז ומוכן נותרו דברים אחרונים להכניס לארגזים, ובסוף בסוף גם נכניס לארגז את המחשב. מקווה שלא אהיה מנותקת לזמן רב מהעולם החיצון ושאצליח להגיע הנה להסניף ממלותיכם.
כבר את השיר הזה רוצה אותך מאת עדינה .ו רוצה לצאת מתוך הערפל מתוך הצל, רוצה לגעת לא רק בך לא רק בגופך, רוצה לגעת בכולך בקולך בפעימות ליבך! לפסוע עמך באותו השביל לו רק ידעתי לאן אותי יוביל. מחישה צעד עוצרת שתיים הושט לי יד, נצעד בנחושתים. תגיד לי היי תגיד לי וי רק אל נא אל תגיד לי די. רוצה-לא רק רגע קסום אחד, לא רק רגע של גוף אחד, לפסוע עמך יד ביד ליישר אליך בגאון המבט, רוצה לנשום אותך אל תוך חיי רק אל נא אל תגיד לי ביי.
רוצה אותך ללא דעות קדומות רוצה אותך ללא עכבות רוצה אותך ללא משקעים ושלא יפרידו בנינו אנשים רעים. רוצה אותך בימים ובלילות להרעיף עלייך חיבוקים ונשיקות. רוצה אותך עכשיו שאחד את השני נאהב. רוצה אותך לחלום רק כשאתעורר אל תגידי לי שלום.
הייתי משיבה למילותיך... השקיני אהבה מאת עדינה .ו המשיכי לטייל בין שבילי העפר תעלי ותרדי בין סלעי המדבר, השקיני בחום היוצא מליבך השקני...עד שאגיע לרוויה. כל נים וכל גיד בגופי רוטטים הולמים והולמים בי עד כלות נשמתי, כל רטט בגוף...כל תנועה עדינה מזכירים כי קיים עוד מושג א ה ב ה. (במקור הפניה בשיר היא לגבר, כעת לרגע דל התאמתי המילים לך)
אדדה אליך כתינוק בן יומו אכרוך זרועותיי סביב מותניך, שפתותי היוקדות אצמיד אל שפתותיך- אחוש רוגע ובטחון. אמלא זמנך היתום בלעדיי לא אתן לרגשותיך להתנפץ לא אשאירך בדד בים הרגשות אגשים את משאלות ליבך. המלאכים אינם בוכים, החמה המחייכת אליך מחממת כל נים בתוך חדריי, לא אנטוש אותך לרגע בחבל טבורי מחוברת אליך.
חשופה – עירומה, כמו תינוק שנולד. מוגנת בין זרועותיך, כמקלט לגמרי לא לבד. כמו להרגיש לראשונה את חומה של השמש – ללא הגנה. לנשום את האוויר-החמצן, לתת לו לחדור לכל פינה, שיבוא כמו הקשת בענן… להתבונן בלי עיניים, לחוש בלי ידיים, לדעת בלי לחשוב, לעשות בלי לפעול, חלק מהיקום הגדול. רק להיות, לחיות – לעד לחוות- אהבה טהורה ענקית, עצומה – לא לבד!
אני לקראת סוף היום ולמי שלא זוכר מחר יום שלישי פעמיים כי טוב. לא יודעת למה בבוקר היה לי מעט קר. (או שרק לי, ואני מדמיינת?) אך כשיצאנו החוצה האוויר היה צח, השמיים היו כחולים, והרגליים הלכו עד לרכב שהיה מאוד רחוק מאחר ולא מצאת חניה אתמול כשהגעתי הביתה. לא היו לי הרבה מטלות לעשות הכנסתי את הכלים למדיח הכנסתי את הבגדים למכונת הכביסה את הנעליים של הילדים הכנסתי למקומם הדלקתי את הקומקום להכין לעצמי שתייה חמה עם מספר דל של עוגיות מלוחות. והתיישבתי ליד המחשב. אני מקווה שהיום יהיה לי מעט יותר זמן מאתמול שילושם. המשך יום מצוין לכולם!!
יש ימים כאלה גררררר שהם חמים (מי אמר שהוא הרגיש בריזה??) שהעבודה סוחטת הכל (מי הזכיר כאן מיץ תפוזים???) ולמרות הכל ואף על פי: מיישרת זנב מרימה כנפיים מזיזה משושים ועפה לי להמשך סידורים מי רוצה טרמפ'? רק טוב!!!
ולגבי השכנים רינה גרמת לי לחייך. יש לי פחד מוות מכלבים לכאורה יש שם שכנים נחמדים (ממבט ראשון) אבל... ספרתי כבר חמישה כלבים בבניין כאשר אחד מהם זה בכלל לא כלב אלא איזה חמור או סוס חחחחח מה יהיה כאשר אעבור לגור שם אצטרך לתת כבוד במעלית לכלב ולבעליו.. ולתת להם זכות קדימה תודה בכל אופן לכולם על מילותיכם