בוקר טוב ו-

סמדרא

New member
בוקר טוב ו- ../images/Emo42.gif

איך שאני ישנתי טוב.... משעה 23:00 עד 6:00 (באמצע התעוררתי רק פעם אחת למס´ דקות ולא בגלל הקטנים). שיהיה לנו סופשבוע נעים וחמים...

בוקר טוב ושאלה חדשה:יום כיף לאמא

קודם כל תודה על כל התשובות בעניני שינה. נראה לי שמה שאעשה זה אחכה עוד קצת (שבועיים???) ואתחיל למשוך אותם בבוקר. אין לנו משפתחון או משהו שבו יש המון ילדים ואולי זו אטרקציה לא לישון, יש רק את אמא (המשעממת ומרדימה?) והאמת שבגלל שהם קמים מוקדם הם עייפים יותר בבוקר, אתמול פשוט נשפכו בשמונה בבוקר! אז הרעיון הוא לאחר את השינה בבוקר ולהקדים את השינה בלילה. טוב נראה כבר איך נעשה את זה. לאט לאט. בכל מקרה החלטתי ברוב קולות (אני עצמי ואנוכי) לצאת ליום או חצי יום חופש. כן, מגיע לי, אני עובדת קשה בתפקידי הנוכחי במנהלת מחקר ופיתוח של הבית הזה, ורוצה לכייף. רק מה, אין עודף ממון. אז אני מבקשת רעיונות ! אני מתכוונת לבלות לבד. אולי לפגוש את בעלי באמצע, לא יודעת,א בל באופן כללי להעביר כמה שעות בסבבה (אוי, אולי אני אלך להצגה יומית? לא הייתי בקולנוע עידן ועידנים). בקיצור, למי שיש רעיונות אשמח לשמוע (אולי עוד איזה אמא רוצה לברוח ונברח יחד...) אוי הנה הפושע שלי שוב עלה על אדן החלון (מתכנן לקפוץ? אנחנו בקומה ראשונה, חבל לו על המאמץ) ולכן אני ניגשת להצילו, שוב.

דבורי

New member
אני מציעה לשלב מסאז´

או אולי רפלקסולוגיה, שיאצו וכדו´ - בקיצור איזשהו טיפול מרגיע כזה. אולי בכלל תעשי ארוחת בוקר במלון, ספא, ארוחת צהרים עם הבעל, ואח"כ סרט? סתם הפנטוזים שלי.

טל של 4

New member
רעיון מבורך

השבוע לקחתי יום חופש לעצמי. לא עשיתי כלום (כמעט) נשארתי בבית לבד לאחר ששילחתי את הילדים לגנים, עשיתי סדר בשקט, תייקתי מסמכים...ונהניתי מהשקט. הבעיה שלי היא שכל יציאה לחופש כרוכה בד"כ בהוצאות רבות (שופינג מסג´ בית קפה..) ולכן הפעם נשארתי בבית. ממליצה בחום.

אולי לקחת ספר טוב לים (ביום יפה כמו

היום למשל) עם בגדים שמתקלפים, להצטייד בשתיה קלה, עוגה וסנדביץ מבית טוב (כמו דומיניק, ארקפה או לחם ארז) להתיישב על כסא נוח מול הגלים ולקרוא... שילוב של ארוחת צהריים מאוחרת קלילה עם הכעל או חברה בהחלט יכול לסגור יפה את היום. עד 16:00 את בבית חזרה עם הילדים! כמובן שמסג´ זה נחמד אבל עולה כמאתיים שקלים (אפשר במקום ארוחת צהריים
...). ד.א. אפשר להחליף את הים בחצר שטופת שמש (אולי להורים שלך או להורים של בעלך יש??? ושם גם יש מיטה שתוכלי לתפוס עליה תנומה בצהריים...).

נירית1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

גם אני ישנתי לא רע בכלל יחסית. וצפוי סופ"ש נעים אבל על הבוקר לשמוע "קסמים" נופלים בסביבתנו ממש עושה לא נעים על הבוקר

שי99

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מגיע פרס לשלושת המלאכים שלי
, שלמרות שהם חולים... מתנהגים ממש למופת. נירית - ראיתי הבוקר את החדשות וחשבתי עליך. לא ממש סימפטי. מקוה שיהיה שקט אצלכם. סופ"ש נפלא ובריא לכולם, שי

לדורון, דלית ולכל הירושלמים.

יש עכשיו מבצע של האגיס ב 37.9 ש"ח בסופר הגבעה (גבעת מרדכי) של האחים חממי. מי שלא מכיר זה על רחוב שח"ל קרוב לכניסה מבגין - שח"ל 58. אז "... רוצו לחנויות "
יובל.

קרן משם

New member
ולאיפה אתה נעלמת לאחרונה?

מה שלם הבננות? ובקצת יותר שמיות הצבעת לתחרות? מחכה
לעוד מעטפה מהבהבת אחת!

DEISENHA

New member
תודה

תודה אבל שלנו משתמשות עוד בטיטולים הראשונים בחבילות הקטנות ואיך לא רואים אותכם מטילים?

ב ני

New member
בוקר נהדר../images/Emo79.gif

קמנו עכשיו. והשמש בחוץ זורחת... והיום התעודות ...... יום טוב ושקט לכולם.

anat30g

New member
צהרים טובים

אנחנו בדרך החוצה. נוסעים לשבת חתן. נשהה בכפר המכביה... איזה כיף - סופשבוע בלי הילדים
גיסתי המקסימה תשהה פה עם כל 4 הילדים שלי ועוד אחד שלה וגם בעלה ראוי לציון לשבח על הסבלנות והנכונות שלו... אבל גיסתי ראויה לא רק לציון לשבח אלא גם למדליה כי היא בהריון ואני מניחה שברגיל לא קל לה... אז פלוס 4 ילדים נוספים - זה בטח יהיה לא קל. זאת הפעם השניה שאנחנו עוזבים אותם לבד מאז הולדת התאומים, בפעם הראשונה השארנו עם ביביסיטר... ואז הייתי יותר רגועה כי גם הורי היו פה קרוב. אבל עכשיו הורי באים איתנו, אז רק חמי וחמותי יהיו לעזור... שבת שלום לכולם

למעלה