בוקר טוב ושבת שלום

צהריים טובים לכולם../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

מה שלום כולם? בודקים את סירי החמין? אני לא הכנתי חמין השבוע, עושה דפקא למזג האוויר ונצא לאכול בחוץץץ קטע שקיבלתי במייל שעד כמה שהוא עצוב בכל זאת מוטב לצחוק "להלן הסיבה מדוע ביבי מטיל גזרות ללא הרף על הזקנים הם העושר של המדינה!!! פשוט יש להם הכל: זהב בפה כסף בשערות אבנים בכליות גז בקיבה עופרת ברגלים סוכר בדם סיד בעורקים פלטינה בברכים זגוגיות בעיניים אז למה שלא יתרמו מעט לכלכלת המדינה?!" חבר'ס - רק בריאות

pazi66

New member
שלום חברים טובים שלי, קפצתי../images/Emo24.gif

לראות מה שלומכם ולשמור על קשר. תודה, אני בסדר ונילי מוסרת לכלכם ד"ש והרבה אהבה. אממי,אנימו,חוה וחונה, נהנהתי מהשירים שלכם, יופי שלא שכחתם לשמוח, שיר בלב נותן טעם לחיים. מאחל לכל החברים רק אושר ושמחה ואל תשכחו להשתובב ולהתפרע מפעם לפעם על מנת שתשארו צעירים לנצח. אני תמיד אהיה איתכם, אל תשכחו להזמין אותי לאירועים ....

pazi66

New member
אהלן בועז, מה שלומך,בינתים ../images/Emo6.gif

גם אתה הוספת שיר נחמד והשמחה רבה, יופי, תמשיכו כך, זה מוסיף לפורום חיים וצבע.נהניתי להיות איתכם שוב, להתראות בשמחות

דרדרית

New member
צהריים טובים לכולם. ../images/Emo42.gif

חונה- מזמן לא צחקתי כמו הפעם מהבדיחה פזי- יופי לראותך כאן טשטושה- עדיין לא הספקתי לקרוא אבל קראתי תגובות נלהבות שתהייה לכולנו שבת נפלאה

דרדרית

New member
../images/Emo124.gifהמופע תחת שמי מוסקווה../images/Emo39.gif

מומלץ ביותר. אתמול המופע המדהים הזה הגיע לאזורנו וכמובן שהלכנו לראות. נהנינו באופן בלתי רגיל הופעה מקצועית עם זמרים מעולים הבריטון של הזמר לייב משהו והזמרת טטניה משהו (נדמה לי) והישראלי שהיה גם מנחה הערב הביאו ממיטב השירים הרוסיים חלקם בתרגום עברי והמקור הרוסי. מומלץ בחום בעיקר בלילות קרים אלה.

אין ספק שבעליה הרוסית הגיעו

כישרונות רבים בכל תחומי האומנות. והלוואי שכולם ימצאו את פרנסתם מאומנותם. תודה על ההמלצה דרדרית

HAVA159

New member
pazi66 ידידי היקר אתה באמת חסר

פזי'לה ביקשתי שתעזור לי להכנס לאתר שלך אך לא קיבלתי שום תשובה, אנא, אני ניסיתי ולא מצליחה. אוהבת
חוה. נ.ב מחכה לתשובתך.

offe

New member
בזבוז זמן?????????????????!!!!!!!!!

התחזית שבוע של ממטרים בלתי פוסקים. בכל זאת כדי ללכת בין הטיפות ולא לבזבז שעות יקרות. היי, מה זה בזבוז של שעות האם לקרוא ספר זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם לשכב במיטה החמימה ולקרוא עיתון זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם לפטפט בטלפון עם חברות זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם ללכת לסרט זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם לראות הצגה זה בזבוז? האם לבשל במקום לקנות אוכל מוכן זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם לנקות את הבית זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! האם ללכת למכון כושר או להסתובב סביב הבית במשך שעה זה בזבוז? האם לשוטט באינטרנט זה בזבוז? יש כאלה החושבים שכן! לא, שום דבר אינו בזבוז! אולם כל אחד בוחר מתוך הרשימה שצריכה להיות יותר ארוכה את הנושאים שהוא אוהב לעשות בחיים והכי מהנה אותו ולהתמקד בהם וזה ממש לא בזבוז! תהנו מכל רגע בחייכם שאתם חושבים שהוא לא ב ז ב ו ז. בידידות offe

אנימו

New member
אופי, מסכימה לכל מלה ונהנת מכמה

וכמה בזבוזים שהזכרת - וללא יסורי מצפון

offe

New member
פטפטתי עם ננה בטלפון והיא עדיין

נלחמת עם המכשף (מחשב) שלה שלא נותן לה להיכנס לפורום ד"ש חמה ממנה. offe

מנורה

New member
בזבוז זה משהו שעשית ווהתחרטת

ואתה מיסר את עצמך כי עשית זאת לא מתוך בחירה אלא מתוך הכרח. כל מה שעושים מתוך הנאה והחלטה גם אם לא תמיד מתוך רצון אלא כי צריך לעשות מתוך צורך שנותן לי משהו וגם למקבל זה בעיני לא בזבוז הכל ענין של ראיה וגישה שבוע טוב וליל מנוחה

MAOR1924

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo133.gif../images/Emo94.gif ../images/Emo111.gif זה ב

שבוע טוב אני בשטח כולם במטח מה זה ביזבוז זמן????

הי פזי

אתה מאמין שאפשר לשכוח אותך,????????? לא ולא, מה פתאום, אנחנו לא שוכחים, אנחנו מבקרים אצלך בפורום, כשרוצים לשמוע מוסיקה יפה, אני רוצה לשמח אותך ואת ולאישתך , שולחת לך ערב טוב ושבוע שמח בידידות

למעלה