בוקר טוב זונות

Gs17

New member
בוקר טוב זונות

עוד שעתיים וחצי ואני אהיה באונ' חיפה מקיא את כל מה שאני יודע במבחן הפסיכומטרי. לאחר מכן יצא הסיור לכיוון המרכז לבחינות פסיכומטריות כשאר בידיו קליבר 12 מ"מ. שם נחזה בנפלאות הגוף האנושי ונבחן טוב טוב על שום מה נקראת בלוטת הלימפה, בלוטת הלימפה. אחורי זה הסיור ימשיך חזרה לכיוון חיפה לביקור אצל האקסית, שבו נתעדכן על חייה העלובים ועל הרצון העז שלה לחזור אלי, ובו בזמן שנשתה קפה (שבשלה כמובן נכניס כמות ציאניד נכבדת, בשביל הטעם כמובן...), ננסה לגלות היכן באמת נקודת הG מסתתרת. את הסיור נסיים בתחנת מד"א חיפה, וכשנקבל נסיעה לשיכור ברחוב, נכניס לו ליד וונפלון 14G (המחט הכי גדול שיש), ונדאג לעשות לו עירוי הפוך (כלומר במקום להכניס נוזלים, נוציא אותם...), למשך הלילה. כן אנשים לי יש מבחן פסיכומטרי. מקווה שאני אמות עד אז. תודה ולא להתראות.

זונע

New member
פסיכומטרי זה מגניב.

3 שעות וחצי אתה מנחש. זה להתאמן ללוטו.

לא לא, היא צוחקת...

לא רוצים לשמוע אם כבר הגעת הבייתה בשלום והכל בסדר, מה זה מעניין? אבל אם לא חזרת הבייתה... על זה בדיוק אנחנו רוצים לשמוע...

המזגן

New member
היי הוא אצלי בטיפול

מתנדב זק"א.שכחתם?!לא נורא .מי הזמין פה רגל שמאל?אהה?טוב ,נו זריז.

המזגן

New member
היי הוא אצלי בטיפול

מתנדב זק"א.שכחתם?!לא נורא .מי הזמין פה רגל שמאל?אהה?טוב ,נו זריז.

Gs17

New member
סתכלי על טיילר

הוא עוד כותב דו"ח שבועי על המצב בארץ... אני עוד ילד טוב...

Soviet Spy

New member
פסיכומטרי דפוק >:

ניחשתי 46 מתוך 219.33 (כן, היה לי כל כך משעמם עד שחישבתי כמה שאלות יש בממוצע במבחן). והחדר נראה כמו איזה תא גזים, עם דלת פלדה משוריינת כזאת והכל אטום וקפוא שם קיבינימט... >>: יש מצב ל-400...

duduamar

New member
400 זה מצוין..

הכרתי מישהו שהוציא 370... אשכרה! רק על השם נראה לי מקבלים יותר...

Gs17

New member
גם אצלנו זה היה דלת פלדה אטומה

רק היה צריך להוסיף כמה דקורטיבים לאווירה, להכניס כמה שואיסטים לתוך החדר ויש לך הלם תרבות...

למעלה