בוקר טוב ושבת שלום

בוקר טוב ושבת שלום

זהו ביום ראשון אנחנו מתאשפזים לצורך EEG וידיאו מקווה שנעבור את זה בקלות יהיה' קצת קשה להעסיק אותה כל השבוע מבלי לצאת מהחדר היא בחרה ספרים ובובות שהיא רוצה לקחת קניתי לה חומרים ליצירה אשמח אם למשהו יש עוד רעיונות

בהצלחה

אני זוכר שיש שם טלויזיה, ניתן אולי להזמין כבלים , ואולי מותר להביא מכשיר ווידאו,DVD למה שהיא אוהבת.

ענת71

New member
../images/Emo168.gifהאזנה למוזיקה תעזור לה להיות ערנית.

גם אני עברתי את הבדיקה הזאת קשה להיות ערנים כל כך הרבה שעות. אני האזנתי למוזיקה וזה מאד עזר לי להיות ערנית. שיהיה לכם בהצלחה ושבת שלום.

רפי35

New member
נראה לי תלוי בבן אדם, אותי מוזיקה מרדימה..../images/Emo3.gif

ענת71

New member
../images/Emo79.gifתלוי איזה מוזיקה.

אם אני יאזין לקונצרט אז אני ירדם.

gal126

New member
וידאו E.E.G

שלום רב וידאו E.E.G זוהי בדיקת E.E.G שבטח מוכרת לך רק אתה נמצא במעקב של מצלמות שמאפשרות לרופא לראות את החולה בזמן התקף (דפוסי התנהגות בזמן ואחרי התקף במידה ויהיו במהלך הבדיקה). בדיקה זו אורכת בערך שבוע בה מחברים את החולה. כך ניתן לקבוע את סוג האפילפסיה במדויק. חשוב לבצע בדיקה זו בכדי לקבוע טיפול מתאים ביותר לחולה. בהצלחה תמר

tropical888

New member
האם הבידקה מתבצעת בבית החולים?

או שהמצלמה מחוברת אליך אותה בבית? וכמה זמן זה נערך? ואם במשך התקופה אין התקף?? אז?

חייםלוי

Member
מנהל
הבדיקה נעשית באשפוז בבית חולים

היות והיא נמשכת כשבוע הסיכוי גדול מאד שיקרה התקף בזמן הבדיקה או אפילו כמה. מדובר על חולים שסובלים מהתקפים רבים ורוצים למצוא בדיוק את מקור ההתקפים.

בהצלחה

עשיתי VIDEO EEG זה קצת מעצבן להיות קשור לחבל, אבל מתרגלים. תני לה דברים לעשות ולדאוג שהיא לא תהיה משועממת, לי היו הרבה אנשים אז זה לא היה נורא. תהיו איתה, זה תמיד עוזר. בהצלחה עם זה.

orit19761

New member
בוקר טוב ושבת שלום?

גם אנחנו מתאשפזים ביום ראשון ל-eeg וידאו ...אנחנו באסף הרופא ואיפה אתן? שיהיה לכן בהצלחה ונישתמע?...

למעלה