בוקר טוב ושבת שלום....

שרי 43

New member
בוקר טוב ושבת שלום....

הרגלים משונים יש לו לגוף ומתוך כך גם שעון משלו. שש בבוקר, שבת, אני עם הקפה הראשון של הבוקר, הכל כל כך שקט שזה נפלא, אני עומדת בחלון ומביטה אל האפור הזה שנשקף, משהו שבין החושך של הלילה להצצה הראשונה של השמש, זוג מבוגרים שעושה את צעדת הבוקר, הפעלתי מכונת כביסה, כאבי הגרון לא עוזבים אותי, התישבתי במחשב, כתבתי סיפור קצר על פער הדורות ושני שירים טיוטות ראשונות, הרי כמו שאני מכירה את עצמי, עד שאני אפרסם אותם זה ישופץ לפחות עוד ארבע חמש פעמים. ישובה מול המסך מנסה לשלוח משהו... ונדה...לא מוכן לקלוט לתוכו שום דבר, אבל אני לא אחת שתוותר כל כך מהר, והשעה כבר שבע, השמש בינתיים הציפה באורה את השמיים שנשארו מלאי עננים שחורים כאומרים..היי את, עם כל הכבוד, חיממת ויבשת כל חלקה טובה עכשיו תני לנו לקרר, להרוות את האדמה... ואז אולי תתמלא הכנרת ואני לא אשמע יותר את הסיסמא "בינתיים סוגרים את המיםםםםםםםםםםםםםם" ואריה ואני נוכל לעשות טיול כמו לפני שנה, לראות את הדגה, הצמחים והעופות שמילאו את ה"בטחה". טוב... מה אני משגעת לכם את השכל עם כל המחשבות שלי חחחחחחחחחחחח שתהיה לכם שבת נפלאה

שרי 43

New member
כבר משקפי שמש??????????

אתה בטח מסונוור מההודעה חחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
למה, תשגעי נשמה, תשגעי....חחחחחח

אחרת איך תעבור לנו השבת אה?!? יאללה תעמיסי שק שינה מקל וממיה (אל תשכחי את הקפה והעוגה) ובואי!

למעלה