בוקר טוב...ושמח !!!

בוקר טוב...ושמח !!!

כמה בדיחות ליום שמח..... זוג שהיה נשוי שלושים שנה רצה לחגוג את האירוע ונסע ואתו המלון שבו הם בילו לפני שלושים שנה. בערב כשהם נכנסו לחדר הגבר נשכב על המיטה והאשה נכנסה למקלחת, יוצאת ממנה עירומה לחלוטין ועומדת לפניו בפוזה מפתה. "אתה זוכר על מה חשבת לפני שלושים שנה כשהיינו כאן?" שואלת האשה. "כן " עונה הגבר "חשבתי שאני אדפוק אותך עד שהמח שלך יצא לך מהאזניים ואני אמצוץ את שדיך עד שיתייבשו". "ומה אתה חושב עכשיו, מותק?" שואלת האשה. "אני חושב שהצלחתי לא רע !! " עונה הגבר. ============================================ אשה יוצאת מהמקלחת בבוקר עירומה. בעלה ניגש מאחוריה מחזיק את שני שדיה ואומר: "אם היית מצליחה להקשות אותם קצת, לא היית זקוקה לחזיה! ". האשה כועסת מאוד ולא מדברת איתו כל השבוע. לאחר שבוע כשהיא יוצאת מהקלחת הוא בא מאחור מחזיק בשתי ידיו בישבנה ואומר: "אם היית מצליחה להקשות אותו קצת, לא היית צריכה להשתמש במחוך! ". האשה כועסת מאוד. למחרת כשהגבר יוצא מהמקלחת האשה ניגשת לבעלה, תופסת אותו ב"מה שמו" ואומרת: "אם היית מצליח להקשות אותו קצת לא הייתי צריכה להשתמש בשמוליק
============================================= גבר זקן עולה לאוטובוס ומתיישב. בתחנה הבאה עולה לאוטובוס בחור בתלבושת פאנק עם שערות בצבע ירוק,אדום, צהוב וכחול לבוש בבגדי עור שחורים. הגבר הזקן מסתכל עליו ממושכות. "מה יש סבא" שואל הפאנקיסט "אתה לא השתוללת אף פעם בחיים שלך?". "כן" משיב הזקן "פעם דפקתי תוכי וחשבתי לעצמי שאולי אתה הבן שלי
".

עוד אחת../images/Emo13.gif

שתי חברות יוצאות סוף סוף לבלות לבד בלי הבעלים. לאחר לילה מהנה, חזרו די מסטוליות ברגל הביתה‎. פתאום בא לשתיהן להשתין אז החליטו להכנס לבית הקברות הסמוך כי ממילא אף אחד לא יראה אותן שם‎. כשגמרו את צרכיהן, נזכרו שאין להן במה לנגב‎. אחת החליטה לנגב עם התחתונים ולאחר מכן זרקה אותם בין השיחים‎. השנייה לקחה סרט מזר שהיה מונח לידה וניגבה‎. למחרת בבוקר התקשר אחד הבעלים לחברו‎: - תשמע, כנראה שעשו חיים הבנות אתמול, שלי חזרה בלי תחתונים‎. - אתה מתלונן? שלי חזרה עם פתק בתחת שהיה כתוב "לעולם לא נשכח אותך‎".

ו....עוד אחת../images/Emo13.gif

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב בביתה, מפשיטה אותו, מכניסה אותו למיטה, ולפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית. "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון", האיצה במאהב. "אני לא יכול, מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום. "אתה מוכרח. אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצדם עד שאחד מהם שאל: "תמיד אתה רץ בעירום?" "כן", ענה המאהב, "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף". "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?", הציק הרץ שלצדו. "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה". "ותמיד אתה רץ עם קונדום על הזין?", הקשה הרץ. "לא", עונה המאהב, "רק כשיורד גשם".

ו..התירוץ של המאה ../images/Emo13.gif

גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר.

למעלה