בוקר טוב, ושבת שלום

בוקר טוב, ושבת שלום

אני לא מאמינה שאני ראשונה היום, כבר השעה 7 ו-10, ישנונים,אורו אורו התעוררו, קר אצלינו, אני יושבת ליד המחשב עם תנור. יש לי כמה מכתבים לכתוב , ואח"כ אנחנו הולכים לבריכה לשחות, מחממים שם ממש נעים. אני מחכה אולי משהיא/ו יתעוררו לשיחה קלה. להתראות!!!!!!!!!!!

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

קר שם בחוץ (מחוץ למיטה ולשמיכה) ולמרות זאת קמתי ממתין שיתחמם ואז אצא לי לסיבוב היומי בפארק

מזוכיסטים שכמותכם

כבר שכחתם? כבר שכחתם את ימי השבת בהם הילדים היו באים אליכם למיטה, ואתן הייתם זועקים מרה"מה באתם?שבת היום, תנו לישון עוש שעה" שכחתם הא? הנה השעה. הנה הזמן. מה לכם כי תשכימו קום ועוד לקור כזה? הבריכה תברח? הפרק יתפרק? מה אתם ממהרים? לאן כמו שאומרים בתימנית וי לויפסטע מיט א צוואי קרימע פיסאלאך? אני חוזר למיטה. אין מה למהר. שבת היום שהמילה שבת מרכבת מראשי התבות "שינה בשבת תענוג" ובבניין הארץ ננוחם

שבת שלום אשתורי צודק בהחלט

היום זה מזג אויר כזה שחבל לצאת מהבית ,לחזור למיטה ?לא , אבל אפשר לקראו מה שלא הספקנו במשך השבוע יום שמח ורצוי גם חם

HAVA159

New member
לאה דני אשתורי מישו וכולם שבת קרה

בוקר טוב
איזה שבת קרה ורוח חזקה, אבל תמיד יש פתרון.אחד מהם לחזור למיטה בינתיים לחמם את הבית. חברים החשוב והעיקר שאפשר לקום, אפשר לכתוב, לחברים לשאול לשלומם לשתות כוס קפה, ויש לי לכתוב כמה מיכתבי תודה לכמה אנשים טובים ממש צדיקים,תרמו ביד רחבה להצלחת המסיבה של כל מטופלי, למסיבת חנוכה. חברים שבת נפלאה שתיהיה לכולנו למרות הקור. אוהבת
חוה.

דרדרית

New member
בוקר נפלא לכולנו../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

אני הרי מאוהבות החורף והימים הקודרים הנני... אוהבת לקום "מוקדם" בימות השבת במיוחד כי אז יכולה לשבת כאן ולהשתלט על המחשב. לפחות לשלוש שעות המחשב כולו שלי.... חוצמזה- יכולה להקשיב לי בהנאה לשירים הנפלאים ברשת ג' כעת מתנגנים להם שירי הלהקות הצבאיות של פעם.. יגאל בשן בשירו "סיירת אגוז" וקודם נשמעה להקת הנחל בשירה "סיירים". אף אחד מילדיי לא צוחק עלי שאני "מיושנת" בטעם ושומעת "שירים של זקנים". חוצמזה- שתהיה לכולנו שבת נפלאה לאלה שרובצים במיטה (או שחזרו למיטה החמה) לאלה שיוצאים לפעילות ספורטיבית לאלה שמארחים, למתארחים ולנשארים בבית בקיצור- לכולנו.
חגית

ננה שבת שלום,

חלק כבר קבלו תמונות ממך, אני לא קבלתי אף תמונה ממך, שבו מצולמים כולם, אני שולחת לך את האימל שלי במסר. אודה לך מאוד אם תוכלי לשלוח גם לי, תודה מראש.

emmy5

New member
יששששששש , אולי , שלום לכם

איזה יום חופש , קר ת ועצוב , ללא חברים שלנו .. איך אפשר לעשות לנו דבר כזה? חיבוק גדול לכולם ..

אמי,שאת אומרת יייייש זה מפני שגם

בפניך סגרו את הדלת?מה קורה?דןןקא בשבת קרה אפורה שכזו שהפיטפוט ברשת יכול היה לעלות כפורח???שבוע טוב וסליחה שככה התנפלתי עליך...

emmy5

New member
הצב של סתו , בוי איתנו לטיול קטן

מי לא היה בטורקיה? טיול וירטואלי בארמון

pazi66

New member
קר היום,בואו נחמם את האוירה

עם מספר בדיחות
שנת 2006, יום שמש נעים. איש זקן מתקרב לעמדת השמירה ליד בית ראש הממשלה ואומר לשומר החמוש: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר מחייך אליו באדיבות ואומר: "אדוני, מר שרון כבר מזמן לא ראש הממשלה, והוא לא גר כאן יותר". "תודה", אומר הזקן והולך לדרכו. למחרת מגיע הזקן שוב אל בית ראש הממשלה, ניגש לשומר ואומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר מחייך אליו ואומר לו: "אדוני, כמו שאמרתי לך אתמול, מר שרון כבר לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר". הזקן מודה לשומר והולך לדרכו. ביום השלישי האיש מגיע שוב אל הכניסה לבית ראש הממשלה ופונה לאותו שומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר, שכבר מתחיל להתרגז בשלב הזה, פונה אל האיש ואומר לו: "אדוני, זה היום השלישי ברציפות שאתה מבקש לדבר עם מר שרון. כבר אמרתי לך אתמול ושלשום - מר שרון לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר!". "אה, אני מבין את זה", עונה לו הזקן, "אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש". בחצות הלילה שודד עטור מסיכה מתנפל על אברך. "תן לי מיד את הכסף שלך" אתה לא יכול לעשות לי את זה. אני מש"ס" עונה האברך. "אם ככה תן לי את הכסף שלי" פלסטיני פוגש את חברו היהודי ואומר: "איזה דיכאון...עכשיו תהיה לנו מדינה... מיסים,ארנונה." שואל היהודי: "מדוע אתה בוכה? אנחנו סובלים חמישים שנה." עונה הפלסטיני: "אבל אצלכם לפחות רואים את הסוף..." מה המקום הכי קר בארץ? הכנסת - 120 מתחת לאפס מפלגתינו ממלאת‎ את כל התחיבויותיה כלפי הבוחר‎ אם יש דבר בטוח שניתן לומר עלינו , הרי זה ש‎.... היושר , השקיפות והמלחמה בשחיתות הם אבני היסוד להשגת מטרותינו‎. נוכיח שאין שטות גדולה מהאמונה ש‎....... למאפיונרים ומקורבים יהיו מהלכים בממשלתנו , כמו אצל האחרים‎ שלא ישאר מקום לספק‎ – הצדק הסוציאלי יהיה אבן יסוד במדיניותינו הכלכלית והחברתית‎. למרות זאת , עדיין יש כסילים המאמינים ומקווים ש‎...... ניתן יהייה להמשיך ולמשול בשיטת הקומבינות‎ ! כשנעלה לשילטון נעשה את הבלתי אפשרי, כדי ש‎...... תסתיים שיטת הג'ובים והצ'ופרים לחברי המרכז‎ ! בשום פנים ואופן לא נרשה ש‎.... ילדים וזקנים ירעבו‎. נשלים את משימותינו חרף העובדה ש‎.... המשאבים הכלכליים יאזלו‎. נישאר בשילטון עד אשר יבינו כולם ש‎.... הננו הפוליטיקאים החדשים‎ !!!!! סיימתם לקרוא‎? עכשיו קראו מהסוף להתחלה בישראל 2002 האופטימים: לומדים אנגלית הפסימיסטים: לומדים ערבית הראליסטים: לומדים לשחות מתנחל פנאטי אחד נפגע בפיגוע ירי. הוא שכב מחוסר הכרה וגוסס בבית החולים, כשלפתע חזרה אליו הכרתו לכמה דקות. מיד הוא ביקש מבני משפחתו שעמדו ליד מיטתו שיביאו לו ספר קוראן כמה שיותר מהר. שאלו אותו בני המשפחה: - למה אתה צריך קוראן? - החלטתי להתאסלם!!! - להתאסלם?!?!? אתה??? למה?! - בין כה וכה אני עומד למות... אז שימות עוד ערבי... אריה דרעי זכאי... לשיחת טלפון אחת בשבוע... איזה יומן כתב אריה דרעי בכלא? "אנא פרענק"... שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!! מה הבדל בין קונדום למליאת הכנסת? בקונדום נכנס רק שמוק אחד! סליחה מראש מכל הימנים, שמאלנים, ערבים, רוסים, כורדים, דתיים, ש"סניקים, ילדים, חברי כנסת וראשי ממשלה. ובכלל מכל מי שראה עצמו נפגע מאחת הבדיחות האלה. טוב נו, אולי אפשר לוותר על סליחות מחברי כנסת.

במכת אש ראשונה הרגת את כולם -

מתנחלים ערבים כורדים דתיים ומי לא...בהב נחשוב על המאחד ומקרב - שבוע טוב

pazi66

New member
חצב של סתו מה שמאחד ומקרב../images/Emo24.gif

בין כולנו זו היכולת לתקשר בינינו, לצחוק על דברים מצחיקים בחיינו, לא לאבד את חוש ההומור להתוחס אל בדיחה כבדיחה .

דרדרית

New member
מה שקורה בבדיחות- תמיד כשצוחקים

על סקטור אחד- הוא עלול להפגע והשאר צוחקים... (ראה ערך בלונדיניות או הבדיחות על הפולניות) לכן בבדיחות מעין אלה- ברור שלא כל אחד יקבל את כולם ברוח טובה זה לא להפגע אלא יש דברים שאני לא אצחק עליהם אבל האחר -כן. מעריכה את זה שבקשת סליחה. לגבי חברי הכנסת- הם יסתדרו לבד

פזי ערב טוב

אהבתי את הבדיחות, אני מקבלת בדיחה כבדיחה ולא מחפשת יותר, אהבתי מאוד את הקישור השלישי, מוסיקה שמחה, שלחתי לכל חברותי. זה הגיע גם לבת דודתי בארצות הברית. איך תפוז סתם לנו את הפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל עכשיו שוב שמח בפורום, שיהיה לכולם שבוע פורה ושמח, פזי אני מאמצת את המתכון של בועז
עבור הדברים היפים שאתה שולח, שבוע טוב ומבורך!!!!!!!!!!!!!!

פ|זי תודה

דוקא בעלי אמר לי את זה, זה היה לפני החתונה, יו כמה זמן עבר מאז,חה חה חה!!!!!!!!!!! תודה עבור כל הדברים היפים,
להתראות

למעלה