מה קרה? לא התעוררתם? ירדן? מעוז? מישהו... שתהיה שבת נעימה, שקטה, רק עם חדשות טובות. הבן בבית אחרי שבועיים, המכונה השלישית כבר מתכבסת. (טוב, זה לא חוכמה- רק המעיל= 1 מכונה, הפליז= 1 מכונה...). שבת שלום אשד
בוקר טוב לכולם, אני עדיין לא התחלתי עם הכביסות של ביתי.. היא חזרה הבוקר ממסיבת סיום הקורס בכפר ויתקין.. יום ארוך לפנינו.. מחר יום הולדתה ה- 20 .. חגיגה כפולה.. מאחלת לכולנו יום שקט יום שמביא עימו בשורות טובות.
. הם קיבלו 3 סטים של מדי א' - זה לא קצת יותר מדי בשביל ללבוש פעם בשבועיים ליציאות הביתה (ואולי בכלל הם ינבלו אחרי כמה חודשים - מה יעשו אז עם המדים? האם ממחזרים בצבא מדים שבקושי השתמשו בהם?). הם לא קיבלו בכלל מדי ב' - כנראה שפרחים מתאמנים בבגדי א'
.
היו רק למשך שתי דקות במשך היום אצל החברה של הפרח - נראה לי שאנחנו עדיין לפני ה"בום" הגדול (מקווה שאני טועה).
הירוקים מקבלים 2 מדי א' אצל השריונר הם התחילו להתבלות כבר אחרי שנה וקצת. הצוארון, האיזור שבו יושב הסלולארי בכיס וכד'. אפילו אצל הצנחן, רק חצי שנה בצבא כבר ישי רמזים לבלאי. מוזר שמדי ב' אפשר להגיש לבלאי בלי בעיות ומדי א' משמשים אותם עד לסוף השרות. כנראה שבגלל שטייסים משרתים שרות ארוך יותר, הם זקוקים ליותר מדי א'. האם גם חובלים מקבלים 3 סטים של א'?
הם מקבלים מדי ב בבסיס, בחצרים ורוב הזמן מבלים במדי ב. בזמן הלימודים הם במדי א ואני מוכרחה לאמר שגם 3 זוגות מדים, לפעמים לא מספיקים. המדים בהירים ומתלכלכים מאד מהשמן של הרובה, ממשחת הנעלים וממה לא. ובקשר לחברה של הפרח, עוד יהיה עליה לנגב את הדמעות שלו
בוקר טוב לכל הנמצאים...../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif
אמנם לא כתבתי פה הרבה זמן אבל מכורה אליכם.נכנסת יום יום, קוראת כל הודעה פה,מתרגשת מזדהה ומודה על המקום הזה,ולכם... אני כמובן התאקלמתי בתפקידי כאמא לחיילת (כבר חודש וחצי!!!) ורגועה כי יודעת שהיא כבר ברכבת הביתה.אצלנו הכל טוב.הבת מרוצה בגדול ולפעמים מזילה כמה דמעות של געגועים וקושי,אבל...לא מתלוננים,להיפך,מברכים.סיום הקורס מתקרב ואני מתארגנת במחשבות לנסיעה ארוכה מהצפון לצאלים. מברכת את כולכם בשבת נעימה ושקטה כל אחד ואחת באשר הוא...